Escitalopram - vreau sa stiu daca trebuie luat toata viata sau nu trebuie sa il mai iau.

17-02-2021
sv1964
Nu este medic/terapeut
sv1964
Eu iau escitalopram de vreo 8 ani, mi s- a dat ca faceam atac de panică.am tot schimbat medicii psihiatri dar niciunul nu ma consulta decât mă întreabă de ce iau acest medicament si atat imi schimba scrisoarea medicală.eu de acum 8 ani numai am facut atac de panică vreau sa stiu daca trebuie luat toata viata sau nu trebuie sa il mai iau.
3 comentarii
1
17-02-2021, ora 16:17
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Numai un medic psihiatru vă poate spune cum să-l întrerupeți, dacă e cazul, pentru că după o perioadă așa de lungă de tratament nu se întrerupe brusc, ci după o schemă întocmită de medic. Spuneți-i medicului ceea ce ne-ați spus și nouă. Contează și ce diagnostic v-a pus la început, pentru că numai pentru atac de panică nu se ia atâta vreme. Întrebați ce vă scrie în fișă, eventual cereți o copie a fișei
0
06-03-2021, ora 19:38
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Aici e ca o loterie, daca dupa tratament iti revii si ramai asa dupa ce scoate trat, nu trebuie sa iei mereu, daca recazi mereu dupa tratament, va trebui sa iei mereu, nu conteaza ce diagnostic iti pune, ca e anxietate, ca e depresie sau ambele.
1
22-03-2021, ora 07:25
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Daca starea dv de sanatste este buna il puteti scoate incet.Dar va sfatuiesc sa faceti asta sub indrumsrea medicului dv curant.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: