Si eu vreau un copil

De aproximativ 9 luni eu si partenerul meu intretinem relatii fara protejare..si nu am ramas insarcinata...nu inteleg de ce...sa fie din cauza colpitei trichomoniazice cu care am fost diagnosticata? Sau a "chlamydiei"( precizez ca analiza de sange a iesit INCERT si cea pe lama pozitiva ) sau a ranii pe col care mi-a iesit la Papanicolau (PAP tip III)?Sau ciclul neregulat? Nu inteleg...Acum am facut tratament pt colpita si chlamydiaza..trebuie sa merg la un nou control...dar vreau sa stiu as putea ramane insarcinata acum?sau rana de pe col e de vina?ce pot sa fac?Dati-mi un raspuns va rog...va multumesc anticipat
3 comentarii

duceţi vă la control şi adresaţi doctorului toate întrebările. chlamydiaza e de obicei asociată cu fibroză şi există probleme, dar dacă v-aţi tratat atunci nu cred să mai fie probleme

Eu am o fetita in varsta de 5 ani si incerc sa raman insarcinata de aproximativ 1 an si jumatate si n-am reusit. Sotul meu in urma cu vreo trei ani a facut iernie inghinala. Oare poate fi asta cauza sau eu prea stresata? Oare o spermograma ne-ar lamurii? mentionez ca eu am fost la ginecolog si mi-a zis ca din partea mea toate sunt ok. Am 29 ani si-mi doresc foarte mult un al doilea copil.Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Va multumesc din toata inima

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2vreau un copil?
- 2herpesul genital si sarcina
- 5Hodgkin - vreau copil! se poate?
- 3vrem sa avem un copil!ce ar trebui sa fac inainte
- 3si eu vreau un copil
- 5de ce nu raman insarcinata?
- 3Vreau un al doilea copil!
- 3vrem un bebe
- 6scleroza multpla si imi doresc un copil
- 7rana pe col, candida, acum vreau un copil
- 3vreau un bebe
- 15vreau un bebe
- 5pot avea un copil si sau face stimulari hormonale?
- 0analize bolile copilariei inainte de sarcina
- 3Acidul folic poate intarzia ciclul menstrual ?
- 1tratament pentru a ramane insarcinata
- 1Vreau un bebe!
- 23interpretare spermograma.. ne dorim de mult timp cu bebe
- 11ciclu neregulat, chist, vreau sa raman gravida
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: