Obsesie.. nume de actori si comportament ciudat
Va salut, acum cateva zile tatal meu a plecat in strainatate.In dimineata zilei cand trebuia sa plece a inceput de la 3 dimineata sa ma trezeasca pentru a-i spune tot felul de nume de actori si vedete de televiziune pe care a inceput sa le noteze pe o foaie.De fiecare data cand uita un nume nu poate respira si se panicheaza, a intors chiar si un Taxi din drum pentru a lua o foaie pe care a uitat-o acasa. Se intoarce in cateva zile si ne vom duce cu el la un medic, dar pana atunci el tot imi da mesaje sa caut nume de actori si nu se comporta normal.
Cam ce ar putea avea?
Cam ce ar putea avea?
2 comentarii
Bună ziua,
Ceea ce descrieţi este întradevăr un comportament patologic. Aţi remarcat cumva şi alte obsesii? M-ar ajuta să cunosc vârsta tatălui dvs precum şi câteva informaţii despre starea generală de sănătate (eventual în privat). Observ că acest comportament este asociat cu problemele de memorie, uneori odată cu înaintarea în vârstă apare şi teama faţă de deteriorarea funcţiilor cognitive, ceea ce favorizează anxietatea. Probabil pentru dânsul uitarea este ceva indezirabil, asociat cu boala mentală, de aici apare surpriza, urmată de şocul somatic.
C.A.N.
Ceea ce descrieţi este întradevăr un comportament patologic. Aţi remarcat cumva şi alte obsesii? M-ar ajuta să cunosc vârsta tatălui dvs precum şi câteva informaţii despre starea generală de sănătate (eventual în privat). Observ că acest comportament este asociat cu problemele de memorie, uneori odată cu înaintarea în vârstă apare şi teama faţă de deteriorarea funcţiilor cognitive, ceea ce favorizează anxietatea. Probabil pentru dânsul uitarea este ceva indezirabil, asociat cu boala mentală, de aici apare surpriza, urmată de şocul somatic.
C.A.N.
Tatal meu are 56 de ani.Acum cateva zile si-a facut o ecografie si au iesit toate organele santoase.
De asemenea nu a dat niciodata semne de asa ceva.Fumeaza dar nu consuma alcool.
De asemenea nu a dat niciodata semne de asa ceva.Fumeaza dar nu consuma alcool.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8stari de somnolenta.tulburari de comportament:(
- 5schimbare de comportament la prescolar
- 5de ceva timp se poarte foarte ciudat si este foarte deprimata
- 2obsesie sau lipsa de chef
- 2Obsesie distructiva
- 4Tulburari de comportament
- 3Grija Obsesiva - Posibilitate HIV?
- 9retard psihic sever
- 2comportament normal sau anormal?
- 13copilul meu este nervos
- 1Comportamentul meu
- 4subiect comportament deviant al unei adolescente de 16 ani.
- 13Cum sa scap de gandurile eronate si urate?Problema
- 5Cum scap de obsesii si compulsii?
- 5Ganduri obsesive!
- 0Gânduri intruzive
- 2Gânduri obsesive
Mai multe informații despre: tulburarea de comportament obsesia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: