Vreau pareri despre Venlafaxinum, Alprazolamum si Gabapentinum.
Bună ziua.Doar ce am fost externata după un episod depresiv sever, inso.nie, tulburări de apetit și alte tulburări anxioase mixte.Am stat 11 zile internata.Astea în urma a 12 ani de lupta cu unicul fiu, pentru a-l scoate din lumea drogurilor.12 ani de jigniri, amenințări, violente.Iau acest tratament fără oprire, 6 luni.Doar ca vreau sa știu care din aceste medicamente mi-a redus aproape total pofta de mâncare?Ma forțez sa mănânc și o felie de pâine ptr.a nu lua medicația de 3 ori pe zi pe stomacul gol.Mai am și 1 pastila de Diazepam seara pe lângă celelalte.Multumesc anticipat.P.S.Am ajuns singura la spital, după 7 ore de mers pe jos și cu un rucsac de medicamente în spate pe care vroiam sa le iau.Acum mi-e rușine și sa scriu asta.:(
5 comentarii
Buna ziua. V-ati facut un set de analize de sange? Medicamentele acestea e posibil sa creasca pofta de mancare, nu sa o scada.
Da.Mi le-au făcut în spital.Doar colesterolul e 268.Dar mai tot timpul l-am avut asa.Urmeaza sa fac și niște teste ptr.tiroida.Totusi, înainte nu aveam problema asta.Mancam ca un om normal.Acum nu.Doar dulce as manca tot timpul.Altceva nimic..Ma gândeam ca poate mai e pe aici cineva care a pățit la fel ca mine.
Posibil sa fie din cauza unuia dintre medicamente.Si eu din cauza rispen ului nu am am deloc pofta de mâncare in condițiile în care majoritatea se plâng ca antipsihoticele le au crescut pofta de mâncare.Nu știu sa va zis care anume dar puteti reacțiile adverse de pe prospecte.
Venlafaxina ti-a scazut pofta de mancare ptr ca urca noradrenalina si serotonina, ambele scad pofta de mancare la unii, dar nu la toti. Celelalte nu au treaba cu pofta de mancare mai la nimeni.
Gabapentina scade anxietatea, deci si adrenalina si poate urca pofta de mancare.
Dar e bine, mai dai kile jos, si de mancat asa putin baga acolo ceva si daca nu-ti place.
Mancand mai putin, va scade si colesteroul desi cred ca tatal tau are, si daca are, nu are neaparat treaba cu mancarea, trebe sa iei tratament, trebe sa fie sub 200 in mod normal.
Daca esti deja slaba, baga sa ai un 1500-1700 Kcalorii sa te mentii.
Gabapentina scade anxietatea, deci si adrenalina si poate urca pofta de mancare.
Dar e bine, mai dai kile jos, si de mancat asa putin baga acolo ceva si daca nu-ti place.
Mancand mai putin, va scade si colesteroul desi cred ca tatal tau are, si daca are, nu are neaparat treaba cu mancarea, trebe sa iei tratament, trebe sa fie sub 200 in mod normal.
Daca esti deja slaba, baga sa ai un 1500-1700 Kcalorii sa te mentii.
Mulțumesc de răspuns.Tata nu are colesterolul marit.Are...Alhzeimer, BPOC, fibroza chistica, cardiopatie ischemica.:((((
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 31Durere maxilar, dupa ureche
- 4va rog foarte mult un raspuns urgent, multumesc
- 66tulburare afectiva bipolara V (tratament nemedicamentos)
- 6Acum 2 saptamani jumate: greata, discomfort abdominal, lipsa brusca a poftei de mancare
- 11durere groaznica de stomac, lipsa poftei de mancare
- 4Vreau sa renunţ la escitalopram - cipralex
- 23Seroxat
- 3Rispolept Consta da insomnie?
- 5Paroxetine
- 5Tulburare discordanta
- 2tratament depresie
- 3Abilify efecte secundare
- 0Mi-am pierdut poftă de mancare
- 0Cipralex si extrasistole
- 34Se vor scoate neurolepticele din uz în psihiatrie în viitor?Care e viitorul psihiatriei?
- 3Cum sa renunț la tratament?
- 11Neuroleptice
- 1Anxietate și atacuri de panică
- 3Avc?
Mai multe informații despre: Lipsa poftei de mancare Pierderea poftei de mancare medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: