Oare mai sunt sanse sa fiu insarcinata?
Pe data de 1 aprilie, am facut-o cu prietenul meu. Amandoi avem 13 ani. N-am folosit prezervativ, iar el inainte de a ejacula sa oprit si m-a dat jos de pe el, ejaculand in mana lui o cantitate destul de maricica.Spunea ca n-a jaculat in mine, dar eu tot nu eram convinsa.Mi-am facut griji, si am fost la o farmacie de unde am luat Escapell.Seara inainte sa ma culc am luat pastila.Am auzit ca in cazul in care o vomitam nu-si mai facea efectul. Insa n-am avut nimic de la acea pastilaMie trebuie sa-mi vina cilul peste aproximativ 10-15 zile si nu pot sta in aces stres atat de mult. Acum sunt bine, dar tot nu sunt convinsa daca mai pot sau nu ramane gravida, in cazul in care el a ejaculat in mine (in cel mai rau caz ar fi ejaculat nu mai mult de 3 picaturi). Va rog daca imi puteti spune cat mai promt daca ar trebui sa ma mai stresez atat si daca mai exista sanse sa raman. Va multumesc anticipat!
3 comentarii
I-as fi foarte recunoscatoare unui utilizator care are ceva experienta, si de ce nu un doctor de specialitate.Va multumesc!!!
Daca ai luat pastila corect nu ramai insarcinata.Nu are importanta ce cantitate ar fi ejacutat in tine ci este important sa nu o faca.Pt siguranta voastra folositi prezervativul sau un mijloc de contraceptie permanent pt ca altfel nu este exclus sa va distrugeti viata de la 13 ani.
Daca ai luat pastila nu are nimic dar totusi esti prea mica, ai grija
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17exista o varsta optima pentru inceperea vietii sexuale?
- 8Sarcina in sapt. 14. Ce riscuri pot aparea daca fac avort?
- 3incurajari va rog... vreau sa-mi incep viata sexuala
- 2de ce nu am placere in timpul actului sexual.ne puteti ajuta, va rugam mult!!!
- 3Este bine sa fac spalaturi vaginale cu Tantum Rosa?
- 5a m facut sex 3 zile una dupa alta cu prietena si mi-a aparut pe penis niste taieturi
- 7Virgina sau nu?
- 6am luat pilula la 21 de ore dupa actul sexual... exista vreun risc?
- 5E posibil o sarcina nedorita?! As dori raspunsul unui medic
- 3am nevoie de un sfat...pls
- 6Pastila de a 2-a zi - informatii
- 3Incercari de contact sexual
- 6dezvirginarea cu ob uri..help
- 4Cum sunt primele contacte sexuale?
- 12Avort... insarcinata?
- 8AJUTOR! sunt disperata! El a ejaculat, timp in care eram cu mana pe penisul lui.
- 18s-ar putea sa fie insarcinata? vreau raspuns urgent
- 4Prima data.. problema erectie
- 2cum sa abordez tema sexualitatii cu copilul meu?
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti Sarcina la adolescente
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: