sarcina sau sindrom premenstrual?
Bună ziua, am şi eu o problema. Pe data de 17 mai am avut un contact sexual protejat, fără finalizare în vagin, prezervativul a fost verificat şi la început şi la sfârşit, sperma (în cantitate mica) se afla în rezervor, nu curgea. Pe 3, azi, ar fi trebuit sa îmi vina menstruaţia, însă NU am ciclul menstrual regulat, variind de la 35 de zile la 40-45. Am dereglări hormonale în urma unui tratament din copilărie. Pe câteva zile am dureri de sâni, trec de la o stare la alta, plâng fără motiv, sunt irascibila, mă stresez foarte repede. Îmi fac griji degeaba? Este vorba de o sarcina sau este o întârziere normala? Mulţumesc mult pentru ajutor
2 comentarii
nu ai cum sa ramai daca ai folosit prezervativ Pupici
Draga Stefania, nu ai sanse sa ramai daca ati folosit prezervativ plus ca, nu te stresa!! Asta intarzie ciclul menstrual, gandeste-te tu doar ca o sa vina si va fi bine iar de acum inainte ca sa nu te mai ingrijorezi fa-o doar cu prezervativ si apoi il verificati iar daca nu e spart nu aveti motiv de ingrijorare.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 235anticonceptionale - neaparat in 1 zi a menstruatiei?
- 8e sarcina?
- 6sper ca e mica problema mea.. o fi vreo infectie sau vreo sarcina?
- 4insarcinata?
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 60e prietena mea gravida?
- 7O nelamurire: nu a mai facut pauza, e insarcinata?
- 5se poate sa ramana insarcinata
- 1Intrerupere anticonceptionale= sarcina? Sunt foarte nedumerita!
- 1Sunt insarcinata?
- 4Sarcina sau nu?
- 0sunt insarcinata?
- 3sex in a cincea zi de cliclu si prezervativul rupt
- 1sunt insarcinata?...pentru ca am deja doi copii
- 3Vă rog să mă ajutaţi cu un răspuns! Exista riscul unei sarcini?
- 10gravida?
- 2Sarcina?
- 2Mai sunt sau nu virgina ? Am luat vreo boala cu transmitere sexuală ?
- 2Durere pelvina asemanatoare menstruatiei
Mai multe informații despre: Sindromul premenstrual sunt insarcinata?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: