Flegma in gat
Buna ziua, am facut acum 1 luna jumate un exudat pentru ca imi mirosea foarte urat gura si mi-a iesit stafilococ auriu, am facut tratament 10 zile si imediat dupa ce am terminat am fost la orl pentru un control pentru prima data..exudatul fiind recomandat de medicul de famile. I-am explicat ca imi ieseau foarte rar din amigdalite bilute galbene urat mirositoare, sa uitat la mine in gura si a zis ca am infectie la amigdalite si ca e din cauza deviatiei de sept si ca trebuie sa le operez dar nu neaparat acum pentru ca am scoala si bac de dat.. mi-a dat tratament vreo 7 zile si sa fac gargara cu apa oxigenata si bicarbonat dar mirosul nu dispare, miroase foarte urat.. limba dimineata dupa tratament e tot incarcata si o flegma groasa... nu ca inainte dar tot e + ca, CAND INCORDEZ GATUL SIMT CUM IESE CEVA DE ACOLO UN MIROS CEVA SI AM MEREU GATUL INCARCAT CU FLEGMA... EXUDATUL TREBUIE SA-L FAC ZILELE ASTEA DIN NOU SA VAD DE STREPTOCOC !
UN TRATAMENT CEVA PENTRU PROBLEMA MEA ? nu mai pot is disperat cand stiu ca nu pot sa vorbesc cu cineva.. nu pot masca mirosu cu nimic, gatul e mereu plin de flecma, limba incarcata dimineata cu flecma alb-galbuie groasa.. va rog
UN TRATAMENT CEVA PENTRU PROBLEMA MEA ? nu mai pot is disperat cand stiu ca nu pot sa vorbesc cu cineva.. nu pot masca mirosu cu nimic, gatul e mereu plin de flecma, limba incarcata dimineata cu flecma alb-galbuie groasa.. va rog
2 comentarii
1 ai probleme cu digestia din copilarie
refluxul gastro-esofagian este cauza problemelor din gat
faci investiagtiila gastrologie si citesti ce am mai scris pe forum despre regimul corect alimentar
2 acum mirosul poate sa fie de la stomac.. helicobacter pilori
sau de la Amigdalita cronica cu Cazeum...citesti pe forum ce ai de facut in acest caz
refluxul gastro-esofagian este cauza problemelor din gat
faci investiagtiila gastrologie si citesti ce am mai scris pe forum despre regimul corect alimentar
2 acum mirosul poate sa fie de la stomac.. helicobacter pilori
sau de la Amigdalita cronica cu Cazeum...citesti pe forum ce ai de facut in acest caz
Am facut analize la scaun si heliobacter pylori si a iesit negativ... multumesc de raspuns, o sa merg la gastrologie sa vad care e treaba.. simt ca din gat vine de la flegma aceea.. cand fortez gatul parca se simte cum iese un puroi ceva
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3AM SECRETII CU PUROI DE 6 LUINI IN GAT.
- 8secretii in gat bebelus 2 luni
- 2Mucus foarte mult
- 2aceleasi mucozitati in gat..
- 0Scuipat dimineata
- 1Imi dreg vocea mereu si tusesc in gol ( va rog un raspuns domnul Dr. Valeriu )
- 3Flegma in gat dimineata de culoare si nas infundat.
- 1Expectorație gălbuie
- 10Tuse continua/mucus in gat
- 1Secretia alba pe gat, si senzatie de rana pe faringe
- 1Flegma in gat
- 1Flegma in gat, nas infundat
- 1Mucocel sinus sau infecție gat
- 0Secretii in gat bebe 11 saptamani
- 1Secreții permanente in spatele gatului
- 5Secretie vascoasa pe gat si foarte aderenta
- 3Probleme respiratorii - gaura in partea stanga in gat
- 1Secreții în gat
- 2Gat uscat si mucozitati in gat si pe nas