prima seara de sex. .ajutor!

24-08-2011
stefuletu
Nu este medic/terapeut
stefuletu
Buna! am 17 ani si mi-am inceput viata sexuala ieri. Himenul s-a rupt la al 2 contact sexual. perioada de menstruatie m-a tinut doar 3 zile asa ma tine de obicei. din data de18 pana pe 20. In data de 21 deja mi-a curs foarte putin cate o picatura. eram pe terminare cum s-ar spune. tot pe 21 am facut dragoste s-a rupt si himenul. am folosit prezervativ si nu s-a rupt si un lubrifiant de la durex dar nu stiu daca era pe baza de apa sau de ulei. exista vre-o posibilitate sa raman insarcinata? pentru ca am fost dezvirignata in timpul menstruatiei?nu am o menstruatie regulata.
5 comentarii
0
24-08-2011, ora 22:13
stefuletu
Nu este medic/terapeut
stefuletu
si vroiam sa va mai intreb..am o mancarime... dupa primul contact sexual si se apropie cam o saptamana si nu mi-a trecut. cred ca sunt destul de atenta cu igiena intima. ce poate fi?
0
25-08-2011, ora 08:05
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Fiind vorba de un contact sexual protejat si in afara perioadei fertile probabilitatea unei sarcini este atat de mica incat poate fi considerata zero.

In ceea ce priveste mancarimea, este posibil sa fie rezultat al inflamatiei locale sau ar putea fi o infectie. Un consult la inceputul activitatii sexuale este intotdeauna indicat.
0
09-09-2011, ora 00:57
dima01
Nu este medic/terapeut
dima01
cu siguranta nu ramai insarcinata..dar daca iti este frica..fa'ti un test:d
0
12-09-2011, ora 04:49
CLaudia009
Nu este medic/terapeut
CLaudia009
Buna..am si eu o intrebare...si sper sa ma poti ajuta...acum cateva seri am vrut sa o fac cu iubitul meu dar avand emotii si fiind virgina nu am reusit..el insa m-a atins in zona intima doar putin cu varful dar n'a bagat'o toata...eu fiind si la menstruatie..credeti ca poate fi vorba de vreo sarcina?te rog mult am nevoie de un sfat..nu sunt tocmai experimentata si nu stiu prea multe...
0
12-09-2011, ora 19:58
stefuletu
Nu este medic/terapeut
stefuletu
hei buna.. deci nici eu nu stiu foarte multe despre dragostea astea..insa pot sa iti spun asa..din ce stiu eu..
ca in timpul menstruatiei nu se prea poate ramane gravida... pentru ca se elimina ovulele alea... si apoi.. chiar daca a incercat el ceva... era un timp prea scurt ca sa isi dea drumul.. vreau sa stai linistita nici decum o sarcina...
daca nu te simti pregatita si te preseaza vorbeste cu el.. insa daca simiti si tu ca e ok.. fa-o insa vorbeste cu el dinainte sa cumpere vreo 2 3 prezervative.. si un gel lubrifiant te va ajuta foarte foarte mult. pe mine una ma ajuta de fiecare data.. mai ales prima data nu mai simti durere asa mare. si prezervativele sa fie in caz ca se rupe vreunul... cu toate ca sunt sanse mici.. insa se spune ca prima data exista o posibilitate foarte mare de a ramane insarcinata tocmai deasta te sfatuiesc sa te protejezi pentru a nu ajunge la vreun avort sau la pilula de a 2 zi.. am inteles ca se ia de 2 ori pe an sau o data la 10 ani.. asa ca incearca cu prezervativul..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: