Sotul meu este foarte gelos
Buna ziua, sunt impreuna cu sotul de 10 ani, avem 3 copilasi o fata de 8 anisori, un baiat de 6 ani si cel mic de 3 ani, viata mea s-a schimbat dupa nasterea fetei, a inceput sa fie posesiv cu mn, ca ma imbrac intr-un fel, desi eu sunt decenta mereu, ca de ce ma vopsesc, de ce imi schimb culoarea la par, cine imi zice? de ce imi fac unghiile? imi urmareste prietenii pe fb, cati am, cati am mai adaugat, i-am dat pana si parola la fb sa vada ca nu ascund nimic de el, insa este posesiv rau, am incercat sa vb cu el, dar din pacate fara rezultat, el ma acuza de infidelitate, ba cu vecinul, ba cu fratesu, ba cu tata, ba cu fratemiu, adica este obsedat, ma bate daca ii spun ce nu imi convine la el, am obosit efectiv, langa un asa om, am incercat sa il schimb dar fara rezultat, daca ma suna trebuie in secunda 2 sa ii raspund, daca nu incep intrebarile, ce faceai de nu auzeai telefonul? il ti pe silentios ? tie frica sa nu te sune amantul sa auda copii? copii de ce nu imi raspunde, ii e frica de tine? mnulte intrebari care pe mn ma obosesc, sincer o spun nu il mai iubesc, este doar atasament, dar mi-e frica sa plec, pentru ca este foarte agresiv, mi-e frica pentru viata mea si a copiilor, chiar daca cu ei nu are nimic, ce ma sfatuiti sa fac eu nu mai am putere sincer, nu am incotro sa o apuc!
1 comentarii
1. poate o solutie ar fi sa te muti la un membru al familiei cu tot cu copii, iar apoi plangere la politie pt a cere ordin de protectie. asta e inceputul.
2. nu are si el frati care sa-l "calmeze" prin vorba cel putin ? ar fi si asta o solutie temporara...
2. nu are si el frati care sa-l "calmeze" prin vorba cel putin ? ar fi si asta o solutie temporara...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6gelozia - sotul meu face videochat
- 3Sunt gelos pe prietena mea
- 6oare o iau razna?
- 10Nu ma vindec niciodata: GELOZIA
- 4Mai bine mor decat sa fiu gelos..
- 19Gelozia:( posesivitate, gelozie..
- 7mai are rost sa mai traiesc ?
- 10Va jur ca nu exista BOALA mai grea...
- 17Sotul meu ma ignora :((
- 10Iubita geloasa, sau?
- 8Simt ca nu mai imi apartine...
- 19Imi iubesc sotul si copii dar nu stiu cum sa fac fata prolemei
- 2Frica de a suferi
- 8Nu reușesc sa ma decid
- 12Ajutati-ma - sunt extrem de geloasa
- 2De ce ADOR barbatii Gelosi?
- 6Sotia mea a comis un adulter
- 2Gelozie sau dependenta emotionala?
Mai multe informații despre: gelozia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: