mai are rost sa mai traiesc ?
v-am saturat cred ca, cu posturile mele de gelozie o sa fiu scurt ca sa nu se mai plictiseasca lumea sa citeasca..
sunt gelos peste masura.. e putin spus.. nu exista cuvant pt mine :(
o trimit cu ghiozdan la scoala ca dak se duce cu geeanta zic ca in dubitza(face naveta) e full si sa nu stea baietii in spatele ei sa o atinga
ma supar cand e claxonata
se uita baietii dupa ea
toti intorc capul dupa ea
nu m-a inselat
sunt primul ei.. a fost virgina.. sunt cu ea de 2 ani.. nu mi-a dat motive
dar la nervi spune multe...
adevaruri.. fara sa vrea
stiti ce mi-as dori ? sa pot sa o las libera.. sa.. iasa si ea la un suc cu o fata..
sa nu o mai tin de vorba TOT DRUMUL cand e plecata si daca aud un claxon sa ma supar pe ea..
nu pot :( nu pot.. nu ca nu vreau
intelegeti-ma
am vrut sa fac chestia asta odata.. era soare.. frumos.. am vrt sa o las..
ama inceput sa tremur :( deci.. e 1 oara cand mi se intampla
pana acum eram indifedent cu fetele...
cand pleaca de la liceu vorbeste cu mine, daca pleaca undeva vorbeste cu mine...
si mereu aud.. pe str.. iubita. nu stiu ce frumoaso.. claxoane etc :(
numai suport
am vorbit cu muulta lume si persoane care mi au dat sfaturi f bune.. pe moment.. ziceam : da frate../. sunt un prost.. las-o in pace.. ce tot atat.. o frec la cap.. dar de unde :(..
a fost vreun baiat ca mine... ? si a trecut peste asta? sau poate si fata...
AM PUS ACEST TITLU.. PENTRU CA SIMT CA NU MAI REZIST EU.. DAR EA? numai am scapare ::(((((((((((((
sunt gelos peste masura.. e putin spus.. nu exista cuvant pt mine :(
o trimit cu ghiozdan la scoala ca dak se duce cu geeanta zic ca in dubitza(face naveta) e full si sa nu stea baietii in spatele ei sa o atinga
ma supar cand e claxonata
se uita baietii dupa ea
toti intorc capul dupa ea
nu m-a inselat
sunt primul ei.. a fost virgina.. sunt cu ea de 2 ani.. nu mi-a dat motive
dar la nervi spune multe...
adevaruri.. fara sa vrea
stiti ce mi-as dori ? sa pot sa o las libera.. sa.. iasa si ea la un suc cu o fata..
sa nu o mai tin de vorba TOT DRUMUL cand e plecata si daca aud un claxon sa ma supar pe ea..
nu pot :( nu pot.. nu ca nu vreau
intelegeti-ma
am vrut sa fac chestia asta odata.. era soare.. frumos.. am vrt sa o las..
ama inceput sa tremur :( deci.. e 1 oara cand mi se intampla
pana acum eram indifedent cu fetele...
cand pleaca de la liceu vorbeste cu mine, daca pleaca undeva vorbeste cu mine...
si mereu aud.. pe str.. iubita. nu stiu ce frumoaso.. claxoane etc :(
numai suport
am vorbit cu muulta lume si persoane care mi au dat sfaturi f bune.. pe moment.. ziceam : da frate../. sunt un prost.. las-o in pace.. ce tot atat.. o frec la cap.. dar de unde :(..
a fost vreun baiat ca mine... ? si a trecut peste asta? sau poate si fata...
AM PUS ACEST TITLU.. PENTRU CA SIMT CA NU MAI REZIST EU.. DAR EA? numai am scapare ::(((((((((((((
7 comentarii
frate n-o lua in nume de rau, dar ai probleme grave cu cabina!daca stii ca esti o astfel de fire mai bine o lasi in pace si-ti gasesti alta sau cel mai bine fa-ti un control!
cum sa o las?
ai fost vreodata indragostit tare de tot?
si sa ai o prietena atata de frumoasa incat nu exista baiat sa nu intoarca capul dupa ea?
chiar si paznicii de 50 de ani de la penny si alte marketuri ?
ai fost vreodata indragostit tare de tot?
si sa ai o prietena atata de frumoasa incat nu exista baiat sa nu intoarca capul dupa ea?
chiar si paznicii de 50 de ani de la penny si alte marketuri ?
Andrei, cred ca asta este numai in mintea ta, asa o vezi tu, cea mai frumoasa dintre toate, iar barbatii intorc capul dupa orice frumusica de liceu. Gelozia este o boala, si totul se petrece numai in mintea ta, relaxeaza-te.
Am impresia ca fata este cu mai mult de 5, 6 ani mai mica decat tine, am dreptate?
Am impresia ca fata este cu mai mult de 5, 6 ani mai mica decat tine, am dreptate?
pai pune-te in situatia ei sa fii tu ala asa frumos si mandru, sa te placa toate fetele si ea sa te obsedeze cu telefoane si cu o gelozie sufocanta si sa nu te lase in pace nici sa respiri, cum e?
sa stii ca ai sa o pierzi de tot daca nu iei atitudine fata de tine si sa realizezi ca tu trebuie sa fii mandru ca ai asa o fata, nu sa fii gelos - sa o sufoci.
Comportate si tu ca un leu care protejeaza o leoaia, nu ca o hiena care o face sa sufere, pentru ca pana la urma daca mai continui asa ea o sa mai creasca, o sa realizeze ca tu o sufoci si o sa te lase.
daca tu o iubesti si te iubeste si ea fa in asa fel incat sa ai incredere in ea ( asta presupunand ca inca nu ti-a dat motiv, sa nu ai incredere) si pana la urma TRAIESTE VIATA nu o irosi ca nu are rost, e bine sa te bucuri de viata si de tinerete, ca oricum trece, acum cat mai poti.
sa stii ca ai sa o pierzi de tot daca nu iei atitudine fata de tine si sa realizezi ca tu trebuie sa fii mandru ca ai asa o fata, nu sa fii gelos - sa o sufoci.
Comportate si tu ca un leu care protejeaza o leoaia, nu ca o hiena care o face sa sufere, pentru ca pana la urma daca mai continui asa ea o sa mai creasca, o sa realizeze ca tu o sufoci si o sa te lase.
daca tu o iubesti si te iubeste si ea fa in asa fel incat sa ai incredere in ea ( asta presupunand ca inca nu ti-a dat motiv, sa nu ai incredere) si pana la urma TRAIESTE VIATA nu o irosi ca nu are rost, e bine sa te bucuri de viata si de tinerete, ca oricum trece, acum cat mai poti.
otilia : Nu e numai in mintea mea otilia... pana sa fie cu mine.. toti o curtau.. insa ea nu a vrut.. deci crede-ma ca e super frumoasa.. nu numai in mintea mea.. mai sunt unii care au prietene. ma rog... asa si asa.. si le vad mari frumuseti...
dar chiar e frumoasa.. daca nu era.. numai se bagau cu ea in seama, nu o mai claxonau.. nu o mai sunau.. nu mai vroiau sa faca rost de nr ei... etc etc..
dar chiar e frumoasa.. daca nu era.. numai se bagau cu ea in seama, nu o mai claxonau.. nu o mai sunau.. nu mai vroiau sa faca rost de nr ei... etc etc..
naturaverde : stiu.. deja a mai crescut.. si imi spune cam multe.. dar :(
nu stiu.. imi revenisem intr-un timp cand nu se mai intamplase nimic.. acum.. iarasi.. a facut unu rost de te ei.. normal k l-am sunat si se fereste de mine ala.. si ma rog..
iar e curtata...
cand ma gandesc ca sta in ingramadeala in masina.. cred ca se ating baietii de fundul ei.. ca na e " ingramadeala" si nu suport sa o atinga altii in locul meu.. chiar daca numai eu am :"acces" la ea sa zic asa.. dar ceilalti din jur nu vreau nici macar prin haine.. deaia nici nu o las cu geanta la scoala. ci cu ghiozdan ca nu lasa fundul liber
eram odata in masina.. si o asteptam.. am zis sa nu mai cobor 5 min.. cat cumpara ceva? ma crezi k in 15 metri pana la masina mea.. au trecut 2 baieti pe langa ea si se uitau la fundul ei.. s-au pus aproape ca :"piticu" si se uitau... imi venea sa ies la ei.. dar am zis lasa. si mai multe...
sunt mandru ca e frumoasa.. doar nu o sa fiu cu o fata urata.. dar..
si eu sunt un baiat.. simpatic.. am fost cu fff multe fete.. si le invarteam ca pe sosete.. dar de cand a aparut ea... nu ma mai intereseaza alta fata...
nu stiu.. imi revenisem intr-un timp cand nu se mai intamplase nimic.. acum.. iarasi.. a facut unu rost de te ei.. normal k l-am sunat si se fereste de mine ala.. si ma rog..
iar e curtata...
cand ma gandesc ca sta in ingramadeala in masina.. cred ca se ating baietii de fundul ei.. ca na e " ingramadeala" si nu suport sa o atinga altii in locul meu.. chiar daca numai eu am :"acces" la ea sa zic asa.. dar ceilalti din jur nu vreau nici macar prin haine.. deaia nici nu o las cu geanta la scoala. ci cu ghiozdan ca nu lasa fundul liber
eram odata in masina.. si o asteptam.. am zis sa nu mai cobor 5 min.. cat cumpara ceva? ma crezi k in 15 metri pana la masina mea.. au trecut 2 baieti pe langa ea si se uitau la fundul ei.. s-au pus aproape ca :"piticu" si se uitau... imi venea sa ies la ei.. dar am zis lasa. si mai multe...
sunt mandru ca e frumoasa.. doar nu o sa fiu cu o fata urata.. dar..
si eu sunt un baiat.. simpatic.. am fost cu fff multe fete.. si le invarteam ca pe sosete.. dar de cand a aparut ea... nu ma mai intereseaza alta fata...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6gelozia - sotul meu face videochat
- 15gelozia e o boala? ajutati-ma, va rog!
- 6oare o iau razna?
- 11GELOZIE sau CRIZA LA 35 ANI ???????
- 4gelozia...problema grava
- 4Sa fie gelozia de vina?
- 4Mai bine mor decat sa fiu gelos..
- 4Problema geloziei si a increderii in mine insami ma face sa imi pierd persoana iubita
- 21Exista remediu pentru gelozie?
- 10Va jur ca nu exista BOALA mai grea...
- 4parintii il favorizeaza mai mult pe fratele meu mai mic
- 22Gelozia - ma baga-n pamant
- 17Sotul meu ma ignora :((
- 10Se poate salva casnicia mea?
- 10Iubita geloasa, sau?
- 12gresesc eu in tot ceea ce fac sau el?
- 47Nu mai rezist Ajutati'ma va rog! Gelozie
- 3Gelozia mea mortală și indiferenta lui
- 2TOC, gelozie și hipersensibilitate
- 6Sotia mea a comis un adulter
Mai multe informații despre: gelozia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: