Himenul elastic

Buna !!
Iubitul meu mi a introdus 2-3 degete, ma doare, ma jeneaza in acelasi timp. Himenul meu este elastic. Iar după preludiu a încercat să mi-l bage foarte putin( simtisem cand a intrat foarte usor si totusi nu m a durut( din cauza ca locul a fost destul de umezit iar eu am fost relaxata pt ca am incredere in el)..poate ca abia intrase doar capul cred nu mi dau seama..) de teama ca n am facut-o niciodata, l am respins imediat..
Doar o intrebare am..pot face mai usor dragoste cu himenul elastic? Din ce am inteles la himenul elastic, dupa ce o faci, revina la forma initiala..
M ar incurca sa o fac?
Iubitul meu mi a introdus 2-3 degete, ma doare, ma jeneaza in acelasi timp. Himenul meu este elastic. Iar după preludiu a încercat să mi-l bage foarte putin( simtisem cand a intrat foarte usor si totusi nu m a durut( din cauza ca locul a fost destul de umezit iar eu am fost relaxata pt ca am incredere in el)..poate ca abia intrase doar capul cred nu mi dau seama..) de teama ca n am facut-o niciodata, l am respins imediat..
Doar o intrebare am..pot face mai usor dragoste cu himenul elastic? Din ce am inteles la himenul elastic, dupa ce o faci, revina la forma initiala..
M ar incurca sa o fac?
2 comentarii

Eu nu prea inteleg ce vrei sa ne intrebi...
Daca nu te doare cand introduce penisul, atunci care e problema ?
Dati-i inainte si faceti dragoste ! Ce va opreste ?
Doar sa luati masuri de protectie, daca nu doriti copii.
Daca nu te doare cand introduce penisul, atunci care e problema ?
Dati-i inainte si faceti dragoste ! Ce va opreste ?
Doar sa luati masuri de protectie, daca nu doriti copii.

Domnisoara vrea sa intrebe daca poate sa faca dragoste fara sa rupa himenul dar si cu penisul intodus.
E o vorba pe la noi, fata mare dar putin f.a. nu prea merge in situatia asta, ori ramii fata batrina ori fara himen.
Numai bine.
E o vorba pe la noi, fata mare dar putin f.a. nu prea merge in situatia asta, ori ramii fata batrina ori fara himen.
Numai bine.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6himenul-problema mea
- 4Imediat dupa primul contact
- 3medicul ii spusese mamei ca nu mai sunt virgina.. e din cauza ob-urilor?
- 8ma dezvirginat sau nu?
- 5prima seara de sex. .ajutor!
- 3Dezvirginare fata
- 6numai sunt virgina, dar pot fi insarcinata?
- 5dezvirginarea - informatii
- 3simptome dupa primul contact sexual (la fete) ?
- 3ma poate dezvirgina?
- 1Cum este recomandat actul sexual...cu sau fără prezervativ ? Cum atenuez din durere ?
- 2Dilema himen
- 2Ce se intampla daca imi incep viata sexuala?
- 2Nu simt placere în timpul actului sexual.
- 2Ajutati-ma! primul meu contact sexual
- 2Va rog ajutați-ma!
- 5Risca sa fie insarcinata ?
- 1Pot fii însărcinată?
- 0Se poate sa rămână însărcinată ?
- 2Primul contact sexual
Mai multe informații despre: himenul sexul pentru prima data
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: