Dupa detartraj

Buna seara,
Acum aproximativ 2 saptamani am facut un detartraj. Aveam gingia rosie si imflmata, acum incepe sa capete o culoare rozalie deschisa, ce reprezinta asta?
Acum aproximativ 2 saptamani am facut un detartraj. Aveam gingia rosie si imflmata, acum incepe sa capete o culoare rozalie deschisa, ce reprezinta asta?
3 comentarii

Buna dimineata! insemana ca incepe sa se vindece, asta este aspectul sanatos, poate si cu niste puncte pe ea, in ''coaja de portocala''. Incercarti sa o mentineti asa si mergeti la 6 luni la urmatorul detratraj.

Buna dimineata,
Culoarea normala a gingiei este roz-trandafiriu, orice modificare de la aceasta culoare indica o inflamatie a gingiei.
Culoarea normala a gingiei este roz-trandafiriu, orice modificare de la aceasta culoare indica o inflamatie a gingiei.

Buna ziua,
Culoarea rozalie deschisa este semn bun ca a scazut inflamatia locala si ca tesutul merge spre vindecare.Asa este normal sa arate!
Culoarea rozalie deschisa este semn bun ca a scazut inflamatia locala si ca tesutul merge spre vindecare.Asa este normal sa arate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2gingii colorate, va rog un rspuns
- 6mi-am facut detrataj si din greseala cu aparatul.. m-a intepat in buza
- 5Detartrajul si anticonceptionalele...
- 8canin ramas in gingie
- 6Afectiuni ale gingiilor
- 3Durere de gingi
- 3Gingia dupa operatie
- 3gingie albastra dupa ce mi-am pus o lucrare din semiportelan
- 1Detartraj+durere masea
- 7Afectiune gingivala
- 4Retragerea gingiei
- 3Imi ies gingiile printre dinti
- 0Probleme la gingii
- 2Ar trebui sa-mi taie gingia din nou?
- 0Umflatura gingie
- 5Gingie dureroasa
- 1Umflatura gingie
- 1Presiune la nivelul gingiei
- 1Aștept un sfat de la un doctor stomatolog, va rog mult!!
Mai multe informații despre: Detartrajul gingia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: