Oare mai sunt sanse sa fiu insarcinata?
Pe data de 1 aprilie, am facut-o cu prietenul meu. Amandoi avem 13 ani. N-am folosit prezervativ, iar el inainte de a ejacula sa oprit si m-a dat jos de pe el, ejaculand in mana lui o cantitate destul de maricica.Spunea ca n-a jaculat in mine, dar eu tot nu eram convinsa.Mi-am facut griji, si am fost la o farmacie de unde am luat Escapell.Seara inainte sa ma culc am luat pastila.Am auzit ca in cazul in care o vomitam nu-si mai facea efectul. Insa n-am avut nimic de la acea pastilaMie trebuie sa-mi vina cilul peste aproximativ 10-15 zile si nu pot sta in aces stres atat de mult. Acum sunt bine, dar tot nu sunt convinsa daca mai pot sau nu ramane gravida, in cazul in care el a ejaculat in mine (in cel mai rau caz ar fi ejaculat nu mai mult de 3 picaturi). Va rog daca imi puteti spune cat mai promt daca ar trebui sa ma mai stresez atat si daca mai exista sanse sa raman. Va multumesc anticipat!
3 comentarii
I-as fi foarte recunoscatoare unui utilizator care are ceva experienta, si de ce nu un doctor de specialitate.Va multumesc!!!
Daca ai luat pastila corect nu ramai insarcinata.Nu are importanta ce cantitate ar fi ejacutat in tine ci este important sa nu o faca.Pt siguranta voastra folositi prezervativul sau un mijloc de contraceptie permanent pt ca altfel nu este exclus sa va distrugeti viata de la 13 ani.
Daca ai luat pastila nu are nimic dar totusi esti prea mica, ai grija
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17exista o varsta optima pentru inceperea vietii sexuale?
- 3mi-e rusine sa fac sex cu prietena mea
- 716 ani, sex neprotejat, menstruatie neregulata
- 3de fiecare data cand fac sex cu prietenul meu imi tremura foarte tare muchii piciorului drept
- 6Pastila de a 2-a zi - informatii
- 8disperata: cum sa-i zic mamei ca nu mai sunt virgina?
- 4Cam ce sanse sunt sa nu fiu insarcinata?
- 5efectele sexului asupra organismului ?
- 7oare sunt gravida?
- 4am 16 ani si am avut acum 3 saptamani relatii sexule
- 4Dupa dezvirginare
- 8'prima data'!
- 9avort fara sa afle parintii
- 4Al 2-lea act sexual !
- 4Despre virginitate
- 3virginitatea
- 3Exista riscul unei sarcini? As dorii un raspuns cat mai rapid..
- 5De ce nu e bine sa-mi incep viata sexuala la 16 ani
- 2Deflorare incompleta
- 2Buna ziua, dupa parerea dumneavoastra credeti ca mai sunt virgina?
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti Sarcina la adolescente
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: