tulburarea obsesiva
am fost diagnosticata cu tulburare obsesiva si depresie majora.Iau cipralex de o luna.Ma simt mai bine dar imi este foarte teama.Nu-mi pot controla gandurile si-mi provoaca suferintza.Daca stie cineva mai multe in domeniu va rog sa-mi raspundetzi.Vreau sa cred ca este o afectziune care se vindeca in cele din urma.Chiar daca dupa cateva luni de tratament, dar macar sa treaca.mi-e frica.
3 comentarii
Nu ai de ce sa iti faci griji. Faptul ca te gandesti continuu la boala este un factor de stres pe care ti-l induci singura si asta nu este bine. Depresia se trateaza si din cate inteleg tu ai cativa factori de prognostic buni: este primul episod depresiv, te simti mai bine dupa doar o luna de tratament, deci sansele de vindecare sunt foarte mari. Important este sa iti continui tratamentul atat timp cat iti recomanda doctorul curant.
multzumesc pt raspuns.Tocmai asta e boala mea, obsesiile, faptu ca nu-mi pot contola gandurile.Ganduri care sunt stupide si care nu ma caracterizeaza da vin de la boala.Si-mi provoaca suferintza.Da sigur voi continua tratamentul cat e nevoie.Pt ca-mi conshtientizez boala si vreau sa ma fac bine.Am 32 de ani si am un baietzel de 3 ani si 3 luni.Eram atat de fericita!Si acum parca nu ma mai pot bucura de nimic.In fine.Sper sa fie bine.Itzi multzumesc
prozac cum te mai simti mai intri te rog sa maivb imi face bine sa mai colaborez cu cineva care aavut aeasi problema si care a trcut prin asa ceva.muktumesc eu nu a simt foarte bine am ensiunii si ganduri e ma storc plus ca am si o depresie urata imi vine sa stau toata ziuain pat.sper ca o sa-mi rvin i-au 150 de fevarin momentan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Adevarat sau fals?
- 7diagnosticat cu TOC
- 12obsesie...anxietate...frica etc etc
- 7Am impresia ca nu mai am nici o scapare
- 19tulburare obsesiv-compulsiva
- 7Tulburare comportamentala
- 9Problema..TOC si fobie sociala
- 8Copil de 14 ani - probleme in special dimineata
- 2Simptome ciudate si tulburari
- 17Tulburare obsesiva sau altceva mai grav?
- 3Ce ma ajuta pentru ameliorarea/incetarea obsesiilor si compulsiilor?(TOC)
- 7Tulburarea obsesiv-compulsivă
- 3Obsesii
- 5Cum scap de obsesii si compulsii?
- 30Este posibil ca dupa o ședință de psihoterapie sa te simti mai rau ca înainte?
- 5Ganduri obsesive!
- 4Cum se manifesta tulburarea obsesiv compulsiva
- 2Toc
- 4Tehnica Neurofeedback pentru vindecarea sau ameliorarea patologiilor neuropsihiatrice?
Mai multe informații despre: Tulburarea obsesiv-compulsiva obsesia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: