Durere de gingi
Buna tuturor...de foarte mult timp imi sangerau gingiile desi ma spal regulat pe dinti, insa de cateva luni ma si dor.Am facut si detartraj, m am splalat pe dinti si cu paradontax, a folosit si apa de gura paradontax, am luat si pastile augumentin si durerile tot nu trec.Ma dor mai ales dimineata.Am fost si la medic crezand k am paradontita insa mi a spus ca nu asa arata gingiile atunci cand ai paradontita.Ce imi recomandati sa fac?
3 comentarii
Diana,
Probabil ca ai niste gingii mai sensibile. Totusi n-ar fi rau sa te mai vada un alt medic pentru o a doua parere.
Unul din cele mai bune tratamente pentru gingii este masarea lor. Este ceva simplu si nu te costa nimic! Pentru efecte mai bune, poti sa masezi gingiile cu Propolis si sa iei coenzima Q10 si Piascledine. Toate astea sunt naturale, poti sa le iei fara probleme (atentie doar daca esti alergica la vreunul din compusi sau insarcinata etc).
Atat propolisul, cat si conezima Q10 si Piascledine le gasesti in farmacii. Piascledine este din extracte de soia si avocado si se ia o capsula pe zi si este special ptr parodontoze si tratamentul gingiilor sensibile.
Probabil ca ai niste gingii mai sensibile. Totusi n-ar fi rau sa te mai vada un alt medic pentru o a doua parere.
Unul din cele mai bune tratamente pentru gingii este masarea lor. Este ceva simplu si nu te costa nimic! Pentru efecte mai bune, poti sa masezi gingiile cu Propolis si sa iei coenzima Q10 si Piascledine. Toate astea sunt naturale, poti sa le iei fara probleme (atentie doar daca esti alergica la vreunul din compusi sau insarcinata etc).
Atat propolisul, cat si conezima Q10 si Piascledine le gasesti in farmacii. Piascledine este din extracte de soia si avocado si se ia o capsula pe zi si este special ptr parodontoze si tratamentul gingiilor sensibile.
Diagnosticul de parodontopatie se pune pe masurarea cu o sonda gradata a santului gingival (sau pungilor parodontale, daca exista) si radiologic. Daca nu vi s-au facut aceste lucruri, atunci nu putem spune ca a fost eliminata cauza parodontala a problemelor pe care le acuzati.
Multumesc mult pentru raspunsuri.Intradevar nu am fost verificata asa, doar s-au uitat si au atins gingiile.Am fost la mai multi medici, la un doctor am facut detartraj, alt doctor mi a recomdat augumentinul pe care l am luat, acum am fost la un al treilea doctor care mi a recomandat un spray Apimer pe baza de propolis si apa de mare, o sa il incerc si pe acesra si ce mi ati recomandat d voastra.Chiar vreau sa scap de aceste dureri si in plus cum imi sangereaza foarte des, simt si un miros neplacut in gura.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12durere insuportabila de gingie
- 8Radacina fisurata
- 4neg pe gingie rupt
- 1retragere gingii
- 8canin ramas in gingie
- 3gingie albastra dupa ce mi-am pus o lucrare din semiportelan
- 3Imi ies gingiile printre dinti
- 2Gingie crescuta, help
- 1Dureri gat, gingie, ochi si cap
- 3gingie dupa operatie
- 0Probleme la gingii