anxietate, frica nejustificata si ameteli
buna ziua am 33 ani as dori sa imi raspundeti pt stare de anxietate frica nejustificata, ameteli ce pot lua am si tensiunea mica 9 cu 6 analizele sunt bune la sange anemia buna calciu la fel am luat homeopat sedatif pc dar apa de ploaie am dat banii degeaba si am luat 2 luni
7 comentarii
Eu, cu Anxiar imi tin in friu starile de anxietate. Iau cite un sfert sau o jumate de pastila la nevoie. Daca iau mai mult imi produce stari de somnolenta si nu mai pot sa-mi fac treaba de zi cu zi. Poti incepe cu 1 sfert si reglezi tu doza la cit te simti cel mai bine, ca e posibil sa difere de la om la om.
Din pacate nu stiu un remediu definitiv pt anxietate.
Din pacate nu stiu un remediu definitiv pt anxietate.
Starile de anxietate apar de obicei din cauza unor dereglari hormonale si a unor impulsuri ce au loc la nivelul creierului.In unele cazuri sau mai tot timpul vin impreuna cu depresia.Si eu am asa stari deseori, mai ales inainte de menstruatie, iar apoi dispar.Sunt normale atata timp cat nu iti afecteaza abilitatea de a munci.
Mai multe endorfine!;)
Sanatate!
Mai multe endorfine!;)
Sanatate!
Mergeti la un medic psihiatru, faceti o programare sau mergeti direct, depinde de unde sunteti si la cine mergeti, dar nu mai pierdeti timpul cu remedii care nu v-au ajutat.Intr-o jumatate de ora de consultatie ii puteti spune tot ce aveti pe suflet si cu siguranta va poate ajuta cu ceva din farmacopeea psihiatrica.In plus, nu ar strica sa vorbiti si cu un psiholog, daca e accesibil si va permiteti asta.
Sanatate multa!
Sanatate multa!
Mergeti la un medic psihiatru cu trimitere de la medicul de familie. Dumnealui o sa va dea un tratament pentru anxietate. Eu am luat pe rand xanax, efectin, seroxat, anxiar. Toate au fost foarte bune.
Anxiarul da dependenta. Incercati alanerv+ giko biloba de 120 dar sa fie de la un producator bun, vit b6/b12 in perfuzie, drojdie de bere pastile( poate si drojdie de la alimentara), arlevert, exercitii din cap, stg dr, bai cu sare/bicarbonat.mers pe jos singuri, un ham cu magneti sau pt cervicala cu magneti...pt circulatie cerebrala, masaj, etc sper sa va fie bine.
Eu am observat ca, cu o pastila de Alervert luata seara la culcare, dorm mult mai bine, iar a doua zi starile de anxietate sunt mult diminuate, iar ametelile practic dispar.
Am citit pe net, ca Arlevertul da rezultate chiar in cazul depresiilor severe. Nu stiu daca provoaca sau nu dependenta.
Daca m-ar lamuri cineva, i-as fi recunoscatoare.
Am citit pe net, ca Arlevertul da rezultate chiar in cazul depresiilor severe. Nu stiu daca provoaca sau nu dependenta.
Daca m-ar lamuri cineva, i-as fi recunoscatoare.
Alervert e un medicament impotriva ametelii (vertijului) si nu un tratament pentru anxietate – neliniste sau pentru depresie.
Daca a functionat in cazul tau Hasmic, e mai probabil ca urmare a faptului ca ameteala ta nu era determinata de anxietate-neliniste.
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
Daca a functionat in cazul tau Hasmic, e mai probabil ca urmare a faptului ca ameteala ta nu era determinata de anxietate-neliniste.
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12se poate trata sau -ignora- starea de anxietate in periada de sarcina?
- 2Am ameteli doar noaptea
- 163anxietate si durerei de cap
- 6o senzatie ciudata, o perdea in fata ochilor
- 2am o problema cu sora mea.
- 4ameteala si senzatii de lesin
- 4Senzatii simptome ciudate
- 5Ameteala si arsuri de la piept in sus
- 1Stari de greata, varsaturi, ameteli
- 1Ameteala, ureche infundata
- 0Ameteala + somnolenta + palpitatii
- 8Dupa multe analize am fost diagnosticata cu anxietate si depresie
- 87Grup suport pentru atacuri de panica si anxietate 2015.
- 10rugaciune-furnicaturi-energie-nu inteleg
- 13eructatii severe durere in partea stanga balonare si ameteala puls marit
- 8Anxietate, ganduri rele, atacuri de panica
- 2Anxietate depresie - Dar de ce ameteli si senzatie de cap greu ?
- 0Ameteala si amorteli tranzitorii.
- 11Cel mai eficient tratament pt anxietate
- 3Sufar de anxietate de 1 an
Mai multe informații despre: Anxietatea Ameteala fobia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Vertijul, ameteala si dezechilibrul
- Fobia sociala
- Anxietatea
- Fobiile specifice
- Agorafobia
- Tulburarea de anxietate generalizata
- Tulburarea anxioasa datorata unei afectiuni medicale