Escitalopram - vreau sa stiu daca trebuie luat toata viata sau nu trebuie sa il mai iau.
Eu iau escitalopram de vreo 8 ani, mi s- a dat ca faceam atac de panică.am tot schimbat medicii psihiatri dar niciunul nu ma consulta decât mă întreabă de ce iau acest medicament si atat imi schimba scrisoarea medicală.eu de acum 8 ani numai am facut atac de panică vreau sa stiu daca trebuie luat toata viata sau nu trebuie sa il mai iau.
3 comentarii
Numai un medic psihiatru vă poate spune cum să-l întrerupeți, dacă e cazul, pentru că după o perioadă așa de lungă de tratament nu se întrerupe brusc, ci după o schemă întocmită de medic. Spuneți-i medicului ceea ce ne-ați spus și nouă. Contează și ce diagnostic v-a pus la început, pentru că numai pentru atac de panică nu se ia atâta vreme. Întrebați ce vă scrie în fișă, eventual cereți o copie a fișei
Aici e ca o loterie, daca dupa tratament iti revii si ramai asa dupa ce scoate trat, nu trebuie sa iei mereu, daca recazi mereu dupa tratament, va trebui sa iei mereu, nu conteaza ce diagnostic iti pune, ca e anxietate, ca e depresie sau ambele.
Daca starea dv de sanatste este buna il puteti scoate incet.Dar va sfatuiesc sa faceti asta sub indrumsrea medicului dv curant.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Cipralex
- 2tratament depresie
- 4Prozac, pilula fericirii?De ce nu si la mine?
- 3Cipralex ingrasare/slabire
- 1Care sunt orele optime?
- 2Quetiapiana am uitat sa o iau
- 1De ce pe unele medicamente psihiatrice scrie că există risc de deces?
- 4Probleme cu memoria si orientarea in spatiu
- 34Ia cineva Quetiapina. Ingrasa? Puteti face efort fizic cu ea?
- 14Durere de cap la diminuare Rispolept si adaugare Abilify
- 2Dependenta alventa
- 0Cipralex si extrasistole
- 7Crestere doza efectin
- 12Iau Abilify dupa ce am luat Clozapina
- 1Trevicta - am ajuns la 105 kg. Știe cineva cât timp durează pana scad în greutate?
- 1Cum se poate renunța la tratament cu Xeplion?
- 4Perioada Maxima de Prescriere a Medicamentelor Psihiatrice
- 9Interactioneaza antialergicul aerius cu antipsihoticul risperidona?
- 3Tulburare obsesiv compulsivă
- 1Aripiprazol in sarcina
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice schimbarea tratamentului psihiatric
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: