Prima relatie
- As vrea sa stiu de ce ar avea nevoie un baiat pentru relatia sexuala cu o fata virgina.E nevoie de tampoane dezinfectante sau poate coagulante sau altceva, e nevoie sa incerce mai intii cu degetul de a largi intrarea sau nu?Eu pare-mi-se as avea probleme cu erectia deoarece masturbez de citiva ani si cred ca m-am deprins doar cu imaginatia si nu stiu ce va fi daca se va intimpla in realitate, ce pareri aveti? Multumesc!!!
3 comentarii
ai nevoie de multa rabdare! pentru majoritatea fetelor, pierderea virginitatii este ceva dureros(fizic)...de coagulante nu am auzit pana in momentul de fata sa ai nevoie...nu curg litri de sange, stai linistit.dezinfectant pentru ce?
cel mai important e sa ai rabdare cu ea, sa nu te "avanti" ca "voda-n loboda" si sa nu o obligi sa faca nimic din ceea ce nu vrea sa faca.pana la urma, trebuie sa fie ok si pentru ea experienta asta si sa nu ramana cu un "gust amar".
deci, rabdare si fi foarte atent la ceea ce spune ea ca vrea si nu vrea.
cel mai important e sa ai rabdare cu ea, sa nu te "avanti" ca "voda-n loboda" si sa nu o obligi sa faca nimic din ceea ce nu vrea sa faca.pana la urma, trebuie sa fie ok si pentru ea experienta asta si sa nu ramana cu un "gust amar".
deci, rabdare si fi foarte atent la ceea ce spune ea ca vrea si nu vrea.
multumesc mult, am avut nevoie sa mai citesc alte pareri dar vad ca mai multe-s vizite, credeam ca se cere mai multa informare din partea unui baiat.
pai...te orientezi si tu.vezi la fata locului cum merg lucrurile...sa nu uiti de prezervative!succes!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3primul act sexual
- 3Contraceptie pentru prima experienta sexuala
- 2Dezvirginare
- 2efecte a primului contact?
- 4primul contact sexual neprotejat
- 3simptome dupa primul contact sexual (la fete) ?
- 5Posibila sarcina?
- 0Dezvirginare cu probleme?
- 4Probleme de erectie.
- 1Sexul de inceput fara prezervativ
- 2Probleme erectie
- 4Sunt virgina, pot ramane insarcinata?
- 4Protejarea pentru primul act sexual
- 4erectie slaba si prezervativ cazut
- 3Durere după primul act sexual
- 0Se poate sa rămână însărcinată ?
- 4Sunt insarcinata?M-am dezvirginat?
- 3Ajutor - vagin foarte strâmt, durere foarte mare
- 0Am incercat sa fac sex însă nu m-am putut dezvirgina
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: