gingii vinete si inflamate
Buna ziua ! In urma cu aproximativ o luna mi-am imbracat incisivii centrali cu o lucrate metalo ceramica.Din pacate observ ca gingiile mele au capatat o culoare vinetie si sunt permanent inflamate, mentionez ca pana sa imi fie pusa lucrarea din ceramica am purtat una provizorie din acril iar atunci gingia era ok. La acesti dinti mi au fost facute anterior tratamente pt eliminarea infectiei.Mi-a fost introdusa o pasta care a iesit prin gingie si medicul a intervenit de 3 ori pt scoaterea pastei din gingie. Sunt foarte traumatizata pt ca initial am ajuns in cabinetul acestui medic pt o simpla problema de ordin estetic si acum intampin probleme mult mai mari, gingia ma ustura, prin mijlocul lucrarii imi intra saliva si alimente, incisivii laterali mi-au fost tratati la fel, cu pasta aceea si apoi taiat gingia pt a o scoate.Acum la un incisiv latera imi apare abces desi inainte nu aveam.Cea mai urata experienta traita vreodata, de lipsa de comunicare a medicului ce sa mai zic... M-am asezat pe scaun si a facut ce a vrut, nu mi a explicat inainte macar sa stiu la ce sa ma astept. Acum caut un medic care sa repare ce a stricat altul...
3 comentarii
Nu tia explicat ca atunci cand ai lucrari metalice sau pivoti nu ai voie sa mananci foarte cald sau foarte rece ca poti avea neplaceri? eu daca mananc cald a doua zi am gingia umflata cu puroi si dureri mari.Si legat de problema ta o sati fie cam greu sa gasesti un dentist care sa repare ce a stricat altul.Poti incerca daca esti din bucuresti vis-a vis de sectia 10 politie de la SF. VINERI unirii la cabinetul 1 DR. DASCALU este foarte bun eu sunt foarte multumit si apropo are si preturi excelente si tehnicienii sunt in aceeasi cladire si sunt buni eu miam pus circa 17 coronite cu pivoti si au aceeasi culoare ca dintii.
Pai e nomal sa intri in cabinet cu gingiile sanatoase si sa iesi cu ele bolnave?? Plus ca n-am avut niciodata abces la dinti si acum e acolo permanent de o luna, il sparg a doua zi se formeaza iar. Macar putea sa imi spuna si mie ca asta ma asteapta///
UNII oameni sunt alergici la anumite materiale folosite in stomatologie, dasta doctorul sau doctora te intreaba din ce vrei sa faci coronita sau daca ai mai facut anestezie., dar cum nu toti sunt comunicativi si unii nusi asuma niciodata raspunderea ca NUMAI PACIENTUL ESTE VINOVAT ar trebui sal vizitezi sa te lauzi la el cat de multumita esti de rezultat sau sa mergi la altul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2gingii colorate, va rog un rspuns
- 4infectie...?
- 3gingie albastra dupa ce mi-am pus o lucrare din semiportelan
- 8Puroi la masea
- 5Gingie, dinti, buza, barba inferioara dreapta amortite
- 6Sângerări gingivale
- 3gingie dupa operatie
- 1Gingie umflata intre incisivii centrali
- 1gingie rupta
- 3Canin crescut in gingie
- 2Gingii dureroase
- 1Problema la gingii
- 3Dupa detartraj
- 5Gingie dureroasa
- 3Dureri mari la gingie!!
- 1Umflatura gingie
- 1Presiune la nivelul gingiei
- 1Aștept un sfat de la un doctor stomatolog, va rog mult!!
- 1Dupa detartraj mi-au aparut puncte albe pe gingia de jos langa masele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: