Ajutor! poate să rămână însărcinată?
Buna ziua !
Sunt nedumerit am avut primul contact sexual cu prietena mea (suntem minori) și a fost fără prezervativ
După ce am introdus penisul în vagin dar nu de tot am simțit un lichid și l-am scos poate să rămână însărcinată sau ce a fost aia
Multumesc !
Sunt nedumerit am avut primul contact sexual cu prietena mea (suntem minori) și a fost fără prezervativ
După ce am introdus penisul în vagin dar nu de tot am simțit un lichid și l-am scos poate să rămână însărcinată sau ce a fost aia
Multumesc !
5 comentarii
Buna dimineata,
Educatia sexuala este esentiala pentru a nu ajunge in astfel de situatii. Postarea ta arata ca iti/va lipsesc noțiunile elementare de sexualitate.
In timpul excitatiei barbatului se secreta un lichid, numit preejaculator, care are rol de lubrifiere pentru a permite penetrarea.
Aceste lichid contine adeseori spermatozoizi, ceea ce inseamna ca, daca ajunge in vagin, exista risc de sarcina.
Folositi masuri contraceptive potrivite pentru a nu ajunge in situatii neplacute.
Atentie! Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Educatia sexuala este esentiala pentru a nu ajunge in astfel de situatii. Postarea ta arata ca iti/va lipsesc noțiunile elementare de sexualitate.
In timpul excitatiei barbatului se secreta un lichid, numit preejaculator, care are rol de lubrifiere pentru a permite penetrarea.
Aceste lichid contine adeseori spermatozoizi, ceea ce inseamna ca, daca ajunge in vagin, exista risc de sarcina.
Folositi masuri contraceptive potrivite pentru a nu ajunge in situatii neplacute.
Atentie! Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Bună ziua,
Ma numesc Sabina si am fost diagnosticat cu ovare polichistice. Următoarea programare la medic o am in septembrie as vrea sa stiu daca pot sa ia Profecund pana atunci deoarece imi doresc sa raman însărcinată.
Multumesc
Ma numesc Sabina si am fost diagnosticat cu ovare polichistice. Următoarea programare la medic o am in septembrie as vrea sa stiu daca pot sa ia Profecund pana atunci deoarece imi doresc sa raman însărcinată.
Multumesc
Buna ziua,
Doar un medic ginecolog va poate spune asta. Un tratament de stimulare a fertilitatii poate stimula dezvoltarea problemelor la ovare. Intr-o astfel de situatie se recomanda si analize hormonale specifice.
Doar un medic ginecolog va poate spune asta. Un tratament de stimulare a fertilitatii poate stimula dezvoltarea problemelor la ovare. Intr-o astfel de situatie se recomanda si analize hormonale specifice.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Dezvirginare
- 5Posibila sarcina?
- 0Lichid Seminal
- 0Heey
- 1Posibilitatea de sarcina de la lichidul preejaculator ? Va rog din suflet
- 7Menstruatie? Ce sa fie?
- 6Sunt însărcinată?
- 1Sangerari urinare dupa primul act sexual
- 2Sarcina?
- 2Nu simt placere în timpul actului sexual.
- 3Sex oral fara prezervativ
- 4Protejarea pentru primul act sexual
- 0Sex neprotejat, Ajutor..lichid preejaculator
- 2Solicit raspunsul unui medic.
- 2Mi-am inceput viata sexuala.
- 3Lichidul preejaculator
- 6E posibil sa raman insarcinata dupa ce organele s-au atins??
- 4Sunt insarcinata?M-am dezvirginat?
- 3Vagin prea stramt
- 2Mai sunt sau nu virgina ? Am luat vreo boala cu transmitere sexuală ?
Mai multe informații despre: lichidul preejaculator sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: