La ce distanta se afla himenul de la intrarea in vagin? Este sexul anal mai sigur?
Buna...am niste intrebari cam ciudate...dar nu am la cine sa apelez:-s...va rog sa imi spuneti daca o fata poate fi dezvirginata daca nu se intampla actul sexual...adica prin alte metode...
La ce distanta se afla himenul de la intrarea in vagin?Este sexul anal mai sigur?care sunt riscurile sexului anal?astept un raspuns:)
La ce distanta se afla himenul de la intrarea in vagin?Este sexul anal mai sigur?care sunt riscurile sexului anal?astept un raspuns:)
6 comentarii
eu am auzit ca se poate dezvirgina de la anumite sporturi ex.gimnastica calarie, ciclism dar nu cred ca este cazul tau.Oricum nu cred ca se produce o dezvirginare totala.
In ceea ce priveste sexul anal.eu cred ca depinde de tine, nu stiu daca este daunator dar cu siguranta nu este benefic.
In ceea ce priveste sexul anal.eu cred ca depinde de tine, nu stiu daca este daunator dar cu siguranta nu este benefic.
la unele persoane se poate produce dezvirginarea foarte uşor la altele foarte greu. depinde de persoană, se poate şi prin orice sport, orice obiect introdus în vagin, chiar tampoane interne. deget etc...
buna.am si eu o intrebare kre ma apasa fff tare pe suflet. eu intretin relatii sexuale cu prietenul meu de aproape un an.si de la prima penetrare si pana akuma nu mi-a curs niciodata sange...din ce cauza?? ma putetzi lamuri si pe mine cu aceasta problema??? va rog tare mut.k imi tot pun intrebari dak sunt sau nu "normala".si plus de asta prietenul meu nu ma crede k nu am mai intretinut relatii sexuale. si dilema mea este k nici nu am folosit tampoane tip "OB" si nici nu m'am masturbat.va rog sa imi datzi si mie o explicatie!!! va pup dulce.. *:*:*
dr.boicu...apropo de dezvirginarea cu degetul, e posibil ka atunci knd introduci degetul in vagin sa simtsi o durere dar nu sa fie si faptu ca tsi sa spart himenul?sau de exemplu sa fii dezvirginata cu degetul dar sa nu ai singerari?mersi mult de orice raspuns:*
pt denisa...ti-am lasat un mes privat...da clic pe, , modificati profilul dvs...si mai jos il vei gasi
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Dupa o viata sexuala de 2 luni, n-am sangerat niciodata :( de ce?
- 8exista posibilitatea ca partenera mea sa ramana insarcinata?
- 2cum sau unde as putea sa fac reconstituire chirurgicala de himen?
- 14sex anal
- 4sex anal - avamtaje/dezavantaje
- 3ajutor...va rog.himenul nu se rupe
- 3himen elastic ajutor
- 3sexul anal
- 34Este sanatos sa faci sex anal
- 4virginitatea
- 4Sex la 16 ani
- 6numai sunt virgina, dar pot fi insarcinata?
- 6sex anal... pot fi insarcinata?
- 1Himen rupt sau nu?
- 7Infectat cu hiv ?
- 5Himen elastic? Poate afecta capacitatea de conceptie?
- 4Himen elastic insotit de durere la fiecare contact sexual
- 0Este posibil sa nu am vagin?
- 5Sexul anal
- 6Este normal ca barbat sa aibe orgasm in fundulet???
Mai multe informații despre: Sexul anal himenul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: