gravida?
Buna ziua! Imi cer scuze pentru intrebarea ce urmeaza dar sunt foarte speriata! Am 19 ani si in urma cu aproximativ 2 saptamani am avut mici joculete cu prietenul meu, acesta sustine ca nu a ejaculat in vagin insa de atunci am dureri in partea de jos a abdomenului, zona care este umflata/ balonata, mentionez ca sunt virgina. Poate fi vorba de sarcina/ Din ce cauza este balonata acea zona? Va multumesc anticipat!
10 comentarii
La mine este la fel si eu am avut dureri si sunt încă umflata in partea de jos a burţi, sunt încă virgina, dar am primit răspunsuri ca n am cum sa fiu gravida dar încă ma macină acest gând, nu stiu ce sa zic...Am exact aceleaşi simptome pe care le ai si tu
si eu sunt virgina si am primit si eu acelasi raspuns, cum ca nu as fi dar consider ca ceva se intampla cu acea umflatura...
Poate vom primi un răspuns din partea celor care ştiu, de preferat în domeniu, eu una sunt foarte speriată...
Dar de ce nu ti faci un test de sarcina având in vedere ca esti mult mai mare.eu am doar 17 ani si e cam greu sa ma feresc de părinţi..
Astept pana La menstruaţie, dacă nu asta o sa fie ultima variantă, cu toate că aş fi dorit un răspuns mai concret din partea cuiva
Da si eu la fel astep desi aman2 suntem siguri ca spermatozoizi nu au ajuns in vagin..dar na simptomele astea imi dau de gândit..
te cred pentru ca ştiu cum e... dar ma gândesc că ar putea fi doar o infecţie ceva, dar trebuie să scap de gândul că aş putea fi insarcinata
Posibil..pe 4 sau 8 August ar trebui sa am menstruatia..sper sa mi vina..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3gravida?!
- 3Sunt nesigura si putin ingrijorata...
- 9care sunt sansele sa fiu insarcinata?
- 2este sau nu insarcinata.
- 4poti ramane gravida?
- 7sunt ingrijorata, poate fi vorba despre o sarcina?
- 2Sunt gravida?
- 8Este posibil sa fiu insarcinata chiar daca sunt virgina?
- 0e posibil sa fiu gravida?
- 3Posibila sarcina?
- 12Sunt sau nu insarcinata?
- 3Insarcinata oare?
- 0sanse sa fiu însărcinată?
- 0Imi este frica, menstruatia nu mi-a mai venit de 3 luni
- 1Sarcina ?
- 0insarcinata sau nu?
- 1Simptome sarcina sau utrogestan??
- 0Posibila sarcina?
- 0Sarcina sau nu?
- 0Valori beta hcg
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: