voi cum ati reusit sa slabiti?
Buna din nou, am lasat si eu un mesaj pe acest forum, sperand ca cineva ma va ajuta cumva sau macar sa ma indrume pe un drum cum sa slabesc,.dar degeaba, peste tot numai pastile.va rog daca puteti ajutati-ma cu un regim de viata nou, nu vreau sa slabesc peste noapte, dar sincer nu mai am nici o putere sa ma lupt cu aceste 35 kg in plus...am reusit sa scap de 5 kg,...dar acum nu mai rezist acelei diete,...ce sa fac si ce regim sa tin pe timp mai lung sau chiar toata viata.vreau sfaturi...In aceasta vara ajung si eu Romania si o sa merg la un nutritionist, pt caci chiar vreau sa-mi schimb stilul de viata, sper ca ma intelegeti, am 92 kg, 1.63 cm si 26 de ani, sunt mama a 2 copii si vreau ca viata mea sa fie ca si acum cativa ani.sanatoasa.va multumesc si cred caci doar cei ce sufera ma inteleg
9 comentarii
nu sunt nutritionist dar da-mi voie sa ma dau si eu cu parerea ! am citit cu mare atentie mesajul tau din 25 mai si cred ca dieta ta este ok, dar iti sugerez sa inlocuiesti merele cu o salata de varza, castraveti, rosii, ardei ( orice legume mai putin morcovul).Incearca de 2-3 ori pe saptamana sa maninci un ou fiert ( de preferat este sa inlocuiesti branza cu oul fiert) si mare atentie la iaurt, poti consuma doar iaurturi dietetice fara adaosuri de fructe sau cereale.
Ei, si acum sa-ti spun de ce mi-am permis sa ma dau cu parerea! Pt, ca eu sunt o fosta obeza ! E adevarat, nici acum nu sunt f subtirica, dar am reusit sa slabesc 29 de kg ( din cele 34 de kg luate in timpul sarcinii!!!) facand FOAMEA !!! = MAX. 1000 CALORII PE ZI si tinand cont de urmatoarele trucuri :
1. am baut mai putina cafea ( cafeaua scade glicemia stimuleaza - cam la 2 ore de la consum-producerea de insulina si deci senzatia de foame ! )
2. consum cantitati mici de fructe, asta pt. ca au f. multe glucide;
3. beau ceai de soc(este excelent in cura de slabire si este placut la gust).
Cele mai bune rezultate le-am avut cand am mancat un soi de salata bulgareasca ( salata verde cu castravate, ou fiert, rosii, piept de pui fiert si taiat cubulete toate amestecate intrun castron din care mancam toata ziua ).
Tot ce trebuie sa stii este ca se poate slabi pas cu pas, adica vreo 2 kg pe saptamana.
Ei, si acum sa-ti spun de ce mi-am permis sa ma dau cu parerea! Pt, ca eu sunt o fosta obeza ! E adevarat, nici acum nu sunt f subtirica, dar am reusit sa slabesc 29 de kg ( din cele 34 de kg luate in timpul sarcinii!!!) facand FOAMEA !!! = MAX. 1000 CALORII PE ZI si tinand cont de urmatoarele trucuri :
1. am baut mai putina cafea ( cafeaua scade glicemia stimuleaza - cam la 2 ore de la consum-producerea de insulina si deci senzatia de foame ! )
2. consum cantitati mici de fructe, asta pt. ca au f. multe glucide;
3. beau ceai de soc(este excelent in cura de slabire si este placut la gust).
Cele mai bune rezultate le-am avut cand am mancat un soi de salata bulgareasca ( salata verde cu castravate, ou fiert, rosii, piept de pui fiert si taiat cubulete toate amestecate intrun castron din care mancam toata ziua ).
Tot ce trebuie sa stii este ca se poate slabi pas cu pas, adica vreo 2 kg pe saptamana.
Buna guadalupe si iti multumesc mult pt raspuns, ma bucur foarte mult caci totusi este cineva care ma intelege.pt ca incredere in pastile nu am,...si vroiam sa invat din exeprienta altcuiva daca pot sa zic asa,...vreau sa traiesc sanatos si sa mananc sanatos,...o sa fac tot ce-mi sta in putinta sa ajung la kg normale mancand sanatos.
danuta...nu te apuca de laut medicamente.dau rezultate intreadevar, dar dupa o scurta perioada de timp o sa te ingrasi din ce in ce mai mult.iti spun din proprie experienta.eu din pacate am slabit aproape 20 de kg in spital, din cauza acelor medicamente care efecetiv m-au intoxicat. Incearca sa mananci putin de vreo 4-5 ori pe zi dar nu manca seara dupa 6 si dupa ce mananci in cursul zilei nu te pune direct in pat incearca sa faci putina miscare, chiar daca e prin casa facand curat. Bafta multa
buna danuta, am citit si eu mesajul tau si te inteleg foarte bine in aceasi situatie m-am aflat si eu acum 5 saptamani.Insa am tinut un regim in care am slabit 12 kg in 5 sapt si m-am simtit foarte bine, ce drept e putin drastic dar nu mia fost rau avand in vedere ca am probleme de sanatate.-*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
gina, te rugam sa ne dai si noua regimul tau
este spectaculos sa slabesti 12 kg in 5 sapt
este spectaculos sa slabesti 12 kg in 5 sapt
Buna Guadalupe, ai acest regim de care vorbeste Gina? l-ai urmat?.astept cu interes, multumesc fumos
ginaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, vrem si noi dieta ta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Foarte tare. Eu tin o cură de vreo 2 ani care da roade. Nu am probleme cu ea. Ma simt foarte bine ma simt ușurat de surplusul pe care îl aveam. Dacă este cineva interesat va voi lasa un link:
------*
Va doresc slăbire ușoară!!
(*modificat de admin)
------*
Va doresc slăbire ușoară!!
(*modificat de admin)
Regimul este ala sa nu te saturi si sa nu bagi in tine ca un porc E u am 15 kg in 60 zile, de la 97 la 82 in momentul de fata, si pot spune ca sunt vreo 55 zile nu chiar 60 si chiar n am suferit de foame dar nici n-am fost cu burta umflata ca doar eu MANANC SA TRAIESC CI NU TRAIESC SA MANANC
Ce mananc ? cam semi foame sa zic asa, adica nu ma satur, mananc cat cred eu, ma ridic de la masa aprind o tigare si aia e. In jur de 1800 de calorii calculate de mine, de exemplu astazi am mancat un baton fitness de dimineata, pe la 14:00 2 rosii 2 felii de paine si 150 g branza, pe seara o piersica si o fasie de piept de pui :) iar in rest, putin, bazandu-ma in special pe legume si ton dar nici ciorba n-o detest ( legume in general). Rosii cu ton, salata cu ton, mazare cu ton, mix de legume cu ton uneori cu o feliuta, 2 de paine, alteori nu. la 3-4 zile mai bag cate-o carne de pui pe gratar, fie el piept sau pulpa, fara paine si doar cu o leguma ceva ( castravete, rosie, brocoli). O data la 2 saptamani am bagat cate-o pizza, cate-o shaorma, cate o cola. Daca esti cumpatat si te rezumi doar sa-ti faci pofta n-ai nicio treaba. Am ajuns la 97 de kg din cola, beam cate 2-3L/zi timp de vreo 10 ani :). Cola m-a adus de la 70 la 26 ani la 97-98 la 36 ani, nici nu mai stiu intrucat eram disgratios.
Inaltime 1.84, greutate actuala 82, targhet 76-77 - acum sunt la 500g pe saptamana cu mult cardio dar deja organismul resimnte lipsa carbohidratilor
Iau magneziu si un complex de minerale.
Vointa tata, dieta este doar un moft de care sa te legi, vezi doamne ca nu o pot tine, e prea drastica, nu e pt mine, sunt alergi si plm :) Daca vrei sa slabesti, slabesti si fara sport si fara dieta si fara nutritionist si fara nimic.
Nu exista vrajeala aia, domne nu mananc paine de ani, nu manac fast food, nu beau sucuri dar eu ma ingrasi, te ingrasi in plm ca bagi dulciuri in tine pana ti-o ia pancreasul la goama.
Ce mananc ? cam semi foame sa zic asa, adica nu ma satur, mananc cat cred eu, ma ridic de la masa aprind o tigare si aia e. In jur de 1800 de calorii calculate de mine, de exemplu astazi am mancat un baton fitness de dimineata, pe la 14:00 2 rosii 2 felii de paine si 150 g branza, pe seara o piersica si o fasie de piept de pui :) iar in rest, putin, bazandu-ma in special pe legume si ton dar nici ciorba n-o detest ( legume in general). Rosii cu ton, salata cu ton, mazare cu ton, mix de legume cu ton uneori cu o feliuta, 2 de paine, alteori nu. la 3-4 zile mai bag cate-o carne de pui pe gratar, fie el piept sau pulpa, fara paine si doar cu o leguma ceva ( castravete, rosie, brocoli). O data la 2 saptamani am bagat cate-o pizza, cate-o shaorma, cate o cola. Daca esti cumpatat si te rezumi doar sa-ti faci pofta n-ai nicio treaba. Am ajuns la 97 de kg din cola, beam cate 2-3L/zi timp de vreo 10 ani :). Cola m-a adus de la 70 la 26 ani la 97-98 la 36 ani, nici nu mai stiu intrucat eram disgratios.
Inaltime 1.84, greutate actuala 82, targhet 76-77 - acum sunt la 500g pe saptamana cu mult cardio dar deja organismul resimnte lipsa carbohidratilor
Iau magneziu si un complex de minerale.
Vointa tata, dieta este doar un moft de care sa te legi, vezi doamne ca nu o pot tine, e prea drastica, nu e pt mine, sunt alergi si plm :) Daca vrei sa slabesti, slabesti si fara sport si fara dieta si fara nutritionist si fara nimic.
Nu exista vrajeala aia, domne nu mananc paine de ani, nu manac fast food, nu beau sucuri dar eu ma ingrasi, te ingrasi in plm ca bagi dulciuri in tine pana ti-o ia pancreasul la goama.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3diane 35, slabire... pregatire pentru sarcina
- 8un regim de slabire...testat
- 7as dori un regim de slabit
- 3Va rog sa ma ajutati, vreau sa slabesc
- 4vreau sa slabesc fara sa fac sport
- 206Vreau sa slabesc 30 kg - macar atat!
- 2ajutor am nevoie de parerea unui doctor urgent va rog
- 2se poate slabi fara nutritionist 25 kg?
- 3dieta personalizata
- 18asa am slabit 30 kg
- 2533capsula de slabit - mit, realitate sau experiente pe oameni
- 3Ce sa fac sa dau jos 4-5 kg cat mai rapid?
- 9Tin de 6 ani dieta, dar fara niciun rezultat
- 3Cum slabim cel mai bine
- 5nu mai vreau burtica mare
- 7greutateconstanta chiar daca fac miscare
- 8Recuperare operatie gonartroza
- 0Slabitul brusc
- 8Cum slabesc 25 de kg?
- 2Dieta si stil de viata sanatos
Mai multe informații despre: Slabirea Regimuri de slabire cura de slabire
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Regimuri de slabire A-Z
- Pasi catre o greutate ideala