Poti ramane insarcinata asa?Doresc raspunsul unui medic va rog mult!
Tin sa mentionez inainte de toata ca prietena mea este virgina si ca ciclul ei este unul regulat insa cunostintele mele sexuale nu sunt intregite de toate informatiile necesare asa ca as dorii sa imi raspundeti la urmatoarea întrebare!in.urma cu cateva zile eu si prietena mea am avut cateva momente tandre in urma carora eu am ejaculat..Dupa aproximativ o jumatate de ora, 40 de minute am inceput sa reluam momentele tandre si la un moment dat am bagat din greseala un deget in pantalon si am atins cu acel deget putina sperma dupa care am introdus acelasi deget in vaginul prietenei mele dupa cateva secunde dandu mi seama si scotandu l..exista sansa ca prietena mea sa ramana insarcinata in urma acestui lucru? As fii recunoscator sa imi raspundeti clar si strict pe acest subiect si as aprecia enorm raspunsurile pertinente!
6 comentarii
Buna ziua, exista un risc ca prietena sa ramana insarcinata in conditiile descrise. Este un risc mic (greu de evaluat corect) dar exista. Sperma nu trebuie sa ajunga, indiferent se cale sau metoda, in vagin. Spermatozoizi supravietuiesc in mediu umed si cateva ore, iar mediul umed din vagin (si lubrifierea cauzata de excitatia fetei), le permite miscarea.
Este important sa va informati corect, din surse autorizate, tocmai pentru a nu ajunge in astfel de situatii.
Nu uitati: Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Este important sa va informati corect, din surse autorizate, tocmai pentru a nu ajunge in astfel de situatii.
Nu uitati: Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Trebuie sa fim atenti daca vine sau nu menstruatia la timp, nu?
Iar daca va venii la timp o eventuala sarcina va fii imposibila?
Mentruatia a venit la timp pe 19 ianuarie, in acest caz rotul este in.regula?
Cel mai probabil da, dar poate face si un test de sarcina pentru a scapa (tu) de stres. Aveti grija cum va "jucati"...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3gravida?!
- 5posibila sarcina?
- 11Este insarcinata?
- 3sunt oare insarcinata?
- 3ne-am jucat in perioada mea fertila, ce riscuri sunt?:(
- 4lipsa menstratiei.. test de sarcina negativ
- 4Exista sanse sa fiu insarcinata?
- 12posibil sarcina?
- 1Ajutor! Exista riscul de sarcina?
- 1E posibil sa raman insarcinata?
- 3exista vreo sansa sa fiu insarcinata de la acel lichid preseminal?
- 1test de sarcina negativ dar o posibila sarcina?
- 3Insarcinata fiind virgina
- 2Sarcina si lichid preejaculator
- 1Posibila sarcina ?
- 14Posibila sarcina?
- 0Mi a intarziat menstruatia dupa mi a venit devreme
- 0Se poate sa fiu însărcinată ?
- 2Sanse sa raman insarcinata?
- 0Analize hormonale
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: