Herbalife?
Buna Iulia ! Daca doreshti sa slabeshti cu ele si sa afli mult mai multe detalii te rog sa ma contactezi -*
Media garantata de slabit e de 3-5 kg/luna.Daca tu decizi sa incepi programul, monitorizarea va fi pe intreaga perioada a programului indiferent de zilele saptamanii si ora, deci nu iti dau produsele si gata am scapat de tine... Rolul meu e sa te fac sa te simtzi bine! Asta mi-a placut mie in mod deosebit atunci cand am inceput programul ca a fost singura data cand cineva m-a intrebat sistematic de sanatate. Si cu ocazia asta am cashtigat un prieten (cea care m-a bagat in program ) si am pierdut kg care ma faceau sa fiu complexata.
Numai bine si o viata senina iti doresc,
Laura
PS: sotul meu a slabit 10 kg in 2, 5 luni, iar eu care inca sunt in program de slabire am slabit 4 kg in 4 saptamani si ne simtzim extraordinar.
(*modificat de administrator)
Media garantata de slabit e de 3-5 kg/luna.Daca tu decizi sa incepi programul, monitorizarea va fi pe intreaga perioada a programului indiferent de zilele saptamanii si ora, deci nu iti dau produsele si gata am scapat de tine... Rolul meu e sa te fac sa te simtzi bine! Asta mi-a placut mie in mod deosebit atunci cand am inceput programul ca a fost singura data cand cineva m-a intrebat sistematic de sanatate. Si cu ocazia asta am cashtigat un prieten (cea care m-a bagat in program ) si am pierdut kg care ma faceau sa fiu complexata.
Numai bine si o viata senina iti doresc,
Laura
PS: sotul meu a slabit 10 kg in 2, 5 luni, iar eu care inca sunt in program de slabire am slabit 4 kg in 4 saptamani si ne simtzim extraordinar.
V-AS RUGA SA INTRATI PE ACEST SITE...ESTE DIN SPANIA...SI TOT CE VA POT SPUNE CA SUNT FOARTE ALARMATI SI IMPOTRIVA ACESTOR SUPLIMENTE ALIMENTARE NUMITE "HERBALIFE" http://www.youtube.com/watch?v=Nc0vwCJ9IVA&feature=related CRED CA NU O SA MAI I-AU...M-AM DOCUMENTAT SI SINCER MA CAM SPERIE CE AUD.ASA CA FETELOR...REGIM SI SALA
e o diferenta mare in ce spun unii oamnei si ceea ce simti tu.parerea mea e sa nu crezi niste persoane care spun lucruri negative.mai bine informeazate despre medicii care lucreaza in spatele produselor.in cazul in care considerati ca produsele au un efect negativ asupra sanatatii noastre, ar trebui sa dati compania in judecata pentru ca nu cred ca o companie care se respecta isi permite sa scoata niste produse pe piata care nu functioneaza sau sunt daunatoare sanatatii noastre.nu cred ca dr.luis ignarro care s alaturat companiei a primit degeaba premiul Nobel in medicina.este singura companie de nutritie din lume care are in stufful medical un laureat de premiul Nobel.nu puteti influenta cu nimic daca doar stati si analizati ce spun unii si altii.:)
e o diferenta mare in ce spun unii oameni si ceea ce simti tu cu produsele.parerea mea e sa nu crezi niste persoane care spun lucruri negative.mai bine informeazate despre medicii care lucreaza in spatele produselor.in cazul in care considerati ca produsele au un efect negativ asupra sanatatii noastre, ar trebui sa dati compania in judecata pentru ca nu cred ca o companie care se respecta isi permite sa scoata niste produse pe piata care nu functioneaza sau sunt daunatoare sanatatii noastre.nu cred ca dr.luis ignarro care s alaturat companiei a primit degeaba premiul Nobel in medicina.este singura companie de nutritie din lume care are in stufful medical un laureat de premiul Nobel.nu puteti influenta cu nimic daca doar stati si analizati ce spun unii si altii.:)
Iulia, te-ai speriat degeaba. Site-ul oficial al acestei mari corporatii este www My Herbalife.com.
Compania a dat explicatii pentru aceste zvonuri.Sigur vei slabi si prin alte metode. Daca nu ai suficienta incredere in Herbalife e mai bine asa.Ce nu vei sti niciodata este cum te simti cu aceste suplimente alimentare de care spui tu ca spaniolii sunt alarmati.Cand aceste zvonuri erau in voga, Herbalife isi desfasura unul din cele mai mari training-uri internationale la Barcelona.Am participat si eu si vreau sa-ti spun ca spaniolii au fost foarte prietenosi.
Compania a dat explicatii pentru aceste zvonuri.Sigur vei slabi si prin alte metode. Daca nu ai suficienta incredere in Herbalife e mai bine asa.Ce nu vei sti niciodata este cum te simti cu aceste suplimente alimentare de care spui tu ca spaniolii sunt alarmati.Cand aceste zvonuri erau in voga, Herbalife isi desfasura unul din cele mai mari training-uri internationale la Barcelona.Am participat si eu si vreau sa-ti spun ca spaniolii au fost foarte prietenosi.
am un prieten care a slabit 15 kg intr-o luna luand LIDA DAIDAI HUA... tot din plante si a spus ca nu a avut nici o problema... ati auzit de acest produs? -*
nu vreau sa zik la nimeni sa nu consume produsele herbalife...dar din proprie experienta...am luat 3 luni am fost foarte multumita.slabisem destul de mult...citeam pe vremea aia comentariile proaste aduse la adresa acestor produse si credeti-ma ca nu imi venea sa cred...zikeam ca is aiureli...insa s-a adeverit...dupa ce m-am lasat de aceste produse m-am ingrasat din nou si poate mai mult:...am fost foarte trista...eu cred ca creaza dependenta...cred ca e ok daca le iei toata viata :|.insa am citit ca nu is chiar atat de sanatoase precum se zike...oricum eu momentan nu as mai incerca nikiodata... am fost foarte dezamagita plus bani dati degeaba...
Draga Alexandra, dupa ce ai slabit cu Herbalife trebuia sa faci o perioada de mentinere, egala cu perioada de slabire, adica trei luni slabire + trei luni mentinere.Dupa aceea, daca vrei sa nu te mai ingrasi, toata viata ta trebuie sa ai grija ce si cat mananci.Lupta cu kg este permanenta, nu exista sa mananci multe calorii si sa nu ai grija pe urma sa le si arzi, adica sa faci sport.Organismul tau are tendinta de ingrasare si trebuie sa ai tot timpul grija la ce mananci, cat mananci, cata apa bei, cata miscare faci.Herbalife nu-ti poate pastra greutatea si dupa ce nu mai consumi produsele, si nimic nu te poate mentine la o anume greutate decat grija ta permanenta.Asa ca esti degeaba dezamagita, nu ai inteles ce trebuie sa faci si cum trebuie sa traiesti.
Daca nu poti sa-ti controlezi singura greutatea, chiar daca nu-ti mai doresti, este posibil sa mai ajungi si alta data la Herbalife pentru ca asta intr-adevar functioneaza si chiar sunt f sanatoase.
Daca nu poti sa-ti controlezi singura greutatea, chiar daca nu-ti mai doresti, este posibil sa mai ajungi si alta data la Herbalife pentru ca asta intr-adevar functioneaza si chiar sunt f sanatoase.
Pastilele HERBALIFE cat si cele LIDA DAIDAI HUA si SUPER SLIM sunt niste medicamente compuse din niste substante " necunoscute" care afecteaza sistemul periferic, creierul, inima si rinichii doua persoane de sex masculin dupa ce au luat LIDA DAIDAI HUA au ramas cu repercursiuni de genul tremurat continuu al mainilor si dureri groaznice de rinichi. Nu va recomand nici un medicament pt a va ajuta sa slabiti, dragilor aveti grija ca o sa ramaneti marcati de vre-o boala pe viata. Pt cei care, comercializeaza aceste produse la negru..pt ca acestea nu sunt avizate de ministerul sanatatii va spun ca ar trebui sa va fie rusine ca pt bani face-ti rau unor persoane poate disperate si cauta orice mijloc pt a slabii. AS AVEA CONSTIINTA INCARCATA, mai mult nu am ce sa spun...am vrut sa incerc aceste proroduse dar am avut noroc ca m-am documentat si din pacate pt cei doi baieti cunoscuti mie care le-au incercat si nu s-au informat innainte sa le consume... si..apropo...o femeie de 37 de ani a murit din cauza pastilelor de slabit crezand ca nu o sa mai slabeasca dupa ce s-a ingrasat cateva kg dupa ce a nascut...pacat.. MISCARE MULTA, SALA, APA SI SALATE..MULTA SANATATE VA DORESC!
produsele Herbalife nu sunt medicamente si nu dau reactii adverse.prietenii tai au luat lida daidai hua si ai vb de fapt de ce reactii au dat aceste pastile.dar ce stii despre produsele herbalife?acesti suplimenti de nutritie sunt aprobate de ministerul sanatatii ca si hrana in toate cele 70 de tari unde aceasta companie are reprezentanta oficiala.Romania a fost deschisa oficail anul trecut.In ultimele luni au fost deschise inca trei noi tari ca si reprezentanta.Crezi ca asta nu spune nimic?mai multe informatii pe www.herbalife.com
apropo de documentarea pe internet.daca vreti sa stiti mai multe despre produse intrati pe siteurile oficiale si nu va luati dupa unul si dupa altul, pentru ca multi nici nu stiu ce au consumat:))
apropo de documentarea pe internet.daca vreti sa stiti mai multe despre produse intrati pe siteurile oficiale si nu va luati dupa unul si dupa altul, pentru ca multi nici nu stiu ce au consumat:))
"ave_alexu" esti atata de agitata ca mai exista inca persoane care se contrazic cu tine.dar de ce???pentru ca unii au folosit produsele si nu le-au facut decat rau??pai asta inseamna ca nu mai putem posta nimic contra???eu si acuma la 2 ani dupa folosirea produselor herbalife mai am probleme cu stomacul.si la problemele mele de inima am o alimentatie atenta...nu imi permit grasimea.
nu te mai agita atata ca o sa faci riduri si le faci degeaba.nu ai vrea sa fii in pielea celor care au avut de suferit de pe urma produselor!!!!
nu te mai agita atata ca o sa faci riduri si le faci degeaba.nu ai vrea sa fii in pielea celor care au avut de suferit de pe urma produselor!!!!
Oameni buni, va contraziceti fara a va documenta in prealabil si nu este corect.Cine crede, atentie CREDE, deci nu stie adevarul despre produsele corporatiei americane HERBALIFE, mai bine ar tacea si s-ar documenta corect.Astfel mai multi oameni ar fi mai sanatosi si ar arata mai bine.Produsele sunt aprobate de Ministerul Bioresurselor Alimentare, pentru ca sunt alimente si nu medicamente, ele nu se vand la negru, exista un sistem centralizat de evidenta a vanzarilor.Eu sunt persoana fizica autorizata pentru vanzarea acestora.Deci daca exista in nomenclatorul de activitati recunoscute si la noi in tara sa fiti sigur ca totul este legal.
Va rog sa va informati mai bine si din surse oficiale, nu din zvonuri, nu este corect fata de oamenii care de 29 de ani lucreaza in dezvoltarea acestui domeniu, tocmai pentru a ajuta alti oameni.
Herbalife este un stil de viata sanatos si nu pastile de slabit.Cand veti intelege acest lucru, atunci sa vorbiti.
Herbalife este ceva special pentru oameni care merita acest lucru.Daca nu meritati, straduiti-va si atunci va fii totul ok!
Va rog sa va informati mai bine si din surse oficiale, nu din zvonuri, nu este corect fata de oamenii care de 29 de ani lucreaza in dezvoltarea acestui domeniu, tocmai pentru a ajuta alti oameni.
Herbalife este un stil de viata sanatos si nu pastile de slabit.Cand veti intelege acest lucru, atunci sa vorbiti.
Herbalife este ceva special pentru oameni care merita acest lucru.Daca nu meritati, straduiti-va si atunci va fii totul ok!
delfina, eu cred ca pe tine te doare stomacul pentru ca ai mancat multe prostioare, gen prajeli sucuri carbogazoase...cine stie ce ai mai consumat pe langa herbalife si tia facut rau.dar cum vrem sa dam pe ceva pentru ca ne simtim rau de ce sa nu o facem, nu?:))e mult mai usor sa arunci vina pe ceva decat pe tine insati ca nu ai mancat ce trebuie.apropo de stomac si dureri de inima fati un control si indoapa-te cu medicamente ca sa fi ok:))succes
PS:nu mai manca cartofi prajiti;)
PS:nu mai manca cartofi prajiti;)
daca nu ai fi atat de ipocrita si nu ti-ai mai petrece timpul jignind pe altii cred ca ai avea mult mai mult de castigat!!!!nu ai de unde sa stii ce viata am eu si ce mananc!!!!!
si PS NU SUPORT CARTOFII PRAJITI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si ia uite
tu cu girita ta aia aurita ai zis "cine stie ce ai mai consumat pe langa herbalife si tia facut rau "
pai daca ar fi atat de bun herbalife de ce mi-ar face rau daca as consuma si altceva????adica na.unii o iau sa slabeasca si daca mananca prostioare atunci inseamna ca nu isi face efectul nu??
vai de capul tau habar nu ai pe ce lume traiesti!!!!!
si PS NU SUPORT CARTOFII PRAJITI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si ia uite
tu cu girita ta aia aurita ai zis "cine stie ce ai mai consumat pe langa herbalife si tia facut rau "
pai daca ar fi atat de bun herbalife de ce mi-ar face rau daca as consuma si altceva????adica na.unii o iau sa slabeasca si daca mananca prostioare atunci inseamna ca nu isi face efectul nu??
vai de capul tau habar nu ai pe ce lume traiesti!!!!!
si dureri de inima????asta e boala mea!!!o sa fi ipocrita si pe tema asta???am 27 de ani si nu pot face copii din cauza asta, nu pot face efort din cauza asta, nu pot munci din cauza asta!!!!!!TI SE PARE AMUZANT SI ASTA????mai razi acuma?????si nu iau nici o pastila nu vreau sa fiu dependenta!!!!multumeste-i lui Dumnezeu ca esti sanatoasa si deschide urechile si nu mai jigni oamenii!!!apara produsele doar din punctul tau de vedere.te rog.
am avut incredere in produse si nu mi-au facut bine si am scris aici.dar am ajuns prin a fi facuta specimen si in alte feluri.sunt specimen??pai da sunt...ca sunt diferita...am supravietuit.si imi bate inima, cum bate ea, dar bate.
dar a ta??e de gheata.la cum vorbesti cu oamenii, la cum ii tratezi.nu stiu zau.
am avut incredere in produse si nu mi-au facut bine si am scris aici.dar am ajuns prin a fi facuta specimen si in alte feluri.sunt specimen??pai da sunt...ca sunt diferita...am supravietuit.si imi bate inima, cum bate ea, dar bate.
dar a ta??e de gheata.la cum vorbesti cu oamenii, la cum ii tratezi.nu stiu zau.
Aceste discutii nu duc aproape nicaieri. Din acest motiv nu am mai trecut sa mai discut pe acest forum. Sunt impartial. Cred ca aceste produse ar putea avea efecte secundare, in unele cazuri, ori la persoanele care nu folosesc programul cum trebuie, ori la persoanele care folosesc un program care nu li se potriveste si in ultimul rand persoanelor care chiar nu le priesc aceste produse, adica unele persoane care organismul lor nu suporta aceste produse, din diferite motive. Am multe alimente care organismul meu nu le suporta (cum ar fi: carnea de porc, de vita, oua, carnea de mici, pateul si altele). Ar putea exista persoane, carora organismul sa le accepte anumite alimente (ca acestea). Cred ca in cazul unor persoane ar putea exista riscul de a aparea efecte secundare, dar procentaj pentru aceste persoane este incredibil de mic. Folosesc anumite produse care mi se potrivesc din aceasta gama, pentru mentinere si o alimentatie mai sanatoasa. Asa ca nu pot spune cu aproximatie cat poti slabi de la aceste produse, urmeaza sfaturile de mai sus ale reprezentatilor care te pot ajuta, dar fara exercitii fizice, orice produs care te ajuta sa slabesti e nesanatos. Aceste produse iti ajuta alimentatia si te ajuta sa slabesti daca faci si exercitii. Te ajuta, dar nu iti fac toata treaba pentru tine. Nu mai cauta-ti calea usoara. Munciti daca vrei sa ajungeti undeva! Va doresc o zi frumoasa si sanatate!
delfina, nush de ce ta agiti atata?eu nu cred ca am jignit pe nimeni, am spus doar lucrurile care mi se par absurde, dar nu am jignit...nu eu sunt stresata si ma agit, dar poate tu da...ia-o mai usurel ca nu iti face bine."pai daca ar fi atat de bun herbalife de ce mi-ar face rau daca as consuma si altceva????"cand am spus ca ai luat si alte lucruri care iti puteau face rau, m-am referit atat la alimente cat si la mediacamente.tu ce crezi ca herbalife e pastila minune de te vindeca chiar daca tu in paralel consumi si alte lucruri?si apropo chiar daca consumi herbalife si in paralel nu mananci sanatos, nu slabesti tocmai pentru ca nu exista acea pilula magica...daca ar exista guvernul american ar distribui-o in mod gratuit.nu stiu cine pe cine trateaza?nu cred ca eu te-am facut pe tine ipocrita
SPER CA TOTI CEI CE FOLOSESC ACESTE OTRAVURI DE LA HERBALIFE SA AIBA PROBLEME CU FICATUL. MULT SUCCES !
De ce speri...??? Nu stii exact...??? E usor sa arunci asa o vorba, doar din rautate...!!!
Mult succes tie, in tot ceea ce faci...! Urarile de rau nu-ti vor aduce bine tie...Stiai...???
Mult succes tie, in tot ceea ce faci...! Urarile de rau nu-ti vor aduce bine tie...Stiai...???
nu prea e sanatos si frumos sa doresti raul cuiva...!
buna am citit ce ati discutat despre aceste produse de slabit.Am luat si eu de la HEBALIFE 7 luni si am slabit 28 de kg si nu au avut nici un efect secundar aspra organismului.Totul este sa ai dupa terminarea curei de slabire un stil de alimentatie echilibrat.Daca nu poti sa te abtii nu are rost sa incerci depinde foarte mult de vointa fiecaruia.BAFTA.
Salut pe toti cei interesati de felul in care se simt si arata...
Maine joi 04.06 la ANTENA 1 ora 9 si vineri 05.06. la TVR 1 ora 12, doctorul Luigi Gratton, vicepresedintele Companiei Herbalife acorda interviuri in direct pentru toti romanii.Daca aveti posibilitatea, nu ratati ocazia.
Este primul eveniment de acest gen din Romania.
Anuntati medicii, asistentii si farmacistii...Avem nevoie de ei in marea echipa Herbalife...!!!
Maine joi 04.06 la ANTENA 1 ora 9 si vineri 05.06. la TVR 1 ora 12, doctorul Luigi Gratton, vicepresedintele Companiei Herbalife acorda interviuri in direct pentru toti romanii.Daca aveti posibilitatea, nu ratati ocazia.
Este primul eveniment de acest gen din Romania.
Anuntati medicii, asistentii si farmacistii...Avem nevoie de ei in marea echipa Herbalife...!!!
Puteti citi aici un articol interesant...http://www.adevarul.ro/articole/luigi-gratton-90-din-produsele-de-raft-ne-ataca-prin-zahar.html
Acum va puteti informa mai bine in legatura cu marea corporatie Herbalife...
Cititi aici...
http://www.capital.ro/articol/classic-brands-a-castigat-contul-herbalife-118970.html
Cititi aici...
http://www.capital.ro/articol/classic-brands-a-castigat-contul-herbalife-118970.html
Dupa lupte seculare, am reusit si eu sa fac un cont.nu stiu cat se mai discuta, azi am vazut ce s-a spus... Pt delfina si mad max(btw tare nickname) inainte de a vorbi, ganditi.nu mai aratati cu degetul. cum a spus si lucian, exista persoana care sa nu tolereze produsele, dar foarte putine.consum si eu produse, si chiar simt o diferenta...si eu am avut probleme delfina, leucemie, si pt asta tot consum si uite ca inca sunt aici, nespitalizat de ani de zile. daca tu nu crezi ca ajuta aceste produse, parerea ta, pentru ceilalti incercati si nu veti fi dezamagiti.
Pentru mirve si toti cei care cereau sa apara macar un consumator herbalife care a avut de suferit. Din nefericire pentru mine, am intrat in contact cu o colega de servici, distribuitor herbalife.. Intr-o buna zi a inceput sa ma intrebe ce folosesc pentru ten de arat ca si cum mi-as fi facut operatie estetica, a inceput mai intai cu comentarii care sa ma flateze. Intr-o zi, i-am zis fara sa ma gandesc ca mi-as dori sa slabesc cam 4-5 kg ca sa arat exact cum mi-as dori.Atat mi-a trebuit! In fiecare zi era peste mine, nu scapam de ea nici la wc, ma simteam hartuita. Eu sunt o persoana recunoscuta la servici pentru bun simt, calm, rabdare si toleranta. Ca sa scap de ea, am comandat o crema anticelulia si un scrob, care chipurile mergeau impreuna. Pretul a fost exorbitant, dar m-am gandit ca daca iau de la ea ceva, ma lasa in pace. Nici scrobul, nici crema nu au avut vreun efect miraculos. Dupa ce am termnat cu crema, mi-a adus shake la servici sa gust. Bineinteles ca nu era shake asa cum il scoti din cutie, era facut cu fructe, sirop de banane si alte "imbunatatiri". Am gustat, nu mi s-a parut un deliciu, sau ceva iesit din comun, din contra era f puternic aromat. Dupa multe discutii si campanii bine puse la punct de convingere, am cumparat formula 1si 2, 4 cutii de shake, cell activator, proteine, activated fiber. Am tinut reteta strict cum mi s-a indicat, doar o masa la pranz si pastilele dupe reteta data de d-na "colega". Timp de 1 luna am slabit cam 2 kg, insa m-am infometat, pentru ca la masa de pranz mancam salate sau cate un ou fiert, fara altceva. Cand am trecut la runda 2, am inceput sa ma simt f rau. Aveam dureri de cap cum nu am avut in viata mea, stari de voma, ameteli si vertij si cireasa de pe tort, INSOMNIE. Timp de 4 zile am dormit f agitat cam 4 ore spre dimineata, ma trezeam ametita, cu temur de maini si vertij. Dupa aceste 4 zile, am avut un eveniment, o zi onomastica. M-am dus si acolo mi se facea rau de la mirosul de mancare, iar dupa ce am gustat cateva firimituri dintr-o prajitura, am vomat. Sotul meu s-a speriat si am ajuns la urgenta. Mi s-au facut analize, inclusiv cea a sangelui. Doctorul m-a intrebat din prima ce dieta tin si i-am zis adevarul. M-a intrebat de cand iau aceste pastile, i-am zis si m-a certat ca pe un copil de 2 ani, mai ales ca de la mine avea pretentii ca mai si gandesc. Pentru toti distribuitorii Herbalife, am sa va zic ceva. Sunteti niste inconstienti. Nu ar trebui sa vindeti produse asa de nocive fara sa aveti la voi la firma un medic care sa faca macar o analiza de sange celor care cumpara produse pentru controlul greutatii. Daca tot va dati mari ca sunteti nr 1, cred ca va permiteti in fiecare oras un cabinet si un medic platit care sa faca aceasta banala analiza de sange. Asta e un aspect. Oricat ati fi de disperati sa va luati comision din produsele vandute, ar trebui sa va ganditi la oamenii care au probleme de sanatate adevarate, probleme care nu se rezolva cu pastilele voastre, ci din contra, aceste pastile le amplifica. Nutritionisti vostrii sunt niste amatori. Toti vanzatorii se lauda cu rezultate miraculoase, se arata atotcunoscatori, sunt mari invatati dar unii nu au studii, pentru ca nu asta este criteriul vostru de selectie a distribuitorilor, arata poze, dau diferite exemple de persoane care au slabit folosind produsele voastre. Folositi aceste trucuri ieftine ca sa exploatati dorinta oamenilor de a arata intr-un fel sau altul. Nu ziceti adevarul despre aceste produse, nu ziceti ca ele contin plante despre care nici voi nu ati auzit. Nu ziceti ca ele creeaza dependenta. Mintiti oamenii ca trebuie sa ia tratament de mentinere, in loc sa le ziceti verde in fata ca daca vor inceta sa mai ia pastilele voastre se ingrasa pur si simplu, fara sa bagati textul ca "au revenit la obiceiurile alimentare nesanatoase". Pentru voi nesanatos este un singur lucru> sa va pierdeti un potential client. Singurul obicei nesanatos al unui om din punctul vostru de vedere este sa manance. Ei bine, am o veste pentru voi, oamenii au stomac si au nevoie de hrana adevarata, de cel putin 3 ori pe zi. Pastiele acestea au efecte adverse, efecte despre care nu ziceti nimic, le prezentati ca si cum ar fi ar fi sanatate curata. Nu va pasa ca ele pot ditruge stomacul, ficatul si rinichii, ca puteti aduce o persoana la stadiul de a deveni anemic si de a-si da tot metabolismul peste cap. Desigur ca nici nu ziceti clientilor ca produsele Herbalife nu sunt deloc agreate in America, ca au murit oameni din cauza lor si ca in Spania au fost interzise. Mai sunt si alte tari, eu am inceput sa caut pe internet (si nu numai) informatii despre aceste pastile si produse si am de gand sa duc o campanie cel putin la fel de agresiva ca a voastra sa va vineti produsele, sa NU VI LE MAI VINDETI. Am sa sfatuiesc orice persoana sa va evite, sa incerce sa slabeasca pe cai naturale si sa se fereasca de a lua produse pe a carui eticheta nu scrie avizul statului roman pentru consum, care sunt fabricate in Belgia dar distribuite de o firma fantoma din Anglia, care nu au trecute ponderea plantelor pe eticheta si care nu prezinta efectele adverse si riscurile de folosire. Pentru femei, cel mai mare risc este o posibila sarcina, despre care nici macar nu intrebati cand va vindeti produsele. Produsele voastre pot produce avort spontan si pot afecta sarcina unei femei, pana la a crea copilului boli incurabile, in cazul in care se naste. Produsele voastre creeaza depresii si stari confuze, eu am trecut prin asta, deci nu vorbesc din auzite. Daca tot sunt produsele din plante naturale, de altfel, o mare minciuna, de ce sunt vandute prin distribuitori? De ce nu se regasesc pe lista medicamentelor din farmacii? De ce toate au gluten? Stiati ca un numar foarte mare de oameni sufera de intoleranta la gluten sau boala numita celiachie?Unde sunt pastrate aceste produse? In niste depozite pur si simplu, fara sa respecte norme minime de igiena si temperatura si unde stau mult si bine.pana se vand!!! O ultima idee, am dat pe produsele voastre in jur de 18 milioane, pentru ca mi s-a zis ca trebuie sa cumpar tot odata, ca sa am continuitate. Jumatate din ce am cumparat am aruncat la gunoi, insa nu-mi pare rau. Ma bucur ca m-am oprit la timp si ca am beneficiat de sfatul unui medic adevarat care mi-a explicat cam la ce m-ar fi dus aceasta "cura miraculoasa". Sper ca statul roman sa se sesizeze in cel mai scurt timp si sa va scoata de pe piata, sa va interzica. Doamne ajuta!
am citit cam 10 randuri si era sa adorm...din ce am citit, faza cu greturile si alte minunatii ce ti sau intamplat e din cauza faptului ca procesul de detoxifiere dureaza 3 luni de zile.In al doilea rand ti s facut rau pentru ca te-ai infometat!!!!ar trebui sa iti dai si tu seama ca daca organsimul sufera, reactioneaza intrun anumit mod...eu nu cred k daca produsele ar fi atat de nocive precum zici tu, ar mai exista la ora actuala pe piata...companiile care nu sunt legale si care vand porcarii nu rezista mai mult de 5 ani pe piata. Faptul ca ti s-a facut rau de la tort e pentru ca iai dat organismului ce nu are nevoie...adik mult zahar, grasimi multe.nu aveai de ce sa te sperii.produsele sunt vandute prin distribuitori pentru ca herbalife face parte din sistemul MLM(cauta informatii despre sistemele MLM).Niciun produs care este in sist MLM nu se comercializeaza pe piata.Compania respecta legea etichetei.si apropo exista patru studii publice care au demonstrat ca Formula 1 e cel mai sanatos inlocuitor de masa.poti cauta informatii despre produsele herbalife, dar informatiile nu le gasesti pe forumuri...:)) MULT SUCCES!!!
Mai cum le stii tu pe toate...bineinteles ca am avut program de detoxifiere, ba inca am mai luat si Herbalife Cell-U-Loss, tot 3 luni, asta spre informarea ta. Mi s-a zis ca dupa 3 luni de detoxifiere + cell-u-loss voi scadea si in centimetrii si voi elimina prin urina asa zis-ul surplus de celulita sau grasime distribuita aiurea pe organele interne de ajunsesem sa ma intreb cum de stie distribuitorul meu daca am grasime pe organele interne, dar poate avea scaner cu infrarosu in loc de ochi. A...si apropo, nu am completat niciodata un formular cu datele mele personale, boli sau altceva. Pe voi, distribuitorii herbalife ar trebui sa va puna pe ganduri astfel de comenturi, chiar si pe forumuri si sa mai lasati aerele de mari sofisti. Nu am cautat pe forumuri raspunsul la intrebarile mele, insa asa cum distribuitorii herbalife isi fac reclama pe ro.medic, asa pot si eu sa scriu despre ceea ce mi s-a intamplat din cauza produselor lor. Legat de sugestia ta de a cauta informatii despre cat este de sanatoasa formula 1 sau 2, ti se pare cumva ca m-ar putea convinge ceva sa mai cred vreo ineptie? ??? Nu ma intereseaza ca sistemul este MLM (foarte rau ca este acceptat un astfel de sistem la noi pentru herbalife), mare chestie, ma deranjeaza ca Herbalife nu vinde detergenti precum Amway, ci pastile, ceaiuri, soia prajita la pliculete, shak-uri s.a iar astea se consuma, nu se sterge geamurile cu ele. Cat despre sperietura mea, m-am speriat cand am stat de vorba cu medicul si mi-a citit rezultatul analizelor. Lipsa de fier, anemie si inceput de ulcer. Multumesc Herbalife ca in 6 luni mi-am distrus stomacul si sanatatea.
Dora, prea mult patos in vorbele tale...!!! Informeaza-te mai bine si apoi vorbeste...!!!
Draga mea, in primul produsele Herbalife nu sunt ale distribuitorilor.In Romania exista oficial reprezentanta Herbalife, iar distribuitori nu sunt medici pentru ca nu au nevoie sa fie medici.Produsele Herbalife nu sunt medicamente, ci hrana si suplimenti de nutritie si au aprobarea Ministerului de Bioresurse
Alimentare.Daca ai probleme si poti dovedi cauza acestora, reclama la reprezentanta Companiei sau la Protectia Consumatorului ca aici nimeni nu te poate ajuta...
Herbalife functioneaza de 30 de ani in 70 de tari, are in Comitetul de Consiliere medici de renume mondial, iar distribuitorii pot fi de orice varsta si orice profesie.Asta tocmai pentru ca produsele sunt foarte bune si nu au contraindicatii.Diferenta o face omul care le consuma...Nu ai avut incredere de la inceput si ai dat gres...
Stai linistita ca nu vei ramane cu sechele...Vei mai auzi de Herbalife...Pentru ca misiunea Herbalife este sa ajute cat mai multi oameni...Si se extinde tot mai mult...
Draga mea, in primul produsele Herbalife nu sunt ale distribuitorilor.In Romania exista oficial reprezentanta Herbalife, iar distribuitori nu sunt medici pentru ca nu au nevoie sa fie medici.Produsele Herbalife nu sunt medicamente, ci hrana si suplimenti de nutritie si au aprobarea Ministerului de Bioresurse
Alimentare.Daca ai probleme si poti dovedi cauza acestora, reclama la reprezentanta Companiei sau la Protectia Consumatorului ca aici nimeni nu te poate ajuta...
Herbalife functioneaza de 30 de ani in 70 de tari, are in Comitetul de Consiliere medici de renume mondial, iar distribuitorii pot fi de orice varsta si orice profesie.Asta tocmai pentru ca produsele sunt foarte bune si nu au contraindicatii.Diferenta o face omul care le consuma...Nu ai avut incredere de la inceput si ai dat gres...
Stai linistita ca nu vei ramane cu sechele...Vei mai auzi de Herbalife...Pentru ca misiunea Herbalife este sa ajute cat mai multi oameni...Si se extinde tot mai mult...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dupa fiecare dieta pun inapoi imediat
- 5slabire... o dieta, va rog!
- 5solicit o dieta personalizata
- 2Sunt disperata ca nu pot scapa de 5kg in plus!
- 3154 cm si 95 de kg si ma chinui de multi ani cu diverse diete
- 9Reductil
- 10voi cum ati reusit sa slabiti?
- 2cum sa imi controlez dorinta de a manca?
- 5Cum aflu daca nu iau un produs contrafacut?
- 12Pastila sau capsula de slabit
- 13merg de 1 saptamana la sala
- 14probleme de greutate
- 9vreau sa slavesc 5 kg, recomandari?
- 5Program pentru slabit cu mancare gata preparata
- 4simptome ciudate sper s anu fie vorba despre ceva grav
- 3vreau sa slabesc
- 3vreau sa slabesc
- 11Am reusit sa slabesc sanatos si fara efort mare... (30kg)
- 2Obezitate. Ajutor. Cum să slăbesc măcar 10-15 kg?
Mai multe informații despre: Slabirea cura de slabire
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Pasi catre o greutate ideala
- Factorii care influenteaza greutatea
- Strategii pentru atingerea greutatii ideale
- Raportul talie-solduri
- Pastilele de slăbit
- Cele mai populare diete ale anului 2014
- Cele mai populare diete în România anului 2016
- Mici schimbări în dietă care te vor ajuta să slăbești
- Regim de slăbit rapid
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: