Oare mai sunt sanse sa fiu insarcinata?

02-04-2009
alina_bubu78
Nu este medic/terapeut
alina_bubu78
Pe data de 1 aprilie, am facut-o cu prietenul meu. Amandoi avem 13 ani. N-am folosit prezervativ, iar el inainte de a ejacula sa oprit si m-a dat jos de pe el, ejaculand in mana lui o cantitate destul de maricica.Spunea ca n-a jaculat in mine, dar eu tot nu eram convinsa.Mi-am facut griji, si am fost la o farmacie de unde am luat Escapell.Seara inainte sa ma culc am luat pastila.Am auzit ca in cazul in care o vomitam nu-si mai facea efectul. Insa n-am avut nimic de la acea pastilaMie trebuie sa-mi vina cilul peste aproximativ 10-15 zile si nu pot sta in aces stres atat de mult. Acum sunt bine, dar tot nu sunt convinsa daca mai pot sau nu ramane gravida, in cazul in care el a ejaculat in mine (in cel mai rau caz ar fi ejaculat nu mai mult de 3 picaturi). Va rog daca imi puteti spune cat mai promt daca ar trebui sa ma mai stresez atat si daca mai exista sanse sa raman. Va multumesc anticipat!
3 comentarii
0
02-04-2009, ora 19:30
alina_bubu78
Nu este medic/terapeut
alina_bubu78
I-as fi foarte recunoscatoare unui utilizator care are ceva experienta, si de ce nu un doctor de specialitate.Va multumesc!!!
0
04-04-2009, ora 11:07
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Daca ai luat pastila corect nu ramai insarcinata.Nu are importanta ce cantitate ar fi ejacutat in tine ci este important sa nu o faca.Pt siguranta voastra folositi prezervativul sau un mijloc de contraceptie permanent pt ca altfel nu este exclus sa va distrugeti viata de la 13 ani.
0
07-04-2009, ora 12:00
al1nush2006
Nu este medic/terapeut
al1nush2006
Daca ai luat pastila nu are nimic dar totusi esti prea mica, ai grija
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: