Frica de a suferi
![Cristina1999](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Imi iubesc iubitul. Uneori sunt geloasa, exagerez, il bat la cap, il acuz pe nedrept, pentru ca nu am incredere in el. Vreau sa am incredere in el, vreau sa nu mai fiu asa posesiva, fiind si constienta ca nu pot sa tin un om cu forta langa mine, dar imi e frica sa nu apara dezamagirile la final. Nu vreau sa fiu dezamagita pentru ca stiu ca sunt o fire slaba. Imi dau seama ca gresesc si ca poate el chiar nu merita sa ma comport asa, poate el imi vrea binele, poate nu ma dezamageste, iar la final eu sunt cea care are de pierdut. Toate lucrurile proaste din viata mea se datoreaza faptului ca nu vreau sa pierd si sa am de suferit...
2 comentarii
![Psiholog Pescaru Valentin](/arata_img.php?img=cont_171088.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
De fapt sub toate acestea se afla frica, iar sub frica.dependenta.
Daca nu incercati sa tratati aceasta frica si sa-i aflati sursa veti pati exact ceea ce va este teama ca se va intampla. Ar fi bine sa vorbiti despre toate acestea cu un psihoterapeut...
Daca nu incercati sa tratati aceasta frica si sa-i aflati sursa veti pati exact ceea ce va este teama ca se va intampla. Ar fi bine sa vorbiti despre toate acestea cu un psihoterapeut...
![Dr. Rares Ignat](/arata_img.php?img=cont_156377.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
E important sa discuti cu un psiholog Cristina despre radacinile acestei frici de a fi abandonata si despre ce ai putea sa faci pentru a-ti modifica perceptia ca esti o « fire slaba »
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15sunt geloasa
- 6gelozia - sotul meu face videochat
- 15gelozia e o boala? ajutati-ma, va rog!
- 3Sunt gelos pe prietena mea
- 11Imi vreau sotia inapoi!
- 10Nu ma vindec niciodata: GELOZIA
- 7mai are rost sa mai traiesc ?
- 4de ce nu pot fi un om normal?:(
- 4Problema geloziei si a increderii in mine insami ma face sa imi pierd persoana iubita
- 21Exista remediu pentru gelozie?
- 17Sotul meu ma ignora :((
- 10Se poate salva casnicia mea?
- 7Mama mea sufera de tulburare deliranta
- 10Iubita geloasa, sau?
- 8Simt ca nu mai imi apartine...
- 19Imi iubesc sotul si copii dar nu stiu cum sa fac fata prolemei
- 12gresesc eu in tot ceea ce fac sau el?
- 3Gelozia mea mortală și indiferenta lui
- 1Imi dau seama ca sunt gelos, dar totusi sunt destule lucruri care mi-au atras atentia
- 1Sotul meu este foarte gelos
Mai multe informații despre: gelozia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: