Intrebare Seroxat

24-07-2014
dog4life4
Nu este medic/terapeut
dog4life4
Buna seara, acum vreo 2 ani in urma unui atav de panica an intrat intr o stare foarte urata, mi s a prescris seroxat si xanax atunci, m a vindecat complet cu minimul de efecte adverse, doar o cciudata paralizie muschilor ochilor cand ma trezeam dimineata, parca imi rananeu deshisi nu ii mai puteam inchide, efectul disparea dupa 10 secunde dar era foarte neplacut si ma panicam + o durere de cap + ca in timp am simtit ca imi paralizeaza emotiile parca, a fost prima data cand am luat, mi s a prescris din bou acest medicament pentru starile de agitatie dar acum sunt la o intensitate nai mica, vroiam sa stiu daca troretic as avea aceasi reactii adverse sau deloc pentru ca organismul recunoaste substanta ? Mi e foarte teama sa le iau tocmai din cauza reactilor adverse, plus ca acum am sino forma de depersonalizare derealizare, senzatia ca parca nu pot gandii clar, ma seranjeazaumina, vreau liniste, n am chef de vorba, simt ca o iau razna si parca bu sunt eu, si mi e teama sa nu degenereze in manie sau psihoza ca reactie adversa la medicament, am citit ca se poate intampla...as vrea niste pareri, ma simt destul de rau tot aman tratamentul de 2 sapt din cauza acestei temeri, multumesc
1 comentarii
0
25-07-2014, ora 19:58
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
e important sa nu mai amani inceperea tratamentului dog4life4. In cateva saptamani o sa te simti semnificativ mai bine si chiar vei putea sa gandesti mai clar. Tratamentul nu are cum sa "degenereze in manie sau psihoza"
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: