Am ramas insarcinata daca?

Hei. Voiam sa va intreb si pe voi pentru ca stau cu stres de ceva timp. Este posibil sa raman insarcinata daca a introdus doar capul penisului? Tin sa mentionez ca eu eram virgina, si cred ca inca sunt ( fizic ma refer) pentru ca nu mi-a rupt himenul si nici nu a ajuns pana in vagin, nu am simtit absolut nicio durere, doar o mica caldura cand a introdus capul si n-a curs sange absolut deloc. Acesta nu a ejaculat nici inauntru si nici afara.Toata chestia asta a durat doar 2-3 minute dupa m-am oprit pentru ca mi-am dat seama ca facem o prostie fara prezervativ. A doua zi mi-a venit si ciclul. Repet, acesta nu a ejaculat nici inauntru si nici afara, stiu ca exista o substanta numita parca substanta preejaculatoare care contine putini spermatozoizi dar nu cred ca m-ar fi putut lasa insarcinata doar din atat. Au trecut 2 saptamani de atunci si singurele simptome ar fi ca astazi m-au cam durut putin sanii, bine nu se poate spune durere pentru ca erau niste intepaturi mici care erau cat de cat suportabile si m-a mai durut si in zona pelviana cateodata durerea se ducea in partea stanga dar si aici era o durere cat de cat suportabila, puteam sa merg linistita doar ca ma deranja putin, sange nu mi-a curs absolut deloc de acum 2 saptamani, exceptand perioada de menstruatie. Acestea mi se intamplau si inainte de acest eveniment deci probabil nu sunt neaparat simptome de sarcina. Dar am zis sa ma sfatuiesc si cu voi pentru ca mi-e frica ca raman insarcinata. Mi-e rusine dar cu altcineva nu pot sa vorbesc despre asta si m-as bucura daca cineva ar veni cu un sfat. Va multumesc!
1 comentarii

Buna ziua, "dar nu cred ca m-ar fi putut lasa insarcinata doar din atat" este numele pe care il poarta destui copii. Studiati mai bine treaba cu "lichidul preejaculator", de preferat din surse medicale, verificate.
In situatia data cel mai simplu este sa faceti un test de sarcina si sa vedeti care este situatia. Iar pe viitor mai multa responsabilitate. Acel lichid si sperma nu trebuie sa ajunga la intrarea sau in interiorul vaginului, indiferent daca sunteti virgina sau nu, caci exista risc de sarcina.
In situatia data cel mai simplu este sa faceti un test de sarcina si sa vedeti care este situatia. Iar pe viitor mai multa responsabilitate. Acel lichid si sperma nu trebuie sa ajunga la intrarea sau in interiorul vaginului, indiferent daca sunteti virgina sau nu, caci exista risc de sarcina.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sunt insarcinata?
- 5anticonceptionale, antibiotice, sex neprotejat = sarcina?
- 6Mi-a intarziat aproape 3 saptamani. Sarcina sau altceva?
- 8Am nevoie de un raspuns
- 3test de sarcina negativ...dar am unele simptome de sarcina
- 6Menstruatie intarziata sau sarcina?
- 6Pot ramane insarcinata daca...
- 11Posibila sarcina? Ajutor, va rog!
- 4se poate sa fiu insarcinata?
- 3Lichid preejaculator... sarcina?
- 2Posibila sarcina?
- 0sunt gravida?
- 0pastila uitata, pot fi insarcinata?
- 1sunt insarcinata?...pentru ca am deja doi copii
- 19însărcinată?
- 13Sarcina sau o dereglare hormonala?
- 1Insarcinata sau nu?
- 0Ciclul menstrual întârzie
- 2Am sânii măriți, crampe abdominale si greata de la mirosul unor alimente
- 1Ejaculare in interior la ovulație = sarcina????
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: