gelozia...problema grava

09-05-2011
iubesc
Nu este medic/terapeut
iubesc
M-am impacat cu iubitul meu dupa o mica despartire.el s-a despartit de mine pentru ca mi-a spus ca are nevoie de timp sa se gandeasca ce sa faca cu viatza lui, era dezorientat din cauza unor probleme si vroia sa vada daca poate sta departe de mine.cat am fost despartiti niciunul dintre noi nu a avut pe nimeni.S-a intors la mine spunandu-mi ca e sigur ca ma iubeste, ca are nevoie de mine si ma vrea in viitor alaturi de el.Toate bune si frumoase, e mai bine ca inainte dar acum eu sunt cea care are o problema destul de grava zic.sunt extrem de geloasa...nu pot sa am incredere indeajuns in el, cred ca despartirea m-a afectat mai mult decat am crezut.Il iubesc, am vb cu el despre acest lucru si imi spune ca nu am de ce sa ma indoiesc, ca daca s-a intors din drum e clar de ce a facut-o...ca vrea sa fie cu mine.Mi-e frica ca o sa-l indepartez cu atitudinea mea.cum sa fac sa ma controlez?
4 comentarii
0
10-05-2011, ora 13:47
razvan8319
Nu este medic/terapeut
razvan8319
Pai doar tu poti sa te controlezi...cum vrei ti se spuna aici cum sa te controlezi?
0
10-05-2011, ora 14:19
iubesc
Nu este medic/terapeut
iubesc
eu cred ca tu ai o problema Razvan...am vazut ca nu numai cu mine esti rautacios...crezi ca intereseaza pe cineva comentariile tale.eu cred ca nu ai ocupatie si iti cauti.Iti dai si u cu parerea fara rost...
0
10-05-2011, ora 16:38
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Poti sa apelezi la un psihoterapeut, eventual specializat pe probleme de cuplu care ar putea in cateva sedinte sa te ajute sa iti rezolvi problema, sa vezi de unde provine, care e cauza ei si cum iti poti creste increderea in tine in asa fel incat sa nu mai recurgi la gelozie.
0
14-05-2011, ora 12:19
Psiholog Aldescu Delia
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Aldescu Delia
Am scris cateva articole despre gelozie care sunt afisate pe internet daca vei cauta pe google. In ele sunt descrise trairile gelosului, mecanismele care intra in joc si consecintele acestui stil de interactiune in relatia cu partenerul. Iti recomand aceste materiale banuind ca sentimentul tau nu are legatura cu gelozia. Ar putea fi vorba mai degraba de frica de abandon sau de o rana a orgoliului.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul