foarte ingrijorata, e posibil sa fiu insarcinata?

pe 10 octombrie mi-a trecut menstruatia si in acea zi am avut ultimul contact sexual, el a terminat afara, pe 5 noiembrie mi-a venit menstruatia, (a venit la timp a curs normal) si pe 12 noiembrie mi-am facut un test surecheck si a iesit negativ (testul dupa 33 zile), m-am uitat la el juma de ora si a 2 zi, era 1 linie, dar de cateva zile mi-e foame intr-una, as baga in mine ca intr-un sac, si mi s-a umflat burta putin ma simt asa grea si respir greu, (deci daca ar fi ar fi aproape 2 luni) credeti ca e posibil sa fiu insarcinata? sunt foarte stresata si ingrijorata :(
3 comentarii

deci daca ti-a venit ciclul de ce sa zici ca esti gravida? orice simptom din corpul uman e legat de sarcina? ma doare dintele inseamna ca sunt gravida? burta se umfla de la lucruri din alimentatie, si oricum la doua luni nu ar fi uriasa cat sa nu mai respiri. te rog eu nu mai face sex ipana nu afli ce inseamna... offf copiii generatiei noastre, saracii fac si ei ca toata lumea fara sa stie nimic nimic. cum sa fii gravida daca ai avut ciclu normal? bine ca nu ai zis ca acum jumatate de an ai facut sex si 6 luni ai avut ciclu, dar oare oi fi gravida? Doaaaaamne e clar nevoie de ore in scoala de educatie sexuala serioasa. cu note si tot, sa nu treaca cine nu invata bine. poate s-ar mai schimba ceva in generatia asta care face dar habar nu are ce face si de ce/..

Nu ai cum sa fii insarcinata. E inutila intrebarea:) Mai ales cu testul de sarcina facut dupa 33 de zile chiar e inutil sa mai intrebi.

Buna ziua! Am si eu o problema si as dori sa ma ajutati.I-au anticonceptionale de 1 an.si luna asta am uitat sa iau 2 pastile de la inceputul a 3 ei saptamani.am luat a 3a zi una si seara cand trebuie sa iau normal am continuat normal in fiecare seara.Contact sexual am avut inainte cu 2 zile de a uita sa iau pastilele.Pot fi insarcinata??Daca da pot continua sarcina chiar dak am luat pastile peste????va rog din suflet sa imi raspundeti.va multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2e posibil sa am un bebe
- 1e posibil sa fiu insarcinata?
- 2se poate sa ramai insarcinata dupa a treia zi dupa ce ai inceput sa iei logest?
- 5un ginecolog m-a speriat.va rog sa va spuneti parerile!!!
- 4intarziere menstr.dupa pauza pilule=dereglare sau sarcina ?
- 11Este insarcinata?
- 3insarcinata? :((:((
- 5Este insarcinata? sau doar a racit?
- 2Se poate ramane insarcinata?
- 5pot sa raman?
- 9A ramas partenera mea insarcinata sau nu?
- 4mai exista risc de sarcina?
- 3insarcinata?
- 4este posibil sa fiu insarcinata?
- 2pot ramine insarcinata?
- 18s-ar putea sa fie insarcinata? vreau raspuns urgent
- 1sunt insarcinata?
- 2Prostinor si ovulatia. Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
- 2Sarcina sau dereglare hormonala
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: