Cum sa fac sa raman gravida?
Vreau sa raman gravida ! Cum sa fac sa raman gravida ? Va rog mult sa ma ajutati, am niste probleme jos iar dr mi-a recomandat ca cel mai bine pt mine este sa fac un bebita pt ca o nastere ma ajuta fff mult la regenerare si mi-a spus sa il fac cat mai repede, momentan nu ma pot duce la un ginecolog pt ca nu sunt in tara, ce trucuri exista pt ca un spermatozoid sa fecundeze mai repede un ovul, va rog sa nu radeti de mine dar dr meu mi-a spus ca dupa contactul sexsual sa stau cu picioarele in sus pe perete... Va rog mult sa imi spuneti ce pot sa fac sa raman mai repede altfel la problemele care le am ajung sa scoata totul din mine ( uter, ovare ) si eu chiar imi doresc un bebe... Va pup si astept un sfat, cu toata stima, Karroly.
2 comentarii
Vreau sa raman gravida ! Cum sa fac sa raman gravida ? Va rog mult sa ma ajutati, am niste probleme jos iar dr mi-a recomandat ca cel mai bine pt mine este sa fac un bebita pt ca o nastere ma ajuta fff mult la regenerare si mi-a spus sa il fac cat mai repede, momentan nu ma pot duce la un ginecolog pt ca nu sunt in tara, ce trucuri exista pt ca un spermatozoid sa fecundeze mai repede un ovul, va rog sa nu radeti de mine dar dr meu mi-a spus ca dupa contactul sexsual sa stau cu picioarele in sus pe perete... Va rog mult sa imi spuneti ce pot sa fac sa raman mai repede altfel la problemele care le am ajung sa scoata totul din mine ( uter, ovare ) si eu chiar imi doresc un bebe... Va pup si astept un sfat, cu toata stima, Karroly.
cel mai bun lucru care a functionat si la mine au fost vitaminele, iar dupa aceea am auzit ca si acidul folic ajuta la fecundarea ovulului, si temperatura bazala trebuie verificata in fiecare zi pentru a afla care este ziua fertila, si bineinteles foarte mult contact sexual.mult succes
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3vreau sa am un copil
- 2vreau un copil?
- 8sarcina tubara stanga
- 7despre sarcina, ne dorim un copil
- 3dupa cat timp pot face copii-?
- 4nu raman insarcinata, de ce?
- 3Cine ma poate ajuta si pe mine?
- 3Vreau bebelus!
- 4Pregnyl-urgent.. vreau un copil
- 40pot naste un copil sanatos? un doctor se poate sa raspunda?
- 4roaccutane si pregatirea pt sarcina
- 3infectia cu ureaplasma duce la infertilitate?
- 10Nu pot ramane insarcinata..
- 10metroanexita vreau un bebe
- 2210Sfaturi sa raman insarcinata...va rog din suflet
- 6lipsa testiculelor
- 5ne dorim f mult un copilas
- 2Branca ursului poate deregla menstruatia?
- 0de ce nu raman insarcinata?
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: