medicul ii spusese mamei ca nu mai sunt virgina.. e din cauza ob-urilor?
buna!!!Am 16 ani si parinti m-au dus de curand la ginecolog sa vada dak mai sunt "fata mare". Eu nefiind cu musca pe caciula am mers fara probleme, dar surpriza.medicul ii spusese mamei ca nu mai sunt virgina.Oare sa fie din cauza k folosesc ob-uri?sau poate s-a gresit medicul?va rog un raspuns k sunt disperata deoarece ai mei nu mai au incredere in mine...singura care ma crede e verisoara mea si ea a zis k poate e de la ob-uri din moment ce eu nu mi-am inceput viata sexuala.Multumesc...si astept un raspuns.
3 comentarii
sunt o grămadă de persoane care se nasc fără himen- mebrana care "dă" vriginitatea. de asemenea ob urile o pot leza deşi se zice că nu e aşa, sau exerciţii de gimnastică, mers pe bicicletă orice cât de uşor, pentru că nu e neapărat indestrucibilă. caută pe net să vezi că chiar există multe persoane care se nasc aşa şi eventual printează-le părinţilor o foaie să vadă!!! virginitatea se pierde din cauza sexului, cu sau fără membrană
Pai Crina, spui la sfarsit ca virginitatea se pierde din cauza sexului, cu sau fara membrana, asa e ?
Dar biata fata n-a facut sex, cum vine asta ? Ce sa inteleaga din ce spui la sfarsit ?
Ei pur si simplu, nu ii vine sa creada si e normal sa fie socata, care fata n-ar fi.
Poate, draga anonima16, sa fie asa cum zice Crina, ma rog, poate stie mai multe, dar poate fi si de la ob-uri pt k voi cele tinere folositi numai din astea fara sa va ganditi la consecinte, si iata ce ai patit. Dar daca ar fi asa atunci nu le-ar mai vinde farmaciile, ob-urile astea !
Nu stiu ce as putea sa iti spun ca sa te incurajez, e o situatie foarte delicata si destul de rar intalnita.
Poate reusesti sa vorbesti cu ai tai, nu stiu, sa te inteleaga ! imi inchipui cat esti de jenata !
Alisia
Dar biata fata n-a facut sex, cum vine asta ? Ce sa inteleaga din ce spui la sfarsit ?
Ei pur si simplu, nu ii vine sa creada si e normal sa fie socata, care fata n-ar fi.
Poate, draga anonima16, sa fie asa cum zice Crina, ma rog, poate stie mai multe, dar poate fi si de la ob-uri pt k voi cele tinere folositi numai din astea fara sa va ganditi la consecinte, si iata ce ai patit. Dar daca ar fi asa atunci nu le-ar mai vinde farmaciile, ob-urile astea !
Nu stiu ce as putea sa iti spun ca sa te incurajez, e o situatie foarte delicata si destul de rar intalnita.
Poate reusesti sa vorbesti cu ai tai, nu stiu, sa te inteleaga ! imi inchipui cat esti de jenata !
Alisia
ce voiam să zic e că dacă nu a făcut sex este virgină, CHIAR DACĂ NU ARE HIMEN.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2incontinenta urinara la adolescent
- 37ganglion marit dupa ureche
- 8comportamentul baietilor la 15 ani
- 3am psoriazis la 17ani.. pot sa mananc citrice?
- 4Zona zoster si scoala
- 9am vreo sansa sa-mi mai creasca sanii?
- 34Cum se poate scapa de fobie
- 6am 15 ani si am dureri menstruale ingrozitoare
- 9prietenul nu ma poate dezvirgina
- 6nisip la rinichi la 15 ani, recomandare
- 6Menstruatie intarziata sau e insarcinata?
- 6E normal sa am teniunea 12 8 si cateodata 13 7 la 16 ani?
- 9avort fara sa afle parintii
- 10Am 16 ani si am o problema.
- 4Durere zona lombara
- 5Mai sunt virgina?
- 1Himen rupt sau nu?
- 3crescatura in zona axilara
- 3Am 16 ani si o inima ciudata.
- 2fetita mea are un ganglion la sanul stang
Mai multe informații despre: Adolescentul himenul tampoanele interne
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: