himenul-problema mea

09-09-2006
anamaria
Nu este medic/terapeut
anamaria
am o mare mare problema.da defapt cine nu are? :)
nu am facut sex propriu-zis niciodata, dar actualul meu prieten si-a introdus la un moment dat 2 degete in vaginul meu.nu ma durut deloc si mia zis ca nu mia simtit himenul.nu am sangerat deloc.deci eu cred ca dak se rupea in acel moment trenuia sa sangerez.intrebarea mea: se poate sa ma fi nascut fara himen? sau care e faza? ma cam streseaza problema aceasta.daca are vreo importantza va spun ca am si ovare micropolichistice si ciclul imi vine tot la 2 saptamani.sper sa ma ajutati si va multumesc anticipat.
6 comentarii
0
18-09-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Exista mai multe varietati anatomice de himen, si nu toate se rup. Asta nu are nici o legatura cu ovarele micropolichistice. Nu va faceti mai multe griji decit e cazul din cauza himenului
0
18-09-2006, ora 00:00
anamaria
Nu este medic/terapeut
anamaria
multumes pt raspuns
0
02-11-2006, ora 00:00
samyra
Nu este medic/terapeut
samyra
as dori sa pun o intrebare, tot in legatura cu himenul.daca nu am avut contact sexual o perioada indelungata, acesta se poate reface?daca da, cam in cat timp?
0
28-04-2007, ora 00:00
just_me_loveritza
Nu este medic/terapeut
just_me_loveritza
se poate ca himenul dupa rupere sa iasa afara?sau o parte din el?este posibil asa ceva?
0
21-02-2009, ora 18:47
Zana_Iubita
Nu este medic/terapeut
Zana_Iubita
pt samyra: e imposibil sa se refaca...el este elastic! depinde acum si de organismul fiecaruia, dar nu se reface...
0
21-02-2009, ora 19:09
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
E bun un raspuns si dupa 3 ani(^_^).decat deloc(^_-)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: