Ajutați-mă! Am făcut sex neprotejat, mi-a fost rău după
Bună! Am 17 ani jumate, iar aseară mi-am început viața sexuală. Fiind primul contact sexual, probabil vă imaginați cât de greu a fost începutul! Prima dată, mi-a curs puțin sânge, doar o pată mică. După care, am continuat, mi-a curs sânge și a doua si a treia oara. Probabil e ceva normal, eu fiind virgina. A treia oară, a curs mai mult. Tot ce simțeam, era durere, când dădea puțin mai repede, îmi părea a fi mai bine.
Problema mea ar fi următoarea: Am făcut sex neprotejat, mi-a fost rău după. Iar acum, mi-e greață, am încercat să mănânc și mai mult de doua înghitituri nu am putut sa mananc, imi vine sa vars, iar sangerarea nu s-a oprit, inca mai curge, e ca si in ultima zi de “stop”, putin mai redus. Precizez ca am si temperatura! Deci la ce sa ma astept? Vreau sfaturi! Va rog!
Problema mea ar fi următoarea: Am făcut sex neprotejat, mi-a fost rău după. Iar acum, mi-e greață, am încercat să mănânc și mai mult de doua înghitituri nu am putut sa mananc, imi vine sa vars, iar sangerarea nu s-a oprit, inca mai curge, e ca si in ultima zi de “stop”, putin mai redus. Precizez ca am si temperatura! Deci la ce sa ma astept? Vreau sfaturi! Va rog!
4 comentarii
Buna,
Daca nu te protejezi cu prezervativ, poti ramane insarcinata oricand si poti lua boli venerice.
Chiar si cu prezervativ, poti lua virusul HPV si herpesul genital.
Daca simptomele continua, mergi la un medic ginecolog pentru consult si analize.
Daca nu te protejezi cu prezervativ, poti ramane insarcinata oricand si poti lua boli venerice.
Chiar si cu prezervativ, poti lua virusul HPV si herpesul genital.
Daca simptomele continua, mergi la un medic ginecolog pentru consult si analize.
Multumesc frumos pentru raspuns!
Dacă îmi iau un test de sarcină este posibil să-mi arate corect dacă am rămas sau nu, ori e prea devreme?
Dacă îmi iau un test de sarcină este posibil să-mi arate corect dacă am rămas sau nu, ori e prea devreme?
Da, e prea devreme (citisem pe un test ca trebuie sa treaca 10 zile de la contact, dar cel mai sigur in momentul in care iti intarzie). Oricum, primele simptome de sarcina apar dupa cateva saptamani, deci ce simti tu nu e nicidecum de la o sarcina. Trebuie doar sa o luati mai usor si sa fiti mai responsabili.
Și dacă sângerarea a luat-o astăzi de la început, deși ieri nu am mai făcut nimic, e normal sau sa merg la medic?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0dezvirginarea!!!
- 0Ce e de stiut inainte de a dezvirgina o fata ?
- 4Primele acte dupa dezivirginare
- 4Deflorare dureroasa sau nu ?
- 0probleme la dezvirginare
- 2Dupa dezvirginare
- 2Sangerare vaginala
- 0Întrebări legate de intretinerea relațiilor sexuale.
- 2Pericol de sarcina?
- 1Durere de burta dupa primul contact sexual
- 4erectie slaba si prezervativ cazut
- 2Virginitate
- 2Mi-am inceput viata sexuala.
- 2Primul contact sexual
- 1Vreau să știu la ce să mă aștept când imi voi incepe viața sexuală!
- 1Vă rog, ajutați-mă ! Când am avut primul contact sexual, nu am avut nici o sângerare
- 2Dezvirginare, sângerări zilnice, dureri de burtă și usturime
- 0Un mic sfat va rog - frica de o posibila sarcina.
- 3Va rog sa ma ajutați, îmi e frica de o sarcina
- 3Nu simt nimic, este ca ea spune ca este virgina
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data dezvirginarea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: