sunt exagerat de gelos si m-am despartit de ea...

19-05-2012
andrei2012
Nu este medic/terapeut
andrei2012
Numai pot trai asa
sunt exagerat de gelos
am o iubta frumoasa, defapt am avut ca m-am desparti de ea astazi, adica ea nu a mai suportat
iar eu fara ea nu pot trai, asa zice si ea ca nici ea nu poate, dar uite ca se poate,
am mai avut tentative
oricum chiar daca imi voi gasi alta, voi fi la fel gelos
gelos e putin spus. EXAGERAT DE GELOS, INCREDIBIL, FIINTA RARA PE PAMANTUL ASTA
am luat masina sa fac accident si am evitat tiru in secunda 2 de frica, , nu am putut face asta
stiu sunt nebun, mi-e rusine sa ma duc la medic,
si culmea.. sunt un baiat frumos.. inalt, facut si am avut tot ce am vrut
toate fetele care le-am vrut eu, pana sa dau de actuala care sunt de 2 ani.. care mi-a pus capac
cum am plecat din orasul natal, si ea se duce unde are treaba deja incepi claxoanele pt ea, bagarile de seama, fluieraturi.. iubita ce faci etc, etc. pt ca EU o tin la telefon cand pleaca undeva sa vad ce se intampla ca ea nu imi mai zice sa nu ma supere cica
mi-am rupt mana in perete cand am auzit ca o alinta unu pe strada, o cred ca ea numai poate ca o chinui, dar EU
dintr-un om atat de vesel, cu un maaare simt al umorului si foarte de treaba, eram mereu in centrul atentiei unde ma duceam cu gasca cu prietenii. faceam pe toata lumea as rada, am ajuns, terminat psihic. nu mai am somn, nu am liniiste cand e plecata, stau mereu cu tel in mana, o intreb mereu langa cine sta, ce face, s-a atins vreunu de tine? etc etc
NUMAI POT SI NU MAI POT NICI SA MA VINDEC..
nu mai am pt ce trai
daca eram gelos cand eram cu ea dar acum ?
toata familia mea o place,. mama o iubeste, e foarte frumoasa si calda buna, asta e, numai am ce face
pana diseara sper sa imi fac curaj. multumesc tuturor pt sfaturile care mi le-ati dat la postarile anterioare. !!!
ne mai vedem...candva

scuze pt greseli.. si ca am mancat cateva litere.. dar imi tremura inima in mine
mentionez ca am zis ca am plecat, eu la facultate, ea in orasul natal, cu toate ca vin la 1 sapt 2 acasa pt ea.
6 comentarii
0
19-05-2012, ora 22:05
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna seara,
ne bucuram ca parerile noastre de incurajare ti-au fost de folos.
propunere:
vrei ca, in fiecare zi, incepand CHIAR de azi sa ne descrii CE ai facut, cu cine te-ai intalnit dintre prieteni,
cum este timpul in orasul tau,
despre colegii tai de facultate...etc
STII? ne intereseaza TOT ce-i frumos, in viata asta de STUDENT.
stii cum se pune?
e pacat sa treci prin viata FARA SA FII SI STUDENT?
p.s.
astept cu interes cele scrise de tine, chiar, incepand din seara asta.
cele bune,
o seara faina
incredere, rabdare si multe rugaciuni..TE VOR AJUTA! si MAI ALES familia pe care zici.de care zici ca-i buna si intelegatoare, ca NU iti lipseste NIMIC.
Doamne ajuta!
0
19-05-2012, ora 23:18
andrei2012
Nu este medic/terapeut
andrei2012
Nu prea am inteles.. cu ce ajuta?
nu am facut nimic astazi.. decat am dormit si m-am uitat la sport pe net
iau pastile si nu am mancat nimic.
si fumez
decat o inghetata...
0
20-05-2012, ora 11:18
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna ziua! Gelozia e boala grea, ii faci si fetei viata amara. Cred ca ar fi bine sa consulti un psihiatru si sa lasi fata libera. Poate ca ar fi bine sa - ti gasesti o uratica si sa inveti sa iubesti.
0
20-05-2012, ora 17:27
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Sa iti faci curaj pentru ce ? Tu nu o iubesti pe fata asta ; ai facut o fixatie bolnava pentru ea deoarece e.." foarte frumoasa si buna, calda..." " mama o iubeste, toata familia o place." si " toti " claxoneaza dupa ea ; gelozia fara limite de care dai dovada este patologica, e o boala, legata mai mult de ambitiile proprii si de orgoliul personal, nu are nici o legatura cu iubirea..Citeste in Biblie ce inseamna iubire, intreaba un preot ce e aceea iubire daca din viata ta de pana acum, din experientele altora nu ai invatat nimic. Tu vei avea nevoie de medic daca tot continui asa si nu te trezesti la realitate. Degeaba mai faci scoala daca in viitor vei sta mai mult pe la psihiatrie si cu gandurile aiurea, departe de realitate. Parintii tai ce parere au de atitudinea ta fata de acesta fata ? In mod sigur nu stiu nimic din ceea ce se intampla.
0
21-05-2012, ora 00:08
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Aici spui ca ai avut fete multe, pe care le-ai vrut, intr-un alt post de-al tau din noiembrie 2011 te intrebi daca mai esti virgin sau nu, intrucat nu sti daca ai facut-o.
Tu ai probleme grave, pe care doar un medic le poate trata.
0
05-06-2012, ora 23:29
Me-44
Nu este medic/terapeut
Me-44
'Nu prea am inteles.. cu ce ajuta? ' - ajuta mai 'dili'. Te scoate din fixatii, elimina condensarea ideilor, chestii de-atea. Daca n-ai venit aici sa cauti ajutor mai bine nu posta. Arunca-te de pe pod, trage-ti un glotz in cap, cauta o funie groasa, etc. Daca ti-e dor de iad la ce mai strigi dupa ajutor. Daca tot nu esti hidos de ce nu lasi o femeie sa fie atrasa de tine chiar si cand mergi pe trotuar. Stii cum e: scoti un cui cu alt cui, scapi de o fixatie cu o alta femeie adusa in patul tau. Ori renunti sa te complici inutil ori furi un pushcoci de la un policeman si te scapi de griji singur. Crezi ca blonda aia nu stie ca esti 'dus'?! Iti imaginezi ca se indragosteste de unul echilibrat... sau de unul dus cu pluta? Terapie soc, sa vedem ce faci cu ea. :) In cazul tau, alte sanse nu-s. fa-ti bine tie reparandu-te singur sau... scapa restul lumii de tine. Lumea e oricum plina de de-al-de-voi. Dar daca tot esti aratos poate satisfaci o femeie cu ce ai in dotare, faci si tu un bine pe lume si te si simti implinit sufleteste. :) Las-o pe blonda aia ca lumea-i plina de blonde identice cu ea. Daca n-ai avea o fixatie pt blonda asta de care spui tu, ai vedea zilnic ce multe sunt pe trotuar la fel ca ea. Nu-ti fie teama, mergi pe starada si le culegi ca pe ciresile din copac, pe alese. :) Si daca nu esti 'dotat' oricum tot gasesti o femeie portrivita... cu un pic de rabdare, daca te simte una ca esti om normal. Hai, incearca! :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul