Frica de abandon

06-06-2022
Euuu 40
Nu este medic/terapeut
Euuu 40
Buna seara!Sunt in relatie de 1 an cu iubitul meu care este divortat si eu la fel diferente de varsta intre noi fiind de 4 ani, mai exact el 50 iar eu 46 dar nu locuim impreuna.Am nevoie de un sfat.Iubitul meu mi a reprosat ca aratand fizic mult mai tanara decat el, are indoieli asupra mea cum ca mi as putea gasi pe altcineva mai tanar decat mine si decat el iar asta il macina, parerea mea.i am exolicat clar si raspicat ca nu am nevoie de nimeni in viata mea decat de el dar tot nu crede.noi de regula ne intelegem foarte bine dar a devenit suspicios
In privinta relatiei noastre.credeti ca ii este teama ca ma pierde ca nu inteleg de ce are astfel de comportament si de ce traieste cu impresia asta care este total gresita.
1 comentarii
0
07-06-2022, ora 07:45
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Probabil a avut relații în care a fost părăsit și nu s-a vindecat în urma acestora. Nu poți avea o relație bună cu cineva dacă nu ți-ai vindecat rănile trecutului. Convingeți-l să meargă la un psiholog, dacă vă doriți să rămâneți împreună și să aveți o relație armonioasă.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul