Ajutor ! Nu știu ce se întâmplă cu mine !! ganduri violente
Hei, problema mea este ca de când ma știu am avut o frică de bolile psihice mereu ma gândeam dacă vreodată în viata asta voi ajunge sa am și eu probleme psihice, și uite ca am..știți vorba aia de ce ți-e frica nu scapi ! Problema mea este ca simt sa fac rău celor pe care ii iubesc.. eu nu sunt o persoana violenta dar gandurile violente pe care le am mie frica ca ma vor face sa actionez, si ma gândesc dacă i-as da o palma ce s-ar întâmplă și de aici mintea mea începe sa își facă fel și fel de filme și am o stare de frică și de panică, timp de o săptămână nu am mai avut gândurile și senzațiile alea iar în seara aceasta au revenit iar.. cat timp m-am simțit mai liniștita am luat magneziu si vitamina b6 acum le am intrerupt posibil ca alea sa ma liniștească sau este doar în capul meu ?
Simt nevoia sa vorbesc cu cineva care trece prin ce trec eu.. ce credeți ca am ? Oare înnebunesc. Îmi este foarte frică ca intr-o zi chiar voi face tot ce gândesc și asta ma îngrozește nu știu ce se întâmplă cu mine..
Simt nevoia sa vorbesc cu cineva care trece prin ce trec eu.. ce credeți ca am ? Oare înnebunesc. Îmi este foarte frică ca intr-o zi chiar voi face tot ce gândesc și asta ma îngrozește nu știu ce se întâmplă cu mine..
1 comentarii
Buna.
Sunt ganduri de toc (tulburare obsesiv compulsiva).
Adresati-va unui psihiatru pentru tratament si unui psiholog pentru psihoterapie.
Cautati la lupa, dreapta sus, topicul Grup de suport pentru toc. Acolo gasiti persoane cu aceleasi probleme.
Sunt ganduri de toc (tulburare obsesiv compulsiva).
Adresati-va unui psihiatru pentru tratament si unui psiholog pentru psihoterapie.
Cautati la lupa, dreapta sus, topicul Grup de suport pentru toc. Acolo gasiti persoane cu aceleasi probleme.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Gânduri intruzive
- 7Ce am ?! Simt un gand si un impuls sa fac asta deci nu e doar gandul, ce dracu am ?!
- 2Gânduri distorsionate
- 2Sunt foarte speriata
- 4Cum pot sa scap de anxietatea și gândurile negative?
- 5Anxietate si stari negative
- 18Posibila schizofrenie
- 1Ajutor ! Gânduri violente ! Frică !
- 1Gandurile intruzive
- 4Cum sa sterg din minte
- 1TOC simptome!!!
- 6Anxietatea generalizata
- 2Negativismul se poate lua/transmite verbal?
Mai multe informații despre: gandurile intruzive gandurile negative
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: