Cum sa fac sa raman gravida?
Vreau sa raman gravida ! Cum sa fac sa raman gravida ? Va rog mult sa ma ajutati, am niste probleme jos iar dr mi-a recomandat ca cel mai bine pt mine este sa fac un bebita pt ca o nastere ma ajuta fff mult la regenerare si mi-a spus sa il fac cat mai repede, momentan nu ma pot duce la un ginecolog pt ca nu sunt in tara, ce trucuri exista pt ca un spermatozoid sa fecundeze mai repede un ovul, va rog sa nu radeti de mine dar dr meu mi-a spus ca dupa contactul sexsual sa stau cu picioarele in sus pe perete... Va rog mult sa imi spuneti ce pot sa fac sa raman mai repede altfel la problemele care le am ajung sa scoata totul din mine ( uter, ovare ) si eu chiar imi doresc un bebe... Va pup si astept un sfat, cu toata stima, Karroly.
2 comentarii
Vreau sa raman gravida ! Cum sa fac sa raman gravida ? Va rog mult sa ma ajutati, am niste probleme jos iar dr mi-a recomandat ca cel mai bine pt mine este sa fac un bebita pt ca o nastere ma ajuta fff mult la regenerare si mi-a spus sa il fac cat mai repede, momentan nu ma pot duce la un ginecolog pt ca nu sunt in tara, ce trucuri exista pt ca un spermatozoid sa fecundeze mai repede un ovul, va rog sa nu radeti de mine dar dr meu mi-a spus ca dupa contactul sexsual sa stau cu picioarele in sus pe perete... Va rog mult sa imi spuneti ce pot sa fac sa raman mai repede altfel la problemele care le am ajung sa scoata totul din mine ( uter, ovare ) si eu chiar imi doresc un bebe... Va pup si astept un sfat, cu toata stima, Karroly.
cel mai bun lucru care a functionat si la mine au fost vitaminele, iar dupa aceea am auzit ca si acidul folic ajuta la fecundarea ovulului, si temperatura bazala trebuie verificata in fiecare zi pentru a afla care este ziua fertila, si bineinteles foarte mult contact sexual.mult succes
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Putem avea copii daca a fost diagnosticat cu oligozospermie?
- 6Sora mea nu poate sa faca bebe! Ajutati-ma!
- 4impotenta sau.
- 6de vreo 7 ani am hipertiroidism si fac tratament... mai pot sa am un copil?
- 4roaccutane si pregatirea pt sarcina
- 3vreau un copil
- 2clamydia si imi doresc un copil
- 2analize inainte de a ramane insarcinata
- 5nu pot ramane insarcinata, incercam de 2 ani..
- 5vreau un bebe, in prezent iau tratament pt atacul de panica
- 6as vrea sa raman insarcinata!
- 4ciclu neregulat dupa anticonceptionale
- 1vreau un copil
- 10imi doresc mult un copil
- 5Imi doresc enorm un copil si nu stiu ce sa mai fac
- 2Vreau sa raman insarcinata !!!
- 5Alaptez si vrem al doilea copil...
- 1pot face copii
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: