Detralex 500 mg constipa?
Buna ziua, in urma cu doua saptamani am fost in vizita la doctor pentru o fisura anala, doctorul mi-a dat o reteta cu detralex si un unguent in prima saptamana cand am luat Detralex totul a fost bine iar in a doua saptamana am observat ca nu mai ies afara o data pe zi ca inainte sa incep sa incep pastilele. De aceea as dori sa stiu daca acesta e efectul pastilelor pentru a ajuta unguentul sau daca Detralex-ul constipa ?
2 comentarii
Nu, din contra; Detralex poate da dureri abdominale, dureri de cap si diaree.Te constipi pentru ca nu consumi suficiente lichide, putine legume si fructe.Deci de vina este alimentatia..
Buna seara. Sufar de hemoroizi si medicul mi a prescris detralex 4 cps pe zi. Problema mea este ca imi e frica sa iau medicamente pe care nu le am mai luat. Mi e frica de exemplu sa nu mi se umfle gatul si sa nu mai pot respira, sa nu mi se mai coaguleze sange si sa fac hemoragie sau chestii din astea grave ce imi trec mie prin cap. Stiu ca nu e normal dar as vrea sa ma ajutati cu un sfat. Detralexul e periculos ca medicament sau efectele lui adverse grave nu prea apar si pot sa il iau linistita. Mentionez ca iau nelilet si controloc pentru alte afectiuni. Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3P. officinalis - în tratam. hemoroizilor şi fisurilor anale
- 13fisura anala
- 17o problema mai ciudata
- 4Nu pot sa fac la baie (scaun)!
- 5Absorbtia Novynette la indigestie
- 5constipatie si colon iritabil - ce detoxifiante pentru colon ajuta?
- 10constipatie - tratament
- 9colon iritat
- 6Constipatie si dureri in jurul buricului
- 0constipatie sau nu lucreaza un muschi?
- 4Constipatie
- 10fisura anala, rog un medic sa-mi raspunda
- 6Tratament constipatie si balonare
- 3Constipatie cronica - analize
- 8Lichen sclero-atrofic vulvar
- 18Constipație de 3 saptamani
- 0Balonare si constipatie dupa tratament pentru anemie prin lipsa de Fier
- 11Constipație cronica de la medicamente - Sunt disperată!
- 3Durere și sângerări anale
- 5Fisura anală
Mai multe informații despre: Fisurile anale Constipatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: