Durere la gingii sanatoase? Ajutor!
Buna ziua. Am 29 ani. De aproximativ 2 ani trec prin perioade in care ma dor gingiile. Durerea apare in special sub incisivii din partea de jos (o simt undeva la radacina dintilor), dar sunt zile in care se extinde si la dintii alaturati sau o simt si la incisivii de sus. Sunt zile in care durerea ma chinuie foarte tare si imi afecteaza capacitatea de concentrare la munca.
Am fost cu aceasta problema la 2 medici stomatologi, care amandoi mi-au spus ca nu am parodontoza si ca gingiile mele par sanatoase (intr-adevar, nu sunt umflate, nu sangereaza). Unul din ei mi-a sugerat ca e posibil ca durerea sa fie asociata cu o imunitate scazuta in preajma menstruatiei, mi-a recomandat sa incerc Corsodyl (care nu mi s-a parut ca a avut efect), dar nu m-a putut ajuta mai mult de atat. Mie mi se pare ca durerea se asociaza mai tare cu perioadele in care sunt nedormita si stresata, nu neaparat cu menstruatia.
Am tot cautat informatii si pe internet, insa nu am gasit nimic care sa ma lamureasca.
As aprecia orice informatie utila. Va multumesc.
Am fost cu aceasta problema la 2 medici stomatologi, care amandoi mi-au spus ca nu am parodontoza si ca gingiile mele par sanatoase (intr-adevar, nu sunt umflate, nu sangereaza). Unul din ei mi-a sugerat ca e posibil ca durerea sa fie asociata cu o imunitate scazuta in preajma menstruatiei, mi-a recomandat sa incerc Corsodyl (care nu mi s-a parut ca a avut efect), dar nu m-a putut ajuta mai mult de atat. Mie mi se pare ca durerea se asociaza mai tare cu perioadele in care sunt nedormita si stresata, nu neaparat cu menstruatia.
Am tot cautat informatii si pe internet, insa nu am gasit nimic care sa ma lamureasca.
As aprecia orice informatie utila. Va multumesc.
3 comentarii
@sebesuldejos
Multumesc pentru mesaj :). Am sa incerc ceea ce mi-ai recomandat.
Multumesc pentru mesaj :). Am sa incerc ceea ce mi-ai recomandat.
Buna ziua,
Am urmatoarea problema dentara. Gingia se retrage si si-a pierdut culoarea roz, a ajuns albicioasa. Dintii si maselele sunt plombati la zi, insa au tendinta de sfarmare.
Periodic racesc la amigdale.
Va rog sa imi spuneti ce sa fac? Amigdalita repetata duce la distrugerea danturii?
Multumesc frumos!
Am urmatoarea problema dentara. Gingia se retrage si si-a pierdut culoarea roz, a ajuns albicioasa. Dintii si maselele sunt plombati la zi, insa au tendinta de sfarmare.
Periodic racesc la amigdale.
Va rog sa imi spuneti ce sa fac? Amigdalita repetata duce la distrugerea danturii?
Multumesc frumos!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2probleme la gingii
- 9caninul si gingie umflata mai tot timpul
- 3gingie moale
- 6Afectiuni ale gingiilor
- 3Durere de gingi
- 3Gingia dupa operatie
- 3gingie albastra dupa ce mi-am pus o lucrare din semiportelan
- 1Durere de Gingii si dinti, Amortesc dintii
- 3Bucatica de carne crescuta la gingie
- 4Retragerea gingiei
- 2Gingie crescuta, help