himenul-problema mea
am o mare mare problema.da defapt cine nu are? :)
nu am facut sex propriu-zis niciodata, dar actualul meu prieten si-a introdus la un moment dat 2 degete in vaginul meu.nu ma durut deloc si mia zis ca nu mia simtit himenul.nu am sangerat deloc.deci eu cred ca dak se rupea in acel moment trenuia sa sangerez.intrebarea mea: se poate sa ma fi nascut fara himen? sau care e faza? ma cam streseaza problema aceasta.daca are vreo importantza va spun ca am si ovare micropolichistice si ciclul imi vine tot la 2 saptamani.sper sa ma ajutati si va multumesc anticipat.
nu am facut sex propriu-zis niciodata, dar actualul meu prieten si-a introdus la un moment dat 2 degete in vaginul meu.nu ma durut deloc si mia zis ca nu mia simtit himenul.nu am sangerat deloc.deci eu cred ca dak se rupea in acel moment trenuia sa sangerez.intrebarea mea: se poate sa ma fi nascut fara himen? sau care e faza? ma cam streseaza problema aceasta.daca are vreo importantza va spun ca am si ovare micropolichistice si ciclul imi vine tot la 2 saptamani.sper sa ma ajutati si va multumesc anticipat.
6 comentarii
Exista mai multe varietati anatomice de himen, si nu toate se rup. Asta nu are nici o legatura cu ovarele micropolichistice. Nu va faceti mai multe griji decit e cazul din cauza himenului
as dori sa pun o intrebare, tot in legatura cu himenul.daca nu am avut contact sexual o perioada indelungata, acesta se poate reface?daca da, cam in cat timp?
se poate ca himenul dupa rupere sa iasa afara?sau o parte din el?este posibil asa ceva?
pt samyra: e imposibil sa se refaca...el este elastic! depinde acum si de organismul fiecaruia, dar nu se reface...
E bun un raspuns si dupa 3 ani(^_^).decat deloc(^_-)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cum sau unde as putea sa fac reconstituire chirurgicala de himen?
- 3exista restabilire de himen
- 6La ce distanta se afla himenul de la intrarea in vagin? Este sexul anal mai sigur?
- 48himenul-semnul virginităţii?
- 8dezvirginarea - explicatii
- 3Este posibil sa o am prea mica? Sau este himenul ei prea elasic?
- 8disperata: cum sa-i zic mamei ca nu mai sunt virgina?
- 1himenul
- 3himen elastic?
- 4virginitatea
- 6numai sunt virgina, dar pot fi insarcinata?
- 3Am nevoie de un raspuns
- 4Modalitati tratament
- 1Am avut primul contact sexual, iar menstruatia nu a aparut..
- 2Dilema himen
- 0Mai sunt virgina?
- 0Identificarea himenului
Mai multe informații despre: himenul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: