Cum sa sterg din minte
Am fost de acord cu o inteventie chirurgicala, care m- a lasat cu schele, tot la asta ma gandesc
Cum sa nu ma mai gandesc la acst lucru ?
Cum sa nu ma mai gandesc la acst lucru ?
4 comentarii
Rugati-va (va recomand Acatistul Sfantului Efrem cel Nou, considerat supergrabnicajutator) si faceti cateva sedinte de psihoterapie sa depasiti cu bine aceasta problema.
Sanatate maxima!
Sanatate maxima!
Vă recomand Psihoterapie cognitiv-comportamentală, unde printre alte tehnici veți face și desensibilizare sistematică.
buna, o experienta odata traita, nu mai poate fi "Stearsa" din memorie, dar poate fi reconfigurata pentru a fi relativizata/normalizata.
O tehnica deosebit de eficienta in astfel de situatii este EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), o tehnica focalizata pe vindecarea episoadelor traumatice (aplicata in special pe soldatii care traiesc episoade traumatice in scenele de razboi).
Eu lucrez cu astfel de tehnica, daca te hotarasti, te astept cu drag in psihoterapie. Zi frumoasa!
O tehnica deosebit de eficienta in astfel de situatii este EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), o tehnica focalizata pe vindecarea episoadelor traumatice (aplicata in special pe soldatii care traiesc episoade traumatice in scenele de razboi).
Eu lucrez cu astfel de tehnica, daca te hotarasti, te astept cu drag in psihoterapie. Zi frumoasa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Gânduri intruzive
- 4Gânduri negative!
- 2Sunt foarte speriata
- 4Cum pot sa scap de anxietatea și gândurile negative?
- 5Anxietate si stari negative
- 18Posibila schizofrenie
- 1Ajutor ! Gânduri violente ! Frică !
- 1Gandurile intruzive
- 1Ajutor ! Nu știu ce se întâmplă cu mine !! ganduri violente
- 1TOC simptome!!!
- 6Anxietatea generalizata
Mai multe informații despre: gandurile intruzive gandurile negative
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: