gingiile nu imi sangereaza... paradontoza?

12-04-2009
cristina_pce
Nu este medic/terapeut
cristina_pce
am 29 ani si ma confrunt cu o problema la nivelul gingiilor. as dori sa-mi spuneti daca este vorba despre paradontoza. gingiile nu-mi sangereaza, dar sub acestea, am gaura in dinte.ce ma sfatuiti?multumesc.
3 comentarii
0
12-04-2009, ora 12:19
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
vă sugerez să mergeţi la stomatolog, poate e o carie la nivelul rădăcinei dintelui
0
12-04-2009, ora 12:43
cristina_pce
Nu este medic/terapeut
cristina_pce
nu este carie.medicul stomatolog mi-a zis ca e paradontoza si mi-a recomandat sa folosesc pasta de dinti paradontox si apa de gura corsodyl.e suficient?
da sunt ingrijorata.un alt tratament?deasemenea mi-a zis ca acele gauri sunt defapt radacinile care coboara, deoarece gingiile se retrag.nu stiu ce sa fac.ce-mi recomandati?
multumesc
0
12-04-2009, ora 16:08
Dr. Octavian Fagaras
Identitate neconfirmată
Dr. Octavian Fagaras
Din pacate, medicul incearca sa trateze ceva ce nu cunoaste. In primul rand parodontoza nu se manifesteaza sub forma de o gaura in dinte, iar in al doilea rand parodontoza este in majoritatea cazurilor generalizata, nu numai la un singur dinte. Schimbati medicul
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pierderea fermității gingivale crește probabilitatea de inflamație gingivală
  •