vreau un bebe
azi e a 5 a zi de intarziere dureri am avut pana ieri ca la cm(a mai aparut si o usturime ciudata la stomac) doar ca in privinta sanilor nu ma dor ca pana acu... dar azi au disparut..dimineata m-a mai durut putin ai apoi gata..cam de o luna, mai bine, am niste scurgeri..alb-galbui, gelatinoase, foarte abundente in special dimineata..durerile au fost parca altfel ca la cm..doar ca acum cand ma luau cand ma lasau si cu unele intepaturi suportabile..nu ma doare continuu ca pana acum.voi ce parere aveti?
4 comentarii
de ce nu faci un test de sarcina?
scurgerile sunt specifice sarcinii.
scurgerile sunt specifice sarcinii.
nu am facut test ptr ca nu ma prea incred in ele(din experienta unei prietene care era in 2 luni si testele ieseau negatve..)dar mi-am propus sapt asta sa merg sa fac un ecograf...si doamne ajuta sa imi vad visul cu ochii:)
la ecograf nu cred ca ai ce sa vezi pt ca sarcina e prea mica dar...un test de sarcina mai bun (Cear Blue) ajuta daca nu.un test de sange Beta HCG nu da gres niciodata.
iti doresc implinirea visului mai ales ca stiu prin ce treci pt ca si eu sunt o aspiranta la titlul de mamica :)))
Numai bine.
iti doresc implinirea visului mai ales ca stiu prin ce treci pt ca si eu sunt o aspiranta la titlul de mamica :)))
Numai bine.
am si eu o mica problema, ultima zi de cicu a fost 7 septembrie si acum suntem in 19 oct ieri am facut un test si mi-a iesit negativ toata luna septembrie si oct am facut sex neproetjat dureri am si eu dar suportabile ca de cm dar nu tot timpul oare sunt insarcinata astept si eu un raspuns urgent
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Nu raman insarcinata
- 4Ajutor! Dupa avort inca mai am scurgeri urate!
- 2am scurgeri culoare maronie si ma tot gandesc daca as putea fi insarcinata
- 3sunt normale scurgerile vaginale?
- 3sterilet si scurgere vaginala
- 7de 5 ani incerc sa raman insarcinata...help
- 3vreau un copil
- 0buna ziua
- 0pete maronii
- 6Simt simptomele sarcinei atat de devreme?
- 10metroanexita vreau un bebe
- 1imi doresc un bebe
- 1Vreau un bebe!
- 1urgent !cistita, scurgere ciudata galbena cu tenta spre verde care miroase groaznic
- 3dupa primul act sexual mi-au aparut scurgeri transparente
- 9Inflamatie cu scurgere albicioasa-galbuie
- 0scurgeri de sange la ovulatie, menstruatie intarziata
- 1pot face copii
- 7vreau un copil...ajutor!!!!
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale Pregatirea pentru sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: