Senzație de mancarime gingivala după detartraj

Buna ziua.acum câteva zile am făcut un detartraj. Imediat după am simtit o sensibilitate a dinților, însă acum după 5 zile simt ca o arsură, jena, mancarime pe gingia arcadei superioare.sunt putin roșii și inflamate usor însă, dacă ma uit atent parca s ar vedea pe gingie ceva ca un fel de bubite aproape insesizabile. Gingia sângereaza si la periaj. Nu stiu daca are legatura si cu faptul că sunt răcită însă, este o stare de disconfort si o senzație tare ciudata (imi vine sa i-au un corp ascuțit-scobitoare si sa o bag in gingii sa curat ceva ce nu există) Cu ce as putea sa dau pana cand ajung la dentist luni. Multumesc
3 comentarii

Buna dimineata,
Periati gingia usor, dimineata si seara, chiar daca sangereaza si apoi clatiti cu apa de gura de 3 ori pe zi.
Periati gingia usor, dimineata si seara, chiar daca sangereaza si apoi clatiti cu apa de gura de 3 ori pe zi.

Buna ziua, mergeti la farmacie si luati Anaftin spray sau Parodium gel. Aplicati de 2-3 ori pe zi in zona afectata. O sa vedeti ca se va ameliora atat mancarimea cat si roseata.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2probleme la gingii
- 1retragere gingii
- 2Probleme cu gingiile
- 1Desprinderea gingiei de pe dinti !!
- 3Bucatica de carne crescuta la gingie
- 3Imi ies gingiile printre dinti
- 2Gingie crescuta, help
- 1implant dentar, gingia vindecata dar era deschisa se vedea osul
- 1dezlipire gingie urmare accident
- 1Dureri gat, gingie, ochi si cap
- 3gingii vinete si inflamate