Teama: ciclu neregulat!
Am avut contact protejat.Nu s-a rupt prezervativul.Ciclul meu este neregulat, iar luna aceasta mi-a intarziat deja 1 sapt.Ar trebui sa ma ingrijorez?
10 comentarii
E bine sa faci un test de sarcina, pe care sa-l repeti dupaa o zi-doua, indiferent de rezultat. Sarcinile pot aparea si cand suntem sigur ca n-au de ce..
am fost si la medic si mi-a spus sa mai astept 1 sapt sa vad daca imi vine.el mi-a spus ca nu am nimik
Asta inseamna ca intr-adevar nu esti insarcinata.Nu ai de ce sa te ingrijorezi
va multumesc.dar totusi de ce imi intarzie asa de mult?doctorul mi-a spsu ca am un chist pe ovarul stang.sa fie asta vina?
va multumesc.dar totusi de ce imi intarzie asa de mult?doctorul mi-a spsu ca am un chist pe ovarul stang.sa fie asta vina?
Probabil ca nu.Ai insa un ciclu menstrual neregulat.asta inseamna ca, uneori, menstruatia intirzie un numar variabil de zile.Asta e tot. Poate insa pe viitor te gindesti sa iei anticonceptionale, asta iti va regla ciclul menstrual si te va feri de teama sarcinii
si eu am ciclu neregulat, si s-a rupt prezervativul cu cateva zile inainte sa imi vina ciclul, dar oricum deja ntarziase cateva zile, sa imi fac probleme avand in vedere ca am luat postinor 2 la 1 ora dupa acest incident? ink nu mi-a venit ciclul
In principiu nu ai de ce sa-ti faci probleme.
au trecut 2 sapt de cand am luat pilula si cam trei de cand ar fi trebuit sa imi vina ciclul,.. am facut 2 teste de sarcina cu 4 zile diferenta intre ele si mi-au iesit negative ambele.. dar tot nu sunt calma..
acuma sunt #:-S mai bine tarziu decat niciodata..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Am nevoie de niste pareri, am uitat pastila mai bine de 12 h. sunt insarcinata?
- 3oare pot ramane insarcinata? mi-e frica sa fac testul!
- 8efectul postinor
- 4poti fi insarcinata dar sa nu ai niciun simptom?
- 4sunt insarcinata? lumea imi spune ca este posibil
- 11Exista posibilitatea sa fiu ?
- 1Intreruperea anticonceptionalelor
- 8mi-a curs ceva alb din san, 5 teste de sarcina toate negative...Ce pot sa cred?
- 3Posibila sarcina?
- 2pot ramane insarcinata?
- 1Sarcina ?
- 3Pastila de a doua zi si sangerarile de dupa
- 13Sunt insarcinata?
- 0există riscul unei sarcini?
- 4Posibila sarcina - ajutor
- 2Sex în timpul menstruatiei
- 1E posibil ca eu să fiu însărcinată?
- 2Sanse sa raman insarcinata?
- 0Dereglare hormonală?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata? Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: