dupa fiecare dieta pun inapoi imediat

24-05-2007
Mo
Nu este medic/terapeut
Mo
buna, ma numesc Ramona am 23 ani, 150cm, 53kg, as dori o dieta personalizata, nu sunt grasa dar am cateva kg in plus, treaba e ca incerc mereu sa tin diete sa dau kg jos dar dupa fiecare dieta cand scap la mancare mananc orice si fara limita, si in cateva zile pun inapoi kg, cum sa fac sa nu ami mai fie foame mereu si dupa dieta sa ma pot mentine?cand nu sunt la dieta mananc mai mereu si orice.dieta mea consta in supe de legume, peste, pui fiert si fructe, timp de o saptamana -doua nu stiu daca e o dieta chear buna dar reusesc sa dau jos 3 kg, repet problema e ca le pun inapoi imediat.
2 comentarii
0
08-11-2008, ora 10:32
mire1
Nu este medic/terapeut
mire1
Surplusul de greutate este ca o boala, daca nu o controlezi, recidiveaza, asa ca..nu mai scapa la mincare, obisnuieste-ti organismul cu putin, e cel mai rau sa te restrictionezi de la mincare si apoi sa maninci fara sa te controlezi, iti trebuie vointa, pentru noi cei care avem probleme cu greutatea, orice aliment in plus, este "otrava", ca zaharul pentru diabetici, asta trebuie sa ai in minte, sa inveti sa te autocontrolezi...bafta!Eventual, incearca Lindaxa10!
0
19-01-2009, ora 11:07
mamicuta4
Nu este medic/terapeut
mamicuta4
buna sint marinela am 38 de ani si as dori sami spuneti daca intradevar se slabeste cu lindaxa10 am facut multe diete si am luat inapoi in greutate si in plus nu siu daca are vreo importanta dar sint operata de fibron si sint la menopauza impusa de medic ce puteti sami spuneti va rog sami raspundeti cam cite kg se poate slabi va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Unde se duce grăsimea atunci când slăbim?
  • Interacțiunile sociale ar putea fi influențate de dorința de a slăbi
  • Aplicații care ajută persoanele supraponderale să reziste tentațiilor alimentare
  • Balon intragastric ce poate fi înghițit - cea mai recentă armă împotriva obezității
  • Cât de eficient este sportul pentru scăderea în greutate la femei?
  • Sărbătorile vă afectează greutatea? Cântarul nu vă spune chiar totul
  • Cum să găsești voința pentru a slăbi
  •