La ce distanta se afla himenul de la intrarea in vagin? Este sexul anal mai sigur?

22-01-2009
good_charlotte
Nu este medic/terapeut
good_charlotte
Buna...am niste intrebari cam ciudate...dar nu am la cine sa apelez:-s...va rog sa imi spuneti daca o fata poate fi dezvirginata daca nu se intampla actul sexual...adica prin alte metode...
La ce distanta se afla himenul de la intrarea in vagin?Este sexul anal mai sigur?care sunt riscurile sexului anal?astept un raspuns:)
6 comentarii
0
22-01-2009, ora 12:21
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
eu am auzit ca se poate dezvirgina de la anumite sporturi ex.gimnastica calarie, ciclism dar nu cred ca este cazul tau.Oricum nu cred ca se produce o dezvirginare totala.
In ceea ce priveste sexul anal.eu cred ca depinde de tine, nu stiu daca este daunator dar cu siguranta nu este benefic.
0
22-01-2009, ora 16:50
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
la unele persoane se poate produce dezvirginarea foarte uşor la altele foarte greu. depinde de persoană, se poate şi prin orice sport, orice obiect introdus în vagin, chiar tampoane interne. deget etc...
0
27-02-2009, ora 05:14
Denisa_87
Nu este medic/terapeut
Denisa_87
buna.am si eu o intrebare kre ma apasa fff tare pe suflet. eu intretin relatii sexuale cu prietenul meu de aproape un an.si de la prima penetrare si pana akuma nu mi-a curs niciodata sange...din ce cauza?? ma putetzi lamuri si pe mine cu aceasta problema??? va rog tare mut.k imi tot pun intrebari dak sunt sau nu "normala".si plus de asta prietenul meu nu ma crede k nu am mai intretinut relatii sexuale. si dilema mea este k nici nu am folosit tampoane tip "OB" si nici nu m'am masturbat.va rog sa imi datzi si mie o explicatie!!! va pup dulce.. *:*:*
0
27-04-2010, ora 16:52
XD
Nu este medic/terapeut
XD
dr.boicu...apropo de dezvirginarea cu degetul, e posibil ka atunci knd introduci degetul in vagin sa simtsi o durere dar nu sa fie si faptu ca tsi sa spart himenul?sau de exemplu sa fii dezvirginata cu degetul dar sa nu ai singerari?mersi mult de orice raspuns:*
0
27-04-2010, ora 17:39
rrox
Nu este medic/terapeut
rrox
e posibil sa nu ai sangerari..nu ai fi prima
0
27-04-2010, ora 17:59
rrox
Nu este medic/terapeut
rrox
pt denisa...ti-am lasat un mes privat...da clic pe, , modificati profilul dvs...si mai jos il vei gasi
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul anal
  •