Cum sa fac sa raman gravida?

26-02-2008
karroly
Nu este medic/terapeut
karroly
Vreau sa raman gravida ! Cum sa fac sa raman gravida ? Va rog mult sa ma ajutati, am niste probleme jos iar dr mi-a recomandat ca cel mai bine pt mine este sa fac un bebita pt ca o nastere ma ajuta fff mult la regenerare si mi-a spus sa il fac cat mai repede, momentan nu ma pot duce la un ginecolog pt ca nu sunt in tara, ce trucuri exista pt ca un spermatozoid sa fecundeze mai repede un ovul, va rog sa nu radeti de mine dar dr meu mi-a spus ca dupa contactul sexsual sa stau cu picioarele in sus pe perete... Va rog mult sa imi spuneti ce pot sa fac sa raman mai repede altfel la problemele care le am ajung sa scoata totul din mine ( uter, ovare ) si eu chiar imi doresc un bebe... Va pup si astept un sfat, cu toata stima, Karroly.
2 comentarii
0
26-02-2008, ora 00:00
karroly
Nu este medic/terapeut
karroly
Vreau sa raman gravida ! Cum sa fac sa raman gravida ? Va rog mult sa ma ajutati, am niste probleme jos iar dr mi-a recomandat ca cel mai bine pt mine este sa fac un bebita pt ca o nastere ma ajuta fff mult la regenerare si mi-a spus sa il fac cat mai repede, momentan nu ma pot duce la un ginecolog pt ca nu sunt in tara, ce trucuri exista pt ca un spermatozoid sa fecundeze mai repede un ovul, va rog sa nu radeti de mine dar dr meu mi-a spus ca dupa contactul sexsual sa stau cu picioarele in sus pe perete... Va rog mult sa imi spuneti ce pot sa fac sa raman mai repede altfel la problemele care le am ajung sa scoata totul din mine ( uter, ovare ) si eu chiar imi doresc un bebe... Va pup si astept un sfat, cu toata stima, Karroly.
0
06-05-2008, ora 00:00
getuta
Nu este medic/terapeut
getuta
cel mai bun lucru care a functionat si la mine au fost vitaminele, iar dupa aceea am auzit ca si acidul folic ajuta la fecundarea ovulului, si temperatura bazala trebuie verificata in fiecare zi pentru a afla care este ziua fertila, si bineinteles foarte mult contact sexual.mult succes
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pregătirea pentru sarcină
  •