Primul contact sexual. sexul anal este sanatos?

07-08-2011
urascmaneaua
Nu este medic/terapeut
urascmaneaua
salut ma cheama alex, am si eu cateva intrebari.. :D uite am si eu 18 ani si am inceput sa mai citesc una alta despre primul contact sexual, din cate am citit la primul contact sexual partenera trebuie sa stea sus pentru a controla penetrarea..asta ca sa nu o doara.asa rau :)) pana mea, si am citit un "documentar" despre sexul anal :| spunea acolo ca nu este asa sanatos pentru ca sunt multi microbi si partenerul se poate imbolnavi.iar in alt documentar spunea ca pentru a avea un contact sexuala anal "corect" sau "sanatos" inainte de toate astea partenera trebuie sa manance iaurt sau nu mai stiu ce ( cam aiurea ) saorme :| pentru a se curata "calea anala" (zic bine?) dar cel mai bine cica trebuie sa folosesti prezervativul...dar in caz contrar asi vrea sa simt placere deplina..nush nu am folosit nici o data prezervativul dar sunt sigur ca nu o sa imi placa.astept raspuns ;) sau pe ID pitic2007_pgl
3 comentarii
0
13-08-2011, ora 22:43
Baiatu_87
Nu este medic/terapeut
Baiatu_87
Eu zic sa incerci prima data sa faci sex in varianta traditionala si sa folosesti si un prezervativ, te poate salva de lucruri nedorite si in anumite cazuri, FATALE. O sa ai timp sa o faci si fara prezervativ, cu o fata in care ai incredere si cand o sa capeti mai multa experienta in "domeniul"asta.
0
14-12-2011, ora 07:48
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Salve!
Stimate drule urascmaneaua, sexul anal este mai mult decât nesănătos fizico-mentalo-psiho-spiritual. În principiu, sexual anal este sodomie, adică este o relaţie sexuală complet anormală, contra naturii/firii, care se practica intens în oraşele biblice Sodoma şi Gomora. Se practică şi în prezent, din păcate :(
NU vă recomand aşa ceva! Staţi departe de o asemenea anormalitate.
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Sărbători fericite.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
23-06-2014, ora 16:52
yonutM
Nu este medic/terapeut
yonutM
baga prezervativ si dai batae!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: