sarcina sau sindrom premenstrual?
Bună ziua, am şi eu o problema. Pe data de 17 mai am avut un contact sexual protejat, fără finalizare în vagin, prezervativul a fost verificat şi la început şi la sfârşit, sperma (în cantitate mica) se afla în rezervor, nu curgea. Pe 3, azi, ar fi trebuit sa îmi vina menstruaţia, însă NU am ciclul menstrual regulat, variind de la 35 de zile la 40-45. Am dereglări hormonale în urma unui tratament din copilărie. Pe câteva zile am dureri de sâni, trec de la o stare la alta, plâng fără motiv, sunt irascibila, mă stresez foarte repede. Îmi fac griji degeaba? Este vorba de o sarcina sau este o întârziere normala? Mulţumesc mult pentru ajutor
2 comentarii
nu ai cum sa ramai daca ai folosit prezervativ Pupici
Draga Stefania, nu ai sanse sa ramai daca ati folosit prezervativ plus ca, nu te stresa!! Asta intarzie ciclul menstrual, gandeste-te tu doar ca o sa vina si va fi bine iar de acum inainte ca sa nu te mai ingrijorezi fa-o doar cu prezervativ si apoi il verificati iar daca nu e spart nu aveti motiv de ingrijorare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4cu vreo 5 zile inainte sa imi vina menstruatia am avut primul contact sexual... sunt gravida?
- 7sunt cumva insarcinata???
- 13se poate sa raman insarcinata?
- 6exista riscu de a ramane insarcinata?
- 5Sex neprotejat!
- 5alaptez, pot sa raman insarcinata?
- 0e posibil sa fiu gravida?
- 5este posibil sa fiu insarcinata?
- 7Sa imi fac griji sau nu?
- 0sunt insarcinata?
- 1Pot fi insarcinata?
- 3sex in ultima zi de menstruatie...
- 11Virgina insarcinata?
- 2Sunt insărcinată ?
- 1Insarcinata sau nu?
- 0Ajutor va rogggg!!! M a penetrat de 2 ori puțin, nu avea prezervativ ! Pot rămâne însărcinată ??
- 1Posibil sa fiu insarcinata?
- 0Este vreo șansă să rămân însărcinată?
- 0Oare e sarcina ???
- 4Sindrom premenstrual
Mai multe informații despre: Sindromul premenstrual sunt insarcinata?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: