posibila sarcina?
buna ziua, am si eu o intrebare:am renuntat la contraceptine(marvelon 24) din ianuarie si pana acum mi-a venit ciclu menstrual la 21-22 de zile iar luna aceasta sunt in a 23 zi si inca nu mi-a venit dar nu am nici un simptom premenstrual sau altfel de simptom.e posibil sa fie vb de o sarcina? va rog frumos sa imi raspundeti!multumesc
3 comentarii
ca sa-ti poata raspunda cineva, trebuie sa precizezi daca ai avut contact sexual neprotejat/ protejat, cand a fost acesta, data ultimei menstruatii...etc
am avut contact sexual protejat, iar data ultimei menstruatii a fost pe 04.04.2012...
1.daca ciclul menstrual nu vine regulat(poate aparea oricand), n-ai de ce sa-ti faci griji inca in ceea ce priveste o sarcina
2.daca ai avut contact sexual proteajat, cu atat e mai mica probabilitatea sa fii insarcinata
3.testele de sarcina, pentru a fi concludente e bine sa fie facute la 3 saptamani de la data contactului sexual...poti face unul
2.daca ai avut contact sexual proteajat, cu atat e mai mica probabilitatea sa fii insarcinata
3.testele de sarcina, pentru a fi concludente e bine sa fie facute la 3 saptamani de la data contactului sexual...poti face unul
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Logest, scurgere maronie, dureri pelvine...
- 10exista riscul de a ramane gravida?
- 3sex neprotejat dupa 5 zile de la terminarea ciclului
- 4pot fi gravida?
- 5mi-a intarziat ciclu de 4 zile
- 7sunt ingrijorata, poate fi vorba despre o sarcina?
- 8A ramas insarcinata sau nu???!!! [AJUTOR]
- 0Sunt gravida?
- 9sunt gravida?
- 3sunt insarcinata?
- 2E posibil sa fiu insarcinata desi am facut trei teste de sarcina?
- 6la 4 ore dupa ce s-a rupt prezervativul, am luat Postinor... sunt insarcinata?
- 4dupa sex neprotejat, m-am gandit sa iau postinor 2
- 6sunt insarcinata? imi doresc enorm un bebe..
- 0sunt insarcinata?
- 0e posibil sa fiu insarcinata?
- 0Posibila sarcina?
- 1Exista sansa ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: