Spune ca e virgina, asa o fi?
Am o prietena si nu stiu daca a mai intretinut relatii sexuale.Ea zice ca nu a mai intretinut si ca este virgina.Eu i-am introdus un deget si zice ca o doare, doua degete nici nu am gandesc ca ar merge pentru ca este stramta.Ea zice ca a mai avut un prieten care i-a introdus doar degetul, dar a durut-o( zice ca este foarte sincera, cand mi-a spus despre acel prieten care i-a introdus un deget a plans, zice ca e sincera si numa atat a fost, eu nu stiu ce sa cred).Si eu cand il introduc imi zice ca o doare, dar totusi nu am dat de himen.Cand ii introduc degetul desi o excit foarte tare si se uda si se dilata simt eu, totusi merge destul de greut shi un deget, e cam stramta, dar totusi intra daca fortez un pic aproape tot, dar se trage si zice ca o doare.Mi-a mai zis ca a folosit si OB.Vreau sfatul unui medic!multumesc
8 comentarii
draga cornelas, eu nu stiu de unde prejudecata asta de a fi fetele virgine, si daca ar mai fi avut un prieten ce ar fi?
Tu esti virgin? Si daca nu ai fi ce conteaza? Daca nu proniti cu incredere intr-o relatie nu mai are rost sa continuati.
in alta ordine de idei, da, exista himen elastic. Daca o iubesti cu adevarat, viermele indoielii nu are ce cauta.
daca nu ai incredere in ea si ti se pare ca minte sau mai stiu eu ce, nu are rost sa continuati!
Tu esti virgin? Si daca nu ai fi ce conteaza? Daca nu proniti cu incredere intr-o relatie nu mai are rost sa continuati.
in alta ordine de idei, da, exista himen elastic. Daca o iubesti cu adevarat, viermele indoielii nu are ce cauta.
daca nu ai incredere in ea si ti se pare ca minte sau mai stiu eu ce, nu are rost sa continuati!
as vrea sa vad daca e sincera.puteti sa-mi spuneti parerea strict medicala legata de cele scrise de mine mai sus?(in afara de prejudecati)multumesc
ti-am zis, poate fi himenul elasitic. Sunt virgine care folosesc OB fara probleme de asta. stiu de la medicul ginecolog!
da!deci dupa parerea dvs la o virgina intra un deget nu?
ce parere aveti in legatura cu situatia asta dupa detaliile pe care vii le-am dat?stric dupa detaliile pe care vii le-am dat?e sau nu e?e posibil sa fie sau nu?multumesc pentru raspunsuri
Strict medical: himenul NU acopera intreaga zona de intrare a vaginului, pentru ca trebuie sa poata curge sangele menstrual etc, nu e logic? Deci, se poate introduce un deget, cum spui tu fara probleme, vezi numa sa n-o dezvirginezi asa, ca nu e neaparat sa existe si sangerare la dezvirginare.Sanatate!
dak ea zice ca este virgina asa este...si chiar dak ai relatii sexuale cu ea si nu ii curge sange, nu fi dezamagit !himenul este fragil, posibil sa i-l fi rupt de mult doar cu degetul, nu uita k el este foarte aproape.cauta pe net si gasesti mai multre tipuri de himen.
:(si mie mi sa int acelashi lucru..
bine..p mn nu ma atins nimeni inafara de prietenul meu
cu toate ca neam inceput viatza sexuala nu mia curs sange:(
cel mai bn e sa ai incredere in ea
dak tot zici ca o iubeshti
nu crezi?
:|
bine..p mn nu ma atins nimeni inafara de prietenul meu
cu toate ca neam inceput viatza sexuala nu mia curs sange:(
cel mai bn e sa ai incredere in ea
dak tot zici ca o iubeshti
nu crezi?
:|
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2S-a putut rupe himenul
- 6himenul-problema mea
- 6am o intrebare..va rog rasp daca stiti
- 6mi sa rupt himenul sau nu?
- 3exista restabilire de himen
- 7virgina? sau...
- 6La ce distanta se afla himenul de la intrarea in vagin? Este sexul anal mai sigur?
- 4Himen rupt dupa doi ani sau problema medicala?
- 8Se mai poate reface virginitatea?
- 8dezvirginarea - explicatii
- 4virginitatea
- 9e posibil sa nu mai fiu virgina? :|:(
- 10himen elastic.!
- 3Am nevoie de un raspuns
- 4Modalitati tratament
- 1Am avut primul contact sexual, iar menstruatia nu a aparut..
- 2Dilema himen
- 11e posibil sa am himen elastic si sa nu mai fiu virgina?
- 5Himen elastic? Poate afecta capacitatea de conceptie?
Mai multe informații despre: himenul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: