Acrofobia - teama de inaltime, se poate trata fara consultatie medicala ?
Acrofobia - teama de inaltime, se poate trata fara consultatie medicala ?
Am 18 ani, 1, 74m (daca ajuta cumva la ceva).
Mereu imi era frica de inaltime. Spre exemplu, cand am iesit pe balcon, la etajul 4 la niste rude, si am cat e de mult pana jos, parca imi vinea sa amestesc, simteam nevoia sa ma prind de ceva, sa fiu sigura ca nu cad, si incercam sa ma departez cat pot de mult de acea deschiderea care imi permitea sa vad cat mai este pana jos la parter.
Am patit asa si pe poduri inalte, cand incercam sa fac la prieteni poze, dar dupa cateva secunde, cand realizam cat de departe e pana jos, daca as cadea, m-a luat o frica, incat parca mi-a intepenit tot corpul, ma temeam sa nu cad.
Se poate trata asta cu ceva produse, medicamente? Sau doar trebuie sa am o vointa de fier?
Va multumesc.
Am 18 ani, 1, 74m (daca ajuta cumva la ceva).
Mereu imi era frica de inaltime. Spre exemplu, cand am iesit pe balcon, la etajul 4 la niste rude, si am cat e de mult pana jos, parca imi vinea sa amestesc, simteam nevoia sa ma prind de ceva, sa fiu sigura ca nu cad, si incercam sa ma departez cat pot de mult de acea deschiderea care imi permitea sa vad cat mai este pana jos la parter.
Am patit asa si pe poduri inalte, cand incercam sa fac la prieteni poze, dar dupa cateva secunde, cand realizam cat de departe e pana jos, daca as cadea, m-a luat o frica, incat parca mi-a intepenit tot corpul, ma temeam sa nu cad.
Se poate trata asta cu ceva produse, medicamente? Sau doar trebuie sa am o vointa de fier?
Va multumesc.
3 comentarii
Buna ziua !
Problema dumneavoastra ar putea fi ajutata printr-un tratament homeopat; exista medicamente
homeopate care actioneaza asupra problemei pe care o aveti. Pentru prescrierea unui astfel de
medicament natural este nevoie de efectuarea unei consultatii speciale, de catre un medic homeo-
pat sau cu competenta in homeopatie, care, in urma acestui consult strict individualizat, va aprecia
care este medicamentul cel mai potrivit pentru dumneavoastra.
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Problema dumneavoastra ar putea fi ajutata printr-un tratament homeopat; exista medicamente
homeopate care actioneaza asupra problemei pe care o aveti. Pentru prescrierea unui astfel de
medicament natural este nevoie de efectuarea unei consultatii speciale, de catre un medic homeo-
pat sau cu competenta in homeopatie, care, in urma acestui consult strict individualizat, va aprecia
care este medicamentul cel mai potrivit pentru dumneavoastra.
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Bună.
Da, se poate trata fără consultaţie medicală, dar nu fără consultaţie psihologică!
Tratamentul recomandat în această problemă se bazează mai ales pe hipnoză cognitiv-comportamentală.
Acea voinţă despre care vorbeşti, poate fi întărită online cât şi faţă-în-faţă.
Cu gânduri bune,
C.A.N.
Da, se poate trata fără consultaţie medicală, dar nu fără consultaţie psihologică!
Tratamentul recomandat în această problemă se bazează mai ales pe hipnoză cognitiv-comportamentală.
Acea voinţă despre care vorbeşti, poate fi întărită online cât şi faţă-în-faţă.
Cu gânduri bune,
C.A.N.
Buna ziua,
Pentru fobii este foarte eficienta psihoterapia cognitiv-comportamentala (cu sau fara hipnoza).
Nu este nevoie de medicamente, stati linistit!
Mult succes!
Ana Badita
Pentru fobii este foarte eficienta psihoterapia cognitiv-comportamentala (cu sau fara hipnoza).
Nu este nevoie de medicamente, stati linistit!
Mult succes!
Ana Badita
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4frica de sex
- 8Recomandare psihoterapeut bun (in Bucuresti)
- 5fiului meu ii este frica de orice.. are 9 ani
- 3ma tem in genere de noapte, nu pot dormi singura in casa nici intr-un caz
- 3unde gasesc un medicament homeopat pentru fobii?
- 5Frica de boala. O fobie?
- 9Fobia de a controla pulsul si activitatea inimii
- 1teama de a conduce
- 4mi-e teama... de ce?
- 8sufar de foarte multi ani de atacuri de panica, anxietate, o fobie puternica ca fac infarct
- 10sa-mi spuna cineva.. unde sa ma duc?
- 6frica de calatorii, desi imi place sa calatoresc prin lume
- 9nu stiu ce sa mai fac
- 6ticuri nervoase, teama
- 14Fobie sau ce?
- 7Atacuri de panica fobie anxietate?
- 2Lipsa de motivatie si frica
- 1Grup de suport pentru anxietate si fobii 'Serile de alergat frici'
- 2Frica de a manca cu cineva
Mai multe informații despre: fobia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: