Senzatie ciudata in gat

Buna dimineatza domnule doctor. De aproape o saptamana am o senzatie tare ciudata in gat, ca si cand as fi inghitit o pastila care s-a lipit pe gat. Senzatia aceasta dimineatza nu o am si nici atunci cand manac. Am fost la un medic ORL, acesta m-a consultat si mi-a zis ca am candidoza bucala minora, singurul tratament care mi-a fost dat, fiind sa fac gargara cu apa cu bicarbonat, insa senzatia nu dispare. In acelasi timp am si racit putin. Anul trecut am mai avut aceasta problema, fiind diagnosticat cu amigdalita linguala. Sa fie acelasi lucru. Dati-mi un sfat pentru a scapa de aceasta senzatie. Gragara continui sa o fac de aproape 4 zile cat si imi curat limba cu glicerina boraxata, dar senzatia nu dispare. Dimineatza intradevar limba e putin mai alba. Alte pete sau usturimi nu prezint decat acea senzatie de a avea ceva in gat. Va multumesc si astept un raspuns din partea dumneavoastra!
1 comentarii

mergeti la gastrologie pentru o endoscopie gastrica

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17nu pot inghiti
- 2mucus in gat
- 30Coaja de mar in gat
- 168despre flegma
- 8probleme gat
- 45Am facut o angina aftoasa
- 7Amigdalita in urma cu 2 ani, de atunci numai probleme cu gatul
- 14Pete galbene in gat
- 12Am simtit o durere spontana la nivelul gatului, la muschi, si parca simt si obrazul f putin amortit
- 4probleme mari gat
- 26Simt o jena in gat pe partea dreapta sub forma de usturimi, arsuri
- 3Vocea mea, gatul meu
- 12muschii gatului umflati la exterior
- 4Presiune in git, nod in git...
- 6Interpretare RMN gât
- 1Imi dreg vocea mereu si tusesc in gol ( va rog un raspuns domnul Dr. Valeriu )
- 0tuse și iritație la nivelul gâtului
- 3Durere de gat insotita de secretii nazale verzi
- 8Secretii în gât
- 2Nod in gat, gat uscat, mucozitati vascoase, durere retrosternala
Mai multe informații despre: gatul secretii in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: