Gânduri intruzive

09-04-2019
Marius1577
Nu este medic/terapeut
Marius1577
Am inceput sa am obsesii de genul:
Odată am acceptat o cerere de prietenie la o musulmană pe Facebook, i-am scris un cuvânt în engleză sweets și mi-a dat blog!
După o perioadă au venit la mine in cap gândurile:
Acest cuvânt pentru ia ar putea sa fie jignire și s-ar putea sa cheme la mine acasă o echipa de oameni înarmați că sa îmi răpească părinții și să ceară răscumpărare sau să mă răpească pe mine cerând răscumpărare am inceput sa mă gândesc că poate mă lovește cineva cu ceva in cap in plina strada!
Apoi mă tot gândeam că voi fii acuzat de terorism și după ce sunt scos de la izolare o să fiu violat în mod repetat de colegii de celulă!
De frică lor am inceput sa iau pastile cu energizante care mă fac exaltat și nu mai țin minte ce fac și mă gândesc că moartea e cea mai bun lucru spre care aspir!
Acuma când mi-am produs o intoxicatie îmi imaginez că fără să conștientizeze am scris pe un site că sunt sau am intenții criminale și că când mie lumea mai draga exact atunci vor venii mascații peste mine și îmi vor da 7 ani de închisoare sau va trebui să plătească părinții cauțiune!
Nu mai pot descărca poze de pe net care îmi plac pentru că îmi imaginez că un virus ascuns la mine in telefon va sustrage pozele și le va posta ilegal astfel încât vii primii o amendă cu patru cifre sau voi ajunge la închisoare!
Am instalat peste 200 de antivirusuri și încă sunt că sunt amenințat și vreau pozele înapoi dar daca mi se întâmplă ceva rău??!!
Psihoterapeuta mea zice că delirez pentru că e nebuna și nu crede că eu mai iau tratamentul dar eu nu îmi amintesc dacă îl iau sau nu, dar am rămas cu surplus de pastile care nu înțeleg de ce sunt in plus!
Eu nu mai vreau sa iau tratamentul psihiatric pentru că nu are niciun efect și reprezintă un atentat la gândurile mele, este o amenințare care îmi modifica gândurile!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul