himen elastic ajutor
Daca am avut contact sexual de 10 ori in zile diferite iar peste o saptamana merg la ginecolog, acesta va gasi urme de sperma desi partenerul nu a ejaculat in mine si uneori a folosit si prezervativ ? Mentionez ca in aceste 10 contacte nu am avut sangerari care sa rezulte ruperea himenului si cred ca am himen elastic. Care este parerea dumneavoastra ? Multumesc
3 comentarii
1. spermatozoizii pot trai pana la 5 zile (7 zile dupa unii autori), media fiind de 3 zile, in interiorul aparatului reproducator feminin
2.Himenul este diferit de la fetita la fetita ! Poate avea forme si grosimi diferite, iar orificiile (pentru eliminarea menstrei) sunt de dimensiuni diferite, de la dimensiunea ce permite introducerea unuia sau chiar doua degete, la cele septate (orificiul este despartit de o membrana) sau cribriforme (mai multe gauri de dimensiuni mici) si pana la cazuri in care nu exista orificiu. Dar exista si cazuri(rare ) in care, la nastere, himenul este, aproape in totalitate, absent. Exista cazuri, tot rare, cu himene elastice.Uneori, himenul se poate rupe, accidental in copilarie, fara ca fata sa stie ( de exemplu datorita unor exercitii fizice, tampoanelor intravaginale ). Toate acestea pot explica lipsa sangerarii la prima penetrare
2.Himenul este diferit de la fetita la fetita ! Poate avea forme si grosimi diferite, iar orificiile (pentru eliminarea menstrei) sunt de dimensiuni diferite, de la dimensiunea ce permite introducerea unuia sau chiar doua degete, la cele septate (orificiul este despartit de o membrana) sau cribriforme (mai multe gauri de dimensiuni mici) si pana la cazuri in care nu exista orificiu. Dar exista si cazuri(rare ) in care, la nastere, himenul este, aproape in totalitate, absent. Exista cazuri, tot rare, cu himene elastice.Uneori, himenul se poate rupe, accidental in copilarie, fara ca fata sa stie ( de exemplu datorita unor exercitii fizice, tampoanelor intravaginale ). Toate acestea pot explica lipsa sangerarii la prima penetrare
ana93, daca ai o igiena intima riguroasa, nu va descoperi niciun medic din lumea asta urme de spermatozoizi!
buna :D. am si eu o problema si poate ma ajutati.mi-am inceput viata sexuala de putin timp si am avut pana acum 3 contacte sexuale.in urma primului contact nu a existat nici o sangerare, doar o scurgere, un lichid de culoare roz.Dupa al doilea contact nu am avut nici un fel de scurgere imediat dupa, dar dupa cateva ore am avut o sangerare, iar in ziua urmatoare fara niciun contact am sangarat. Dupa al treilea contact nu am mai sangerat deloc.Am dureri la inceputul contactului sexual mai ales, dar acestea trec pe parcurs si revin cand penetrarea are loc din anumite pozitii :(. Poate fi vorba de un himen elastic sau ca acesta sa se rupa fara nici o sangerare? :(
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2S-a putut rupe himenul
- 6himenul-problema mea
- 4cum se face dezvirginarea chirurgicala de la un medic ginecolog?
- 3exista restabilire de himen
- 3medicul ii spusese mamei ca nu mai sunt virgina.. e din cauza ob-urilor?
- 6La ce distanta se afla himenul de la intrarea in vagin? Este sexul anal mai sigur?
- 3cum isi da seama ca inca mai esti virgina
- 9Pot fii insarcinata!!!
- 8Spune ca e virgina, asa o fi?
- 4himen elastic... daca nu s-a rupt pot ramane insarcinata?
- 3himen elastic?
- 5prima seara de sex. .ajutor!
- 4Sex la 16 ani
- 7mai sunt virgina?
- 6numai sunt virgina, dar pot fi insarcinata?
- 7himen elastic
- 10himen elastic.!
- 5Mai sunt virgina?
- 0Mai sunt sau nu virgina?
- 0Este posibil sa nu am vagin?
Mai multe informații despre: himenul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: