gravida?

Buna ziua! Imi cer scuze pentru intrebarea ce urmeaza dar sunt foarte speriata! Am 19 ani si in urma cu aproximativ 2 saptamani am avut mici joculete cu prietenul meu, acesta sustine ca nu a ejaculat in vagin insa de atunci am dureri in partea de jos a abdomenului, zona care este umflata/ balonata, mentionez ca sunt virgina. Poate fi vorba de sarcina/ Din ce cauza este balonata acea zona? Va multumesc anticipat!
10 comentarii

La mine este la fel si eu am avut dureri si sunt încă umflata in partea de jos a burţi, sunt încă virgina, dar am primit răspunsuri ca n am cum sa fiu gravida dar încă ma macină acest gând, nu stiu ce sa zic...Am exact aceleaşi simptome pe care le ai si tu

si eu sunt virgina si am primit si eu acelasi raspuns, cum ca nu as fi dar consider ca ceva se intampla cu acea umflatura...

Poate vom primi un răspuns din partea celor care ştiu, de preferat în domeniu, eu una sunt foarte speriată...

Dar de ce nu ti faci un test de sarcina având in vedere ca esti mult mai mare.eu am doar 17 ani si e cam greu sa ma feresc de părinţi..

Astept pana La menstruaţie, dacă nu asta o sa fie ultima variantă, cu toate că aş fi dorit un răspuns mai concret din partea cuiva

Da si eu la fel astep desi aman2 suntem siguri ca spermatozoizi nu au ajuns in vagin..dar na simptomele astea imi dau de gândit..

te cred pentru ca ştiu cum e... dar ma gândesc că ar putea fi doar o infecţie ceva, dar trebuie să scap de gândul că aş putea fi insarcinata

Posibil..pe 4 sau 8 August ar trebui sa am menstruatia..sper sa mi vina..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot fi insarcinata?
- 5ce probabilitate ar fi de sarcina?
- 4insarcinata?
- 7Sunt insarcinata? ajutati-ma :(:(
- 4insarcinata?
- 4sunt insarcinata?
- 2anticonceptionale, ovulatie, placenta groasa.. sunt insarcinata?
- 7Insarcinata sau nu?
- 15sarcina sau nu?
- 4semne de sarcina?
- 2Se poate sa fi ramas insarcinata ?
- 4se poate cumva sa fii ramas gravida?
- 5Se poate sa fiu insarcinata??
- 0Oare sunt insarcinata?! Ajutooooor :(!!!
- 3Sunt insarcinata ?
- 4Este posibil sa fiu insarcinata?
- 0probabilitatea sarcinii
- 2Exista risc de sarcina ?
- 3sex prima data
- 0Ajutor! As putea sa fiu insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: